Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (156)

maclib 

všechny recenze uživatele

Ten film měl dvě hodiny? No tak já se skvěle bavil... Jsou díla kdy se musí u filmu přemýšlet a kde stačí vypnout mozek a kochat se absurdními nápady.No a v tomto filmu je jich úplný gejzír!Počáteční sekvence na kolečkách,labyrint,liány,let za dračí hlavou,pohovkový zápas....A to zdaleka není vše. Jasně Jackie Chan nám stárne,už zdaleka není "gumový mužíček" ale pokud si jeho filmy udrží aspoň tuto úroveň,budu je dál "hltat" a těšit se na další! ()

majorzeman13 

všechny recenze uživatele

Typický Jackie Chan!!!!!!!!!! Ubrat na stopáži filmu o nějakých cca. 30. minut a přidat o něco více akce...............a bylo by to určitě 70 % u mne!!!!!!!!!!!! ps: jinak to je v celku průměrná,dobrá,dobrodružná ,nenáročná,pohodová podívaná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pss: mé hodnocení zní: 60% nebýt J.CH.,tak je to o dost slabší........... ()

eaglestar 

všechny recenze uživatele

Film je brutální sračka, jakou jsem v podání Chana ještě neviděl. Čínské dozorčí orgány se asi pěkně vyřádily. Žluťáčci, čínští chudáčci tam skoro vypadaj, že v životě nic neukradli a nikomu neublížili. Kdo bez viny jsi, první hoď kamenem. Sračkové poselství, že všechno čornutý se má vrátit, je pochopitelně další kokotovina. Nebýt toho, že Evropa spoustu věcí nakradla, tak dneska je všechno těma domorodejma sráčama, co si dělaj nároky, zničený, roztavený nebo dávno v prdeli. Kolikrát ta nárokující svoloč nemá s původním obyvatelstvem, které nějaký ten artefakt vytvořilo, skoro nic společnýho. Film místy, ale opravdu jen málo místy, připomíná docela dobrou čanovku, avšak většinou je tam ochotničení šajze herců a šajze hereček a triky jsou tak odporně levné a hnusné, že to člověk ani nechce dodívat do konce. Celý film je jedna velká, dlouhá a debilní koláž kdysi dobrých, byť dokola recyklovaných gagů, ale nově taky, pro mě nepochopitelných, neskutečně idiotských frků, za které by se styděl i klaun vystupující na pouti v Horní Dolní. Pochopitelně pomíjím přežití pádu na sopku, muší váhu bronzových hlav atd. Hnus. ()

menzel 

všechny recenze uživatele

Mňa tento film milo prekvapil, bál som sa, že to bude len ďalšia s****a ako je súčasný trend, kde už dochádzajú nápady. film pobaví má, je tam neustála akcia s happy endom. A hlavne je to pekné farebné čo pôsobí uvoľňujúco na rozdiel od súčasných filmov ladených do šeda vyvolávajúcich depresívne stavy. Lepší než posledný bond, a to sa považujem posledných 30 rokov za za väčšieho bondofila ako partia kamošov z Big Beng theory za trekofilov.. Proste je to film ktorý ma za posledné roky najviac nadchol. Ako sa hovorí na zlý film(*) človek zabudne hneď po záverečných titulkoch, na priemerný(**) si spomenie ešte večer v posteli, na lepší film(***) myslí ešte druhý deň, na dobrý(****) si spomenie aj po troch dňoch a na výborný(*****) aj po týždni. No a tento mi leží v hlave už týždeň. Môj názor, každý sme iný takže každému sa páči niečo iné. ()

Iveta47 

všechny recenze uživatele

Najprv som ani nemala chuť si tento film pozrieť po recenziách,ktoré som si prečítala,ale nakoniec som rada,že som sa nedala až tak ovplyvniť.Starý dobrý Chan.Nič viac ani nič menej.Jeho typické stvárnenie akčného hrdinu, na ktoré sme si už dávno zvykli.A nechápem niektoré negatívne odkazy.Neviem čo ste od tohoto herca očakávali v jeho veku.Pre mňa celkom dobré.Určite nie na veľkú kritiku.Bavila som sa dosť a viac som ani nečakala.4* ()

Final 

všechny recenze uživatele

Jackie Chan dokazuje, že stále ještě nepatří do starého železa. Možná mu to nekope, jako dřív, ale pořád má co ukázat. Film sám o sobě už takových kvalit bohužel nedosahuje. Jedná se spíše o průměrnou akční podívanou, které chybí trochu hlubší příběh a možná i dotáhnout některé scény k trochu lepším efektům. ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Teda Jackie už nemá soudnost. Vtipné to není, bojové scény nejsou nic moc a těch triků kolik v tomto filmu bylo. Přihlouplá bitka s piráty byla spíš trapná a ječící ženský byly opět na zabití. Ztráta času a to ztráta dvou hodin. Děs ()

psot 

všechny recenze uživatele

Jackieho filmy jsem měl vždy rád, dokonce i některé z jeho novodobějších počinů jsou moc fajn (Tnkrát na východě) ... ale toto ? Celý film mi unikaly souvislosti a linie příběhu vůbec .... humoru taky poskrovnu ... ()

danny79 

všechny recenze uživatele

Uvodni skateboardova scena film rozjizdi na vysoke obratky, ktere sice po celeho dobu neudrzi, presto ale ma film slusne tempo i zabavnost, protoze Cinsky zverokruh na divakovy akci nesetri. Akci casto mirne blaznivou jak je u Jackieho Chana zvykem. Pribeh se bohuzel postupne stava prekombinovany, coz je skoda a ubira to filmu na srozumitelnosti, kvalite, a tak misto fungujiciho pribehu sledujeme prehlidkou akcnich scen. Ty jsou ale provedeny dobre, takze me film bavil. Za me mirny nadprumer. ()

Chlasta 

všechny recenze uživatele

Nevim nevim, zda je dobrou vizitkou filmu, kdyz se divak od 12 minuty tesi na zaverecne titulky a zda tam budou opet pouzity nevydarene zabery... A byly tam! Jedna hvezdicka za ne a druha za skvelou scenu na pohovkach. Jinak to byla bida des. ()

pepkohc 

všechny recenze uživatele

Film je celkom prijemny a pozeratelny. Je to "Bozska relikvia 3". Dej je preneseny do sucastnosti a Jackie Chan je proste........Jackie Chan. ()

zonglik 

všechny recenze uživatele

Řekl bych jeden z těch lepších Jackieho filmu, když vezmu na vědomí jeho věk, tak pěkné kaskadérské kousky, i bojové kreace se mu stále daří, i když tento film nebyl jeden z těch plný bojů. Dle mého názoru to tomuto filmu neuškodilo ale naopak ho to pozvedlo. Film má i slušný příběh. ()

Angus250 

všechny recenze uživatele

Podla mna vyborne a bodka. Jackieho uznavam uz dlhe roky a klobuk dole pred nim! Film ma naozaj dobre posolstvo. Ake posolstvo ma Expendables? ()

Rhaegar 

všechny recenze uživatele

Přijde mi to jako syndrom starých umělců. Nechtějí se vzdát se tvorby a tvoří dál a tím si sami poškozují jejich nejlepší díla. Jediné co mohu připsat k dobru je to, že Jackie si dělá všechny kousky, které mu dovoluje věk sám. ()

Jimmy73 

všechny recenze uživatele

Jackie určitě umí, jen škoda že místo trapných komedií netočí více filmů jako např. Stopy spravedlnosti. ()

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama