Reklama

Reklama

Spokojený život rodiny Altamirových se navždy změní, když za podivných okolností zmizí dcera Elisa. Po nešťastné události se začínají odkrývat tajemství blízkých i přátel... (oficiální text distributora)

Recenze (7)

Allien.9 

všechny recenze uživatele

Co blbnete?!? Oproti jiným telenovelám, které k nám hojně připlouvají z Jižní Ameriky, je "Dónde está, Elisa?" docela neškodná... Respektive snižuje IQ pomaleji než její stupidní kamarádky. No, jen ten akční opening mě dostává.XD ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Na prvky thrilleru a krimi je v tomto melodramatu kladen veliký důraz, scenárista a tvůrce Elisy Pablo Illanes se vyhl klasickému telenovelovému patosu v podobě přeslazené romance a charakterově plochých postav, což je dobře. Hrdinové disponují jak kladnými, tak i zápornými vlastnostmi, a např. antagonisté jsou ke svým činům dohnáni vlivem okolností, nikoli proto, že by si scenárista usmyslel, že prostě budou „zlí". Dále bych pochválil překvapivé dějové zvraty (to, že spoiler! Elisa umře a že její „duch" bude prostřednictvím snů odhalovat svým blízkým celou pravdu, bych opravdu nečekal) a absenci vyloženě šťastného finále. Také herci zde odvedli skvělou práci - Sonya Smith byla v roli zoufalé matky uvěřitelná, Jorge Luis Pila coby detektiv nejen sympatický, ale i charismatický a nesmírně sexy, Catherine Siachoque excelovala a Ceciliin pozvolný propad do šílenství ztvárnila na výbornou, nebo tehdy začínající Carmen Aub coby dívka trpící depresemi. Soundtrack je parádní, akorát mně štvalo jeho nadměrné používání v jednotlivých scénách. Vcelku obstojnou atmosféru a koukatelné dramatické dialogy pak trošičku rušily studiové kulisy, popř. neustále se opakující letecké záběry na Los Angeles (v reálu se netočilo tam, ale na Floridě). Krom těchto drobných nedostatků je však Dónde está Elisa velice dobrým počinem (plusem budiž také srozumitelná španělština). 6.9 na IMDB je možná poněkud přehnané hodnocení, stejně tak ale i 25% na této databázi - takových 49% by bylo naprosto objektivní, za mně 70% :) znělka ()

johhny007 

všechny recenze uživatele

Ja osobně to neodsuzuju dneska sem to viděl a námět se mi zdá dobrý , ale jak už to bývá zvykem 112 epizod , takže natahování a každá epizoda bude horší a horší :/ prozatím 55% to sem napsal , ale ted už je 15 % ()

peggotka odpad!

všechny recenze uživatele

Příšernost největší. Plus se mi sekl při "sledování" celej kompl a musela jsem restartovat. Počítač to nevydržel a nad tou hrůžou zkolaboval. NEDOPORUČUJI ! ()

kvete.i.vadn 

všechny recenze uživatele

Tak tato telenovela, která ani moc jako telenovela nepůsobí, je moje srdcová záležitost. Prostředí Los Angeles je pěkné a herci skvělí. Ach, Bruno....přenést se alespon na minutku do seriálu a být s ním :-) U tohoto seriálu jsem si vyplakala oči, SPOILERY! Dana+Cristobal mi dávají naději, že láska na celý život existuje, přestože má špatný konec...U závěrečného dílu jsem brečela více než u Titanicu, Marianovo odpuštění Cecilii za tak hrozný čin a uznání vlastní viny mě spolehlivě dostane...stejně jako krásná závěrečná scéna, kde všichni vypadají štastně, ač v sobě nosí obrovskou bolest po nedávných tragédiích...Hudba je naprosto úžasná, denně si ji pouštím. Pro ženy je slast pro oči Bruno, José Angel, Cristobal, Ricardo, Santiago....Pro muže zase Dana, Cecilia, Isabel, Adriana...Tento seriál jsem viděla 3x a vím, že to nebylo naposledy. Chilskou verzi, přestože originály většinou bývají lepší, v žádném případě NEDOPORUČUJI. ()

Reklama

Reklama