Reklama

Reklama

Psychofilm Praha 2009

(amatérský film)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Drama
Česko, 2009, 1 min

Režie:

Matěj Beran

Recenze (9)

Morien 

všechny recenze uživatele

Říkala jsem si, že těch zkrvavených končetin je tam nějak zdlouhavě moc, ale něco se tam asi dít musí, aby se člověk dostal ke skvělé pointě. ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pěkný zombie, ale to je tak vše. A navíc je to jen upoutávka, co to tu dělá? Když se natočím jak běžím po ulici a pronásleduje mě banda šílenců, tak mi to sem taky dáte? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Co k této upoutávce napsat více, abych se zbytečně neopakoval po předchozích komentářích. Asi nic, kromě zajímavého hudebního podkladu. Jako reklama dobrý počin, ale na filmové databázi nemají hudební videoklipy a reklamy co dělat. A s tímto názorem absolutně souhlasím. Jinak jde vidět, že Matěj Beran v sobě jistý potenciál určitě má. ()

Jazzzz odpad!

všechny recenze uživatele

Jde o upoutávku ne festival, copak začneme jako uživatele ČSFD hodnotit i reklamy? Třeba ta na Always - jasných 5 hvězdiček, a co třeba ta na Mounfield? To by byl odpad... Ne ne rozhodně, nehodlám hodnotit reklamy... Tohle by se podle mě mělo z archivu ztáhnout, nejde o film. ()

I.AM.NOT 

všechny recenze uživatele

Hodnotit znělku je trošku podivné, nicméně krvavé béčko s parametry projektu Grindhouse vtěsnané do 45 sekund si to zaslouží. Kolik si zaslouží, je otázka složitá. Tak za odvahu. ()

Reklama

Reklama