Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tajemné drama jedné rodiny ve spleti vášní, smrti a zločinu. Lásku mladého dřevorubce Jaška k Etelce, dceři majitele pily, ohrožuje tragédie, která se odehrála kdysi dávno na samotě v horách. Minulost se vrací v podobě neznámého muže, jenž se jednoho dne objeví na pile. Filmová balada na motivy povídky slovenského klasika Dobroslava Chrobáka. (NFA)

(více)

Recenze (4)

Flego 

všechny recenze uživatele

Príjemné prekvapenie. Poetické ladenie príbehu s teplými jesennými farbami je v kontraste s temnou minulosťou jednej rodiny. Braňa Mišíka ( Jašek ) nahovoril Ján Tréger a Ernesta Šmiguru Vlado Minarovič. ()

Monggol 

všechny recenze uživatele

Emil Horváth: "Chlpatý ancikrist je tvojim susedom. Pakuj sa mi z očí!" Pri týchto starších drámach (a starších predlohách) má človek niekedy dojem, že si kedysi nechali aj na hlavu nasrať. ()

Prubner 

všechny recenze uživatele

Je to natočené trochu staromódně, ale kultivovaně, s citem pro filmovou řeč. Příběh je poutavý a herci sympatičtí a přesvědčiví. Kromě Horvátha, který je poněkud křečovitý (a bohužel to není poprvé). Pro mě jeden z nejlepších slovenských filmů 90. let. ()

Reklama

Reklama