Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Jak je možný, že ani jednu z nich neznám? Jak je možný, že nejsou uctívaný a nepíše se o nich? jak je možný, že nikdo neobsadil Angie jako sestru Sandry Bullock? Jak je možný, že mi tak dlouho seriál unikal? Jak je možný, že jsem nečetla předlohu? Jak je možný, že pořád nacházím něco dobrého? Jak je možný že jim to všem tak klape? Ach... Seriál má našlápnuto do mých nej... ()

Lavinia 

všechny recenze uživatele

Průměrný krimiseriál, vcelku okopírovaný od těch úspěšných: hlavní hrdinka Rizzoli vzhledu ženského, chování mužatkovitého, emočně nevyrovnaná, asi to má být italský temperament. Patoložka Isles také ťaťa děvčátko, se snahou kopírovat Bones. Koukatelné, i když dost ohrané, případy takové fádní, stokrát převařené. ()

Reklama

noelcoward73 

všechny recenze uživatele

Na Rizzoli & Isles jsem se velmi těšil zejména kvůli Sashe Alexander z mého oblíbeného seriálu NCIS. Její postava Maury mi připomíná Duckyho z NCIS. Kromě toho, že jsou oba patology, tak Maura je stejně jako Ducky hodně sečtělá a není mnoho věcí, o kterých by nic nevěděla. Také často používá lékařské a vědecké termíny. Angie Harmonová (Jane) mi zase připomněla Marka Harmona (Gibbs z NCIS), i když mají jen stejné jméno. Jane je trochu nespoutaná, nemá ráda čekání a jedná přímo. Jane a Maura tvoří zajímavě sehranou dvojici. Velmi rády se špičkují a dokazují si, kdo z nich je lepší. Seriál má dost často vtipné hlášky a scény. Herecké výkony jsou velmi dobré. Český podtitul - Vraždy na pitevně - je trochu zavádějící. Vraždy totiž většinou končí na pitevně. Rizzoli & Isles patří na 2. pozici mých nejoblíbenějších krimiseriálů po NCIS (na 3. místě je Mentalista). ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejsympatičtějších dvojic z celé škály kriminálních seriálů. Takové spojení Beckettové a Kůstky. Není to o originálních případech a rafinovaných pointách. Ale o citlivě napsaných osobách, které žijí svým životem, který má nějaký vývoj, o příjemném humoru, o výborném herectví a v neposlední řadě o dvou krásných ženách :-) ()

Amras 

všechny recenze uživatele

Docela dlouho trvalo, než jsem se odhodlal kouknout na Rizzoli & Isles. Po shlédnutí jednoho dílu vím, že na další se už asi nejspíš nekouknu. Nemám rád, když tvůrci z kriminálního seriálu udělají takový "kopec srandy". Maura Isles mi svou mluvou trochu připomněla Sheldona Coopera z The Big Bang Theory. Nesnáším "kriminální" seriály, kde tak z 80% je z toho udělaná komedie. Copak je krimi taková legrace? ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • Seriál se odehrává v prostředí Bostonu, který leží ve státě Massachusetts. Natáčení ale probíhalo v Paramounts pictures v Hollywoodu v Kalifornii, nejstarším americkém filmovém studiu, které bylo založeno v roce 1912. (noelcoward73)
  • Seriál je inspirován romány čínsko-americké spisovatelky a někdejší lékařky Tess Gerritsenové. Její série obsahuje deset románů. (Olík)
  • Každá z hlavních postav včetně želvy má svůj účet na sociální síti Twitter. (Olík)

Reklama

Reklama