Reklama

Reklama

Epizody(13)

Obsahy(1)

Ito Keita je naprosto normální kluk. Nemá žádný zvláštní talent ani nadání, možná až na neuvěřitelné štěstí. Jednoho dne obdrží dopis oznamující jeho přijetí na prestižní chlapeckou střední školu. Nedlouho po jeho nástupu, projeví o jeho osobu zájem celá řada ostatních studentů. (Kocicka)

Recenze (3)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Primitivní animace a příběh jakoby se nemohl rozhodnout, jestli bude komediální nebo na vážno. Do chlapecké školy zvané BL (!) přijede líbezný ostýchavý uke a rázem se stane předmětem zájmu mnohých svých spolužáků. Mimochodem, škola na mě působila dojmem uzavřené sekty. Štvala mě protivně mňoukající kočka a škodolibá dvojčata. Mraky postav, které se nedaly rozeznat, protože se lišily jen barvou očí nebo vlasů. Ne, že by to občas nemělo nápad. Třeba tím, jak divákovi podsouvali různé záhady, takže snaha o udržení divákovy pozornosti tu byla. A například „dveře do ráje“ měly i vtipný nápad. Ale všechno bylo odbyté, nerozehrané a pořádně nedovysvětlené. Opakující se motiv letadla na obloze ve mně vzbuzoval dojem, že by všichni nejradši z téhle školy chtěli odletět někam daleko. SHRNUTÍ: Účastí naj japonské středoškolské soutěži neriskuješ neúspěch, ale vlastní život. ()

ikilledjenny 

všechny recenze uživatele

Pěkná animace, ani jeden ženský charakter. Přehršel jmen a postav, což je asi má největší výtka. Příběh je opětovné klišé. Ito Keita nastupuje na novou školu, není si jistý jestli tam patří, protože nemá žádný talent. Jakožto nová "hračka" přitáhne pozornost spousty spolužáků. Jeho přítelem se stává Kazuki, se kterým má společnou minulost, jenže vzpomínky vybledly a on je získává zpět. Minulost se objeví, city rostou a Kazuki s Keitou se stanou víc než přáteli. Pohádka skončila. ()

Reklama

Reklama