Reklama

Reklama

Recenze (4)

Hyb_rid odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímalo by mě jestli je Kimbo fakt takový tahák na lidi, že vždycky zabere na plakátu nejvíc místa a ve skutečnosti se jedná zase jen o několika minutový štěk. Jinak samotný film je pořádná bída a čekal bych, že tapout aspoň zajistí kvalitní choreografii soubojů a ne takovou parodii na zápas ... což je ve filmu o zápasech poměrně problém ()

SeBig odpad!

všechny recenze uživatele

To už snad bylo lepší Clementine se Seagalem. Nesympatická skvadra upocenejch svalovců se provokujou kdo je lepší fighter. Nakonec to řeší fightem na parkovišti nebo v kleci..nebojí se ani rozkopat vozejčkáře. Sračka. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

V US třeba Kimbo slavnej je díky nelegálním zápasům, takže asi jeho umístění v předu Coveru táhne lidi, ale přímo v UFC nic moc nepředvedl. Ale to patří jinam. Film bych zas tak špatně neviděl. Celkově je to hodně levný béčko, s průměrnou choreochrafií boje. Půl filmu se zde trénuje jako v klasických Martial Art filmech. Obsazení bych řekl, že ujde až na tu vychrtlou šiknoočku, ta je děs už v Zastav a nepřežiješ 2. Kimbo je tu všehovšudy tak 5 min. Můj oblíbenec z dřívějších časů UFC a bývalý šampion těžký váhy Frank Mir tu má taky jen malej štěk a v něm dostane na prdel od zdejšího championa (Takže jak v reálu :D). Dean Cain je v poho i když na vozíku, ale hlavního hrdinu pěkně podporuje. No a hlavní hrdina je dobrák a i když je jasný, jak film dopadne tak jsem mu fandil. Jasný filmek je obyčejnej a ničím nepřekvapí, je předvídatelnej pro všechny, kdo tento žánr znaj, ale co mě se na to pěkně koukalo a dobře jsem se odreagoval. Film by se mohl jednoduše spláchnout do odpadu, ale mě to sedlo a dávám mu 70% :) ()

The Viper 

všechny recenze uživatele

Očekával bych alespoň kvalitně natočené scény fightů, ale na to že mám rád tento sport tak film je to neuvěřitelně špatnej a jednu hvězdičku vypudím jen za Mira. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama