Reklama

Reklama

Čínský zvěrokruh

  • Hongkong Shi er sheng xiao (více)
Trailer

Hledač pokladů, známý pod jménem Asijský jestřáb (Jackie Chan), se vydává po stopách artefaktů, které byly v 19. století uloupeny ze Starého letního paláce. Jeho pátrání po dvanácti bronzových hlavách symbolizujících dvanáct znamení čínského zvěrokruhu ho zavede do nejrůznějších světových koutů, od francouzských vinic až na svahy aktivní sopky. Jestřáb se nezastaví před ničím, co by mu při plnění úkolu stálo v cestě. Čínský zvěrokruh nabízí velkolepé dobrodružství, kde se Jackie Chan objevuje v roli, ve které se úplně naposledy v žádném záběru nenechal zastupovat dublérem. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (156)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Název tomu sice moc neodpovídá ale jedná se o druhé pokračování jednoho z nejlepších Jackieho snímků, kterým je "Božská relikvie". Bohužel čas je neúprosný a přestože jsou některé Jackieho kousky vzhledem k jeho věku stále obdivuhodné, akce je velice málo a dvouhodinová délka v tomto případě naprosto zbytečná. Ubrat půl hodiny nebo přidat více akce, mohl být výsledný dojem přeci jen lepší. Přesto ... klobouk dolů před tím, co tento takřka šedesátiletý blázen pořád dokáže. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je film, pro který Jackie Chan odmítl roli v "Expendables 2". Nabízí se otázka, jestli mu to skutečně stálo za to. Pravda, pozornost je zaměřena především na něj a může si tu dělat vlastně, co chce, když už si střihl i režii a participoval i na scénáři, ale mám prostě pocit, že jeho vysněný projekt je jen dalším z mnoha a ničím zásadně speciálním. Trochu toho lituji, že Jackie Chan dal přednost tomuhle projektu, na druhou stranu, jeho fanoušci asi stejně budou spokojeni. No, já doufám, že na něj Sly nezanevřel a že se Jackie objeví v "Expendables 3". Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/02/chinese-zodiac-2012-60.html ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najlepsie filmy natocil Cenovic Dzudyna do svojej 50 -ky, jak tak pozeram, po 50 -ke sa uz len trapi. Cen samotny je megafanda Spielberga, a zase sa to nesie v duchu dobrodruznych vyparv a hlada stam nejake hlavy ci co to bolo - este ako jo, Bozska RElikvie bola super film, aj dvojku som nadhodnotil. Toto je ale trapenie sa, Cen starne, pomaly ale isto uz nenatoci ani film na sposob Kantonskeho Kmotra, zacinam si byt tym isty : 40 % ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Návrat k Božské relikvii Jackiemu příliš nevyšel. Oproti předešlým dílům jsme sice méně crazy, ovšem to co z humoru zbývá už se nedá považovat ani za naivní či mile prostoduché, nýbrž pouze trapné. Scény na ostrově s "piráty z Karibiku" byly téměř k nevydržení. Připočtu-li si k tomu na první pohled levné triky, navíc hojně využívané, přehršel nacionalistických keců, dostal bych se ve svém hodnocení velmi nízko. Záchranný kruh však trojce házejí akční pasáže. Chan i v téměř šedesáti letech pořád dokazuje, že se pro tento žánr narodil a opět dokázal vymyslet originální a pohledné fičárny. A za to by si odřenou trojku i zasloužil, ale dal-li jsem pořád povedené dvojce tři, musím tu jednu ubrat. ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to horší. Kdyby se zkrátila první užvaněná a gadgety protknutá hodina, tak by to byl důstojnější návrat ke klasice. Bohužel ale místo toho se utápí první část filmu někdy až bizardním humoru (v podstatě vše s piráty na ostrově - jeden z nich vypadající jako Jack Sparrow, včely...). Naopak druhá polovina je akčnější a ukazuje, že Jackie dokáže vymyslet a zrealizovat kvalitní humornou akční scénu - během části v padělatelské laboratoři zavanul nádech starých dobrých Jackieho dob.6/10 ()

Galerie (147)

Zajímavosti (14)

  • Jackie Chan při natáčení filmu vytvořil dva zápisy do Guinnessovy knihy rekordů. První za nejvíce kaskadérských kousků vytvořených jedním člověkem za celou kariéru a druhý za nejvíce zápisů jednoho člověka v titulcích filmu. Těch měl Chan dohromady patnáct. Podepsal se na filmu jako Scenárista, režisér, herec, producent, výkonný producent, kameraman, umělecký režisér, produkční manažer, koordinátor cateringu, osvětlovač, skladatel, zpěvák úvodní písně, rekvizitář a kaskadér. Předchozím držitelem rekordu s jedenácti kredity v titulcích byl režisér, skladatel a herec Robert Rodriguez. (Raztubyl)
  • Nejdražší akční scéna přišla na více než 10 milionů amerických dolarů, přičemž celý rozpočet filmu je necelých 50 milionů. (Raztubyl)

Související novinky

Jackie Chan v Expendables 3

Jackie Chan v Expendables 3

20.12.2012

Dvojka v tržbách překonala jedničku a souhrnně má na kontě kulatých 300 milionů dolarů. Trojka nepochybně bude. Ostatně, producenti i Sylvester Stallone to už několikrát potvrdili. Teď nás už zajímá… (více)

Reklama

Reklama