Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (156)

JT87 

všechny recenze uživatele

To byla ptakovina...jediny kvuli cemu jsem vydrzel do konce,bylo ze me zajimalo co predvede jackie ...... napady dobry ale jinak nic ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Je to vlastně takový mix Danyho Parťáků s Lovcema Pokladů. Žádná vykrádačka z ostatních filmů se nejedná, spíš jen bych to přirovnal. Úvodní scéna jak prchá s lupem z Ruské základny, kdo by přemýšlel nad logikou, jestli by to bylo možné či ne, dlouho jsem neviděl v žádném filmu něco podobného. Já jsem spokojen, dobrodružství po čínsku se dle mého vydařilo. ()

Lucius55 

všechny recenze uživatele

Ano, Jackieho mám rád a v podstatě jsem "vyrostl" na jeho filmech. Ale u tohoto filmu mám pocit, že už jsem nejspíš přerostl a Jackie už mi skoro nemá co nabídnout:-( Jistě - je potřeba brát v úvahu jeho věk, pořád se dokáže slušně hýbat, ale už to prostě není ono. Humorné scénky jsou spíš trapné než rozpustilé, příběh je nějaký vachrlatý, efekty nic moc... A přitom občas se tam něco nostalgie zableskne... Ale málo:-( Ta druhá hvězda je kvůli první větě mého hodnocení... ()

thepeabody 

všechny recenze uživatele

I na Hong Kong dost přestřelená pitomost, ale ty bitky, ty vždycky to skóre výrazně zlepší... ach jo, já a moje slabost pro Jackieho... ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Připadá mě to jako krok zpět u Jackieho, akce a souboje super, ale za ty dvě hodiny se vystřídá tolik lokací a řeší se tolik věcí ... Podívaná pěkná, ale nevím nevím ... ()

JosefTomas 

všechny recenze uživatele

Ne že by Chan neměl dost odvahy. Ale zde se prostě jelo na to, vydělejme ze staré značky. Akce celkem ujde. Příběh je jedno velké WTF a komedie se z původních dílů nějak vytratila. ()

Blazis34 

všechny recenze uživatele

Chinese Zodiac určitě stojí za shlédnutí, ale viděl jsem i lepší filmy s Jackie Chanem. Tento sám napsal, zrežíroval a zahrál hlavní roli...slušná vytíženost. Ukázal nám, že i přes svůj pokročilejší věk je stále neskutečné hbitý a obratný. Co se týče děje, ten mi přišel tehce ustřelený a pár scén jak z Marsu. Pětiminutový pád nad sopkou zakončený stošedesáti kotoulama a třicetiosmi vruty nebylo zrovna uvěřitelné. Určitě tam ale byly výborné scény, jak po stránce kaskadérské, tak komediální. Průměrné drama s jedním velkým filmovým mistrem oceňuji třema hvězdičkama a 65%. ()

eXot12 

všechny recenze uživatele

Sledovat tento film v povodnom zneni kde je tak 60% cinsky, 30% francuzsky a zbytok AJ s vietnamskymi titulkami bol neuveritelny zazitok! No napriek tomu, ze vietnamsky, cinsky a ani franzusky nerozumiem som sa na tom filme velmi dobre bavil! ()

muti 

všechny recenze uživatele

film je asi az prilis dobry, je v nom velmi vela akcie, stale sa nieco deje, ale asi je tam toho az privela a film mi prisiel prepchaty vsetkym moznym z jackieho tvorby (best of?). Film mixuje cinstinu, anglictinu a francuzstinu, co niekedy vytvara takmer uspevne situacie, ale na usmev tu nie je miesto, pretoze film sa zenie dopredu bez zastavenia. Chinese Zodiac mi neprisiel ani azijsky ani europsky, neviem na ktoru stranu by som sa priklonil, film chcel akoby ostat neutralnym, pricom asi ani jedna strana neda filmu plny pocet. ()

wallax 

všechny recenze uživatele

Škoda premárnenej šance....trošku prestrelený diel, ktorý sa zďaleka nechytá na predošlé a vyzerá ako keby bol nakrútený len z nutnosti uzatvoriť trilógiu...akcia ok, inak nuda. ()

rekurseman 

všechny recenze uživatele

Nevím co k tomu říct, kdyby nebyl Jackie můj nejoblíbenější herec, tak řeknu, že film mi připadal jako béčkový Hollywoodský film. Prvotní scéna, jak Jackie jede na pseudo kolečkových bruslích je superní, říkal jsem "jooo, to bude bombička", ale pak se vše propadlo do blbého stereotypu, tj. kecání o ničem, žádné akční scény, pouze a jen krásná mandarinština s nevhodným americkým humorem. Film obecně nemá spád a akční scény jsou vykoupené sexy herečkami a neustálým tlacháním. Jediné plus na filmu je to, že Jackie se na stará kolena naučil nový kung fu poraz z vietnamského vot viet dao, to mě opravdu ohromil:). Na konci filmu romantická scéna, sice mě to dojalo, ale nepatřilo to tam. Jen kvůli toho, že to byl Jackieho poslední film dávám 3/5. Ale kdyby se nejednalo o něho ale o někoho jiného, tak mé hodnocení bude značně jiné. Staré zlaté časy klasického akčního čínského filmu jsou dávno fuč. ()

Hagu 

všechny recenze uživatele

Taky nechápu zdejší hodnocení když film splňoval všechny krytéria která měl, akční, dobrodružné a vtipné.. navíc to byl multikulturní orgazmus (vzhledem k čínštině, angličtině, francouzštině a dalším) Žádnej trhák to nebyl , ale to jsem ani nečekala, ale jinak to splňovalo moje okčekávání filmu od Jackieho! ()

MartinReno 

všechny recenze uživatele

Do prvej polovice to bolo vďaka hereckým výkonom ako celovečerné Teletubbies,ale časom to trochu zachránili povestné Jackieho bitky.Horko-ťažko priemerný film s brutálne prepálenou výpravou a ublíženeckým postojom Číńanov k vlastnej histórií.Omylom to adresovali dospelému publiku,pritom to možu vysielať akurát na Fox Kids,či Jetix.Škoda,že koli tomuto filmu odmietol Jackie účinkovanie v Expendables 2. ()

v.indruchova 

všechny recenze uživatele

十二生肖/ Shí'èr shēngxiào/ Název filmu by měl být v přímém překladu Zvěrokruh. Což vystihuje dění filmu. J. chan natočil svůj poslední akční film s hlubokým posláním, které málo z nás pochopilo. K tomu to muži chovám hlubokou úctu. Dřinou, svou pokorou a laskavostí si získal celý svět. Tento film by byl oblíbený mezi lidmi, který by byl natočen před rokem 2000 v dnešní době lidé chtějí trochu něco jiného. Počkala jsem si na tento film a vůbec nelituji. Připomíná mi filmy, které jsem už viděla jako dítě. Je to klasický Chanův styl. Nostalgie. Sám Chan na konci filmu vzkázal: This film is dedicated to those who had given so much in repatriating lost relics to thier rightful homes and, above all, to my mentor, and beloved partners Chan Chi-ping and Chan Lee-lee. I salute you all. Jackie Chan-Tento film je věnován těm, kteří dali tolik při repatriaci ztracených relikvií do jejich oprávněných domovů, a to především, můj mentor a milí partneři Chan Chi-ping a Chan Lee-lee.. Zdravím vás všechny. J.CH. Mělo by se jednat o třetí pokračování Božské relikvie. O senilitě Jackieho se nedá mluvit to co předvádí je úžasné uvědomte si kolik je mu let a pak jsem se podívala na mé rodiče, v jaké je kondici. Co tento člověk dokázal za svůj život. Je pravda, že se snímek v některých částech táhne na zmatku dodává soubor rozličných jazyků. Smysl rozmanitosti jazyku vidím ve sjednocení všech zemí proti vykořisťování a nastolení nápravy a míru. Tato myšlenka se může zdát poněkud směšná když se člověk podívá kolem, ale je to prosba autora a vzkaz pro nás všechny. Tahle to vnímám já. Když se na to kouknete trochu z jiného pohledu ne jen jako ztřeštěnou akční podívanou. ()

mucho3 

všechny recenze uživatele

Jako skalního příznivce Jackieho,mně tento pokus o pokračování Božské relikvie,spíše zklamal,akční scény i choreagrafie soubojů jsou jako vždy originální a na výši,ale jinak je to Chanův slabší průměr. ()

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama