Reklama

Reklama

Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně

(seriál)
  • USA Rizzoli & Isles (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní
USA, (2010–2016), 75 h 27 min (Minutáž: 41–55 min)

Tvůrci:

Janet Tamaro

Předloha:

Tess Gerritsen (kniha)

Hrají:

Angie Harmon, Sasha Alexander, Lorraine Bracco, Bruce McGill, Lee Thompson Young, Tom Bower, Jordan Bridges, Brian Goodman, Scottie Thompson, Missi Pyle (více)
(další profese)

Série(7) / Epizody(105)

Kriminálka na motívy románov Tess Gerritsenovej sa venuje osudom najlepších priateliek, policajtky Jane Rizzoliovej a patologičky Maury Islesovej. Vyrástli na opačných koncoch spoločenského rebríčka. Drsná Jane sa narodila v Bostone, pochádza z hlučnej taliansko-americkej rodiny. Metodická a priamočiara Maura sa väčšinou cíti lepšie medzi mŕtvymi ako medzi živými. Sú iné, ale skvele sa dopĺňajú. Keď dajú hlavy dohromady, dokážu chytiť aj tých najhorších zločincov v Bostone. Sekunduje im skúsený detektív Vincent Korsak a sympatický zelenáč Barry Frost. (TV Markíza)

(více)

Videa (86)

Trailer

Recenze (65)

jasiska 

všechny recenze uživatele

Vemi príjemná záležitosť, najmä vďaka sympatickým hlavným hrdinkám a ich bohovsky vtipným dialógom, ale aj vďaka vedľajším postavám a atraktívnemu bostonskému koloritu. Problém nastáva v tej kriminalistickej oblasti - patologička je nejak strašne veľa zapojená do vyšetrovania (očividne len zo scenáristických dôvodov) a niektoré prípady sú smiešne povrchné. A tie doznania zločincov! Čo je už každý vrah idiot? Také trápne dôkazy a všetci sa priznávajú... ()

Grogan 

všechny recenze uživatele

Kriminální případy hodnotit nemohu, protože jsem se nikdy nepřenesl přes to extrémně nesympatické ústřední duo. Kdykoliv mezi sebou vedou ty oduševnělé hovory, tak mám pocit, že slyším celou dobu jen "kokodák, kokodák". Plus mě dost štvalo, jak tu nesympatickou patoložku furt cpou do děje, i když patologové se vyšetřování určitě až tak moc neúčastní. ()

Reklama

chicab8 

všechny recenze uživatele

Velká inspirace v Bones, ovšem v úžasné feminizované alternaci. Sasha Alexander a Angie Harmon jako racionální vědkyně kontra empatické, horkokrevné drsňačce s detektivním odznakem. Klasický scénář až na fakt, že hlavními hrdiny jsou vlastně hrdinky a popravdě řečeno jim to šlape více než skvěle. Seriál je vtipný, zajímavý z vědeckého hlediska mnohdy i uvěřitelný, zkrátka radost pohledět. Těšení na další řadu zaručeno ;) ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Rizzoli & Isles je seriál, který v mnohém připomíná často komedii. A také velmi často na mě působil dojmem, že rodinné případy jsou důležitější než ty kriminální. Zkrátka osobní trable se řešili často. Ale obě hlavní představitelky, včetně matky jedné z nich a jejich bratrů a Korsaka si diváka prostě získají. Umí to a dělají to dobře. Tak dobře, že se s nimi člověk nerad loučí. Boston taky není zrovna častá seriálová destinace a při krátké stopáži a někdy hodně úsměvném ději je to pohodová a oddychová zábava. ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejsympatičtějších dvojic z celé škály kriminálních seriálů. Takové spojení Beckettové a Kůstky. Není to o originálních případech a rafinovaných pointách. Ale o citlivě napsaných osobách, které žijí svým životem, který má nějaký vývoj, o příjemném humoru, o výborném herectví a v neposlední řadě o dvou krásných ženách :-) ()

Galerie (1 639)

Zajímavosti (10)

  • Seriál se odehrává v prostředí Bostonu, který leží ve státě Massachusetts. Natáčení ale probíhalo v Paramounts pictures v Hollywoodu v Kalifornii, nejstarším americkém filmovém studiu, které bylo založeno v roce 1912. (noelcoward73)
  • V čase 33:57 doktorka Isles (Sasha Alexander) říká, že našla vysokou koncentraci pylu sleziníku horského a pro upřesnění řekne, že se jedná o kapradinu. Je to nejspíš chybou v překladu, protože kapradiny nekvetou, tudíž nemohou produkovat pyl. (Proste..Jana)
  • Každá z hlavních postav včetně želvy má svůj účet na sociální síti Twitter. (Olík)

Reklama

Reklama