Reklama

Reklama

Superman/Batman: Apokalypsa

  • USA Superman/Batman: Apocalypse
Trailer

Když se do gothamskému přístavu zřítí vesmírná loď, Batman a Superman narazí na záhadného Kryptoňana se schopnostmi stejně mocnými, jakými oplývá Superman. Když to zvětří Darkseid, Kryptoňana unese a dostane ho pod svou kontrolu na Apokolips. Supermanovi a Batmanovi tak nezbývá nic jiného, než Kryptoňana zachránit. Toho však mohou dosáhnout pouze infiltrací darkseidova nepřátelského světa, kde hrozby nesmírné moci číhají za každým rohem. Režie snímku se opět chopila Lauren Montgomery, která stála již za filmy Green Lantern: První let, Wonder Woman, či Superman: Soudný den. (Caszidy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (81)

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Po posledních skvělých animovaných počinech ze stáje DC Comics je nejnovější snímek Lauren Montgomery přeci jen krokem zpět. Příběh je takový nemastný, neslaný, ale jak říká Hellboy, nejspíš to bude jednoduše tím, že věrně kopíruje komiksovou předlohu. Superman a Batman tu mají stejně jako Wonder Woman roli jakýchsi "přicmrndávačů", či chcete-li mentorů pro hlavní postavu, kterou je ať se nám to líbí, nebo ne, Super Girl. Pochválím pěknou animaci a bitvu armády Amazonek s klony Doomsdaye, která jako by lehce připomínala 300. Snad se příště ve Warner Bros. Animation rozhodnou pro zábavnější námět. ()

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

NJn-Logika comicsového světa občas zaskřípe, zápletka se Superholkou je přecejen trošku zvláštní...Ale jinak je to kvalitní akčňák ve kterém s Batman a Superman hezky charakterově doplňují, diváka potěší pár vtipňějších momentů, fandové WonderWoman si taky příjdou na své......A i kdyby nic-tak tam běhá spousta ženských v úplých oblečcích :D ()

Reklama

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

pokusil jsem se nahlédnout do aktuálního komiksové žánru a musím uznat, že mi rozhodně nechybí a v klidu tento animák můžu zařadit k braku. Superhrdinové měli kdysi své kouzlo, ale tahle vyčpělá a tisíckrát obehraná písnička bez nápadu na mě vůbec nefunguje a nevybočuje od běžných televizních akčních animovaných seriálů, které do mladé generace hustí velké h***o. Navíc se toto tváří docela vážně, tak si s ním neužijete moc legrace … a nebo je problém u mě :) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: 1 /// ORIGINALITA: 0 /// NÁLADA: 1 /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: X (3*MAX) ] ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Takhle si představuju Batmana,drsného,bez citného pesimistu,kterého každy nemůže vystát.Slušnej animák,kterej sem si vyloženě pustil z nudy,protože Superman nepatři do mé oblíbené kategorie.Filmá dobré tempo,plno fantaskních postav a je až nečekaně nabušený akcí.Velice příjemné překvapení,hlavně postava Batmana....proč mě nemáš rád?ty si mi ukradená,já jen musim dohlídnout,aby neudělal Kal-El nějakou chybu! :-) ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Po minulém crossoveru je tu ledová sprcha a jedna otravná superbloncka. Batman, Superman a i Wonder Woman jsou zde jen okrajové postavy a vše se točí kolem Supergirl. Bohužel mě však přes hodinu omáčka kolem nechutnala. Kromě boje ke konce bych se na to ani nedodíval. Celé to totiž působí ve stylu - nudné kecy, hodíme tam pár minut mlácení, nudné kecy a zase dáme mlácení o ničem...čekal jsem daleko daleko více a v porovnání s původním Public Enemies je to průměr. Nějak mě ani moc nerajcoval pohled na tolik ženských. ()

Galerie (92)

Zajímavosti (3)

  • Kara a Superman spolu mluví jazykem Kryptonian, použito však bylo ve skutečnosti Esperanto, mezinárodní vytvořený jazyk podobný němčině. (JORDY)

Reklama

Reklama