Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každou noc miliony lidí usínají s tím, že změní svůj život a že zítra udělají něco konečně jinak. Petr Kraus je jedním z toho miliónu. Cestuje za prací do Číny, kde zařizuje výrobu zboží pro své zákazníky. Získá zakázku od člověka, který mu není úplně sympatický, ale přesto se pustí s vidinou zajímavého výdělku do práce. Mezitím si na dálku před návratem domů domluví několik schůzek naslepo a věří, že možná potká někoho, kdo mu změní život. V Česku zjistí, že zkazil celou zakázku a má jen několik dní na to, aby věci uvedl do pořádku. Svých schůzek naslepo se ale nevzdává i přesto, že to jeho nejlepší kamarádka Tereza nevidí ráda. Petr vyráží na cestu napříč republikou, aby objevil nové přátele a přitom zjistil, že se neobejde bez těch, kteří jsou mu nablízku odjakživa. Na cestu, která mu možná změní život a kde si uvědomí, že před problémy nemůže utíkat věčně, protože ty si jej vždy nakonec najdou. A protože všechny důležité věci jsou v našich snech, je možné, že se splní i ten Petrův. Zejtra napořád je film o nás všech. O našich snech, o změnách v životě, které chceme udělat, ale často se jich bojíme. Film o přátelství a setkáních, která nelze čekat. Film o svobodě a touze cestovat a přitom vědět, že se máme kam vrátit. (Falcon)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (236)

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Docela nudný film. Chvílema jsem se nemohla zbavit pocitu, že se tvůrci snažili z tohoto filmu udělat něco jako romantiku na americký způsob. Tenhle pokus se jim ale bohužel nepovedl. Bylo tam hrozně moc nudných a hluchých míst. Ale musim uznat, že Vica Kerekes opravdu hrát umí a to jí zase tak v lásce nemám. Škoda taky toho konce ... Chtělo ho víc dotáhnout. 50%. ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Začátek fakt snovej, ale postupně mně začínala vadit nedohranost některých scén (omračení ), takže to působilo klipovitě což je docela škoda, protože film v sobě tu jiskru má a na divaká umí v pravý chvíli laškovně zamrkat. Epizoda s Honzou Přeučilem je výborná, rovněž prase si vychrochtalo sympatie. Pavel, Filip i Jirka Lábus působí sympaticky a pohodově. Vica je samozřejmě roztomilá kočička jako vždycky, navíc jsem měl dojem že do svýho grimasového herectví přidala jednu specialitku, tzv. koňské herectví, když se nám totiž Vicoušek zlobil, tak roztomile hýbala nosánkem, jak koníci nozdrama. Je to někde k lepším třem hvězdám, ale protože Rudolf je na začátku kariéry, přimhouřím nad tím scénářem oči, plácnu se přes kapsu a dám čtyři. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Už podle traileru to vypadalo zajímavě a film samotný to nakonec potvrdil. Sice má příběh pár zbytečných děr, ale dá se to překousnout. Teda pakliže Vám nevadí, že hlavní hrdina zapadne v poli u Prachatic a kamarád za ním z Prahy během chvíle dorazí. Pak za ním jezdí do Brna, do Ostravy...jak kdyby každé město v republice bylo za rohem. Nicméně natočeno je to dobře a herci mě neskutečně bavili. Doufám, že Pavel Batěk, Filip Blažek a Vica Kerekes se mi ve filmech budou objevovat častěji. Dobře se na ně kouká a ještě líp hrajou. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Velké zklamání. 1) Rudolfa Havlíka znám jako vynikajícího bloggera, autora výstižných za srdce beroucích autobiografických fejetonů na téma obchodování v Číně a v Indii se spoustou přesných a zasvěcených pohledů na místní mentalitu. 2) Spoiler. Bohužel se však opět ukázala známá pravda, že sebelepší spisovatel nemusí být a zpravidla ani nebývá i dobrý scénárista. Samotná základní myšlenka je postavená na hlavu - solidní obchodník, u něhož se předpokládá racionální myšlení, s finančním průserem jak vrata si odjede randit s děvčaty, věřili byste tomu? 3) Havlík jako režisér překvapivě svou roli zvládá - scénka s omračováním nebo s kleptomanem jsou dobrou ukázkou. Ale co naplat, když není co režírovat? 4) Filozofické promluvy hlavního hrdiny se báječně čtou ve fejetonech. Zde působily poněkud nepatřičně a lacině. 5) 38letý schopný renesanční Rudolf Havlík si vybral typově podobného 39letého seriálového herce Pavla Batěka se sportovní postavou (hlavní role) a docela se strefil. I další casting je příjemný, bohužel však více o věci říci nelze. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Tady se to tříská jako jádro sparťanských fanoušků s kotlem slávistů. Na jedné straně scénář, který pajdá hůř než Dr. House, na straně druhé zpracování, které by spoustě tuzemským kolegům mohlo dělat přednášku. Alibisticky si stoupnu někam stranou a budu jen tiše pozorovat, jak se Rudolf vyvrbí. Kdybys chtěla čekat se mnou, nebudu se zlobit, Vico. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (8)

  • Film byl vybrán na americké festivaly Phoenix Film Festival a Tiburon International Film Festival. (Zdroj: Produkce filmu)
  • Režisér Rudolf Havlík v závěrečných titulcích poděkoval všem skvělým dívkám a ženám, které mu poskytly své fotografie pro použití do grafických konverzací ve filmu. (Terva)
  • Na hudbě k filmu se podíleli i členové kapely Portless, pánové z původní sestavy Support Lesbiens. (Eruzione)

Související novinky

Duhová kulička 2015

Duhová kulička 2015

29.04.2015

Lidi dostanete do kina dvěma způsoby: buď natočíte skvělý film, nebo začnete dělat dobrý marketing. Na ZLÍN FILM FESTIVAL se už třináctým rokem valí Duhová kulička – dvoudenní konference ze světa… (více)

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

49. MFF KV – záblesky ze soutěžních sekcí

05.06.2014

Po tiskové konferenci zaplavily web MFF KV v intervalu pouhých pár minut dlouho očekávané programové zprávy. Hlavní festivalový program přinese sedm světových a pět mezinárodních premiér. O… (více)

Reklama

Reklama