Reklama

Reklama

Borgiové - Série 3

(série)
Kanada / Irsko / Maďarsko, 2013, 8 h 21 min (Minutáž: 46–53 min)

Tvůrci:

Neil Jordan

Scénář:

Neil Jordan, Guy Burt

Hudba:

Trevor Morris

Hrají:

Jeremy Irons, François Arnaud, Holliday Grainger, Sean Harris, Thure Lindhardt, Joanne Whalley, Gina McKee, Peter Sullivan, Sebastian De Souza, Pilou Asbæk (více)
(další profese)

Epizody(10)

Recenze (2)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí sezóna naštěstí nepřinesla pokles kvality, jak se často stává, takže si opět nebudu hledat důvody pro to, abych mohl být přehnaně rýpavý. Tvůrci se ve třetí řadě zaměřili detailněji na postavu Cesareho Borgii a více vykreslili jeho ambice i temnější stránku jeho povahy. Pobavily mě i Machiavelliho narážky na Vladaře a pohledy do duše nájemného vraha. I s třetí sérií jsem byl velmi spokojen, určitě nešlo o ztracený čas. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. řada má jedinou vadu na kráse, totiž tu, že byla plánovaná také 4. řada, ve které jsme měli sledovat pád Rodriga i Cesara. Končíme proto na pomyslném vrcholu sil všech z rodiny a drama není dopovězeno. Happy end pro všechny přeživší z rodu Borgiů je na konci tohoto seriálu hořkosladký. Incestní láska mezi Cesarem a Lucretií vrcholí a je opravdu příjemné sledovat ten jejich vzájemný hlad jeden po druhém. Nádherné vyvrcholení mělo také napětní mezi Cesarem a Rodrigem, učiněné antické drama to bylo, konečně, co může být silnější, než vztah mezi otcem a synem, kteří jedno jsou? Radost byla pohledět i na bezmocnost Kačky Sforzy a na intriky židů z Konstantinopole. Překvapivé romance se dočkal Micheletto a ještě překvapivější intriky skýtala situace na neapolském dvoře... Stálo to za to. ()

Reklama

Galerie (128)

Reklama

Reklama