Reklama

Reklama

Rande

(amatérský film)
všechny plakáty
Komedie / Krátkometrážní
Česko, 2010, 7 min

Obsahy(1)

Mladá dívka potkala chlapce, se kterým má jít na rande. Chlapec je jí velice podobný, protože údajně maluje, píše poezii a hledá dlouhodobý vztah. Skutečnost je však úplně jiná. On celý svůj život věnuje jen alkoholu a po vztahu vůbec netouží. Je jen otázkou, jak toto rande proběhne. (zdeny99)

Recenze (26)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Určitě mu jde o dlouhý vztah." Tak takhle to vidí Ona, oděná do naivně bílé. "Doufám, že hřebec dneska zajede do ohrady." Tak takhle to vidí On, oděný v drsné černé. Tak tohle bude povedené rande a do hlavy se vtírá nápad, co když ...? Ano, to "co když" je správně. ()

Segrestor

všechny recenze uživatele

Námět je vtipný. Herci se snaží,o tom není sporu. Věřím, že si tvůrci to natáčení pořádně užili. Věřím ovšem i tomu, že si tvůrci říkají, že dneska by to natočili trochu jinak. Některé pasáže byly možná příliš dlouhé, neboť už v jejich začátku bylo jasné o co jde. To máte jako s koktavým člověkem. Dávno víte, co chce říct, ale poctivě čekáte, než to ze sebe vysouká. Podobně jsem se cítil při sledování tohoto krátkého filmu. Ale rozesmál mě a to je hlavní. To se počítá. Teda, já to počítám. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Odmítám věřit tomu, že v celém širém mnohovesmíru existuje mladá osoba ženského pohlaví (a navíc má nad postelí plakát high school musical 3, brrr), která si myje dlouhé vlasy oděná v šaty, stejně tak odmítám věřit, že se dokáže vyskytnout člověk, dobrovolně chlemtající lahvový braník. Hodlám ignorovat zjevné hovadiny, jako například že poezie-chtivá teenka oblékající se jako prvorepubliková panička honí nad filmem, jehož plakát má vylepen nad postelí, ale i pak je to trošku nudné, nakonec to sice není natolik tisíckrát viděné, jak se zdá na začátku, ale pointa nijak nesmaže klišovité dialogy a paherectví minut předchozích. ()

triatlet odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem se rozhodl odpoutat od odpadu - po závěrečné nápadité scéně protijdoucích hrdinů, tak přišlo podivné rozuzlení s pivem... Ale snahu tvůrci mají. Zřejmě neuspěli v soutěži domácích videonahrávek "Natočto". Možná by to měli poslat do pořadu "Netočto" a patřili by k favoritům:-) ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Pestrá strava je zdravá, pestré kouření nejspíš také, a proto měl hlavní hrdina u sebe dva druhy cigaret. Jinak celkem povedený produkt plejsment, kdo chce do ohrady zajeti, musí pivo Braník píti. ()

Reklama

Reklama