Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská verze bláznivé sportovní game show. I tentokrát na 24 soutěžících čeká několik překážek, které je mají za úkol nejen zpomalit, ale také způsobit co možná nejkrkolomnější a nejzábavnější pád do vody či bahna. Pokud se soutěžící dostanou přes 4 úseky, včetně závěrečného kola, čeká je tučná finanční odměna a titul šampióna. Pořadem provází Richard Hammond. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

viperblade 

všechny recenze uživatele

podruhé jsem se přesvědčil o tom, že Britové sice umějí dělat komediální seriály, ale remaky soutěžních pořadů jim nejdou… Naštěstí Total Wipeout není tak špatný jako britský FF. Nicméně byl to pro mě šok, když si takhle jednou vstanu s tím, že se podívám, co ti dva Johnové zase řeknou a co krásná Jill dodá a místo toho na mě kouká Richard Hammond a nějaká Amanda… Nicméně musím znovu zopakovat, že takový průser, jako britský Fear Factor, to není. Takhle, originál je jen jeden, ale když téhle verzi dáte šanci, tak vás víceméně pobaví. (Což se mi u britského Fear Factoru zatím nestalo.) Po pár dílech jsem si zvykl a vypadá to, že se soutěž konečně začíná rozjíždět, takže uvidíme… Zatím nehodnotím, ale kdybych měl, rozhodoval bych se mezi 3 - 4 hvězdami. Uvidíme po konci celé série… Ale fakt mi chybí ty uštěpačné poznámky Johna a Johna a krásná Jill… UPDATE: Tak po zhlédnutí většiny dílů v prvních dvou sériích, dávám 70 %. Když si na to zvyknete, tak to není zas tak špatné. Rozhodně je to lepší, jak britský FF. ()

Ded@M@tes 

všechny recenze uživatele

Přidávám hvězdu za moderátora, Richard Hammond pořadu určitě přidává na kvalitě a humoru. Britská verze Wipeout. / Viděné epizody cca *12.dílů / ( Hodnocení: 7/10 ) ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Při delším sledování je to už na jedno brdo, ale vzpomínám na ty záchvaty smíchu při prvním sledování tohohle pořadu. Některé držkopády byly opravdu neuvěřitelné a klobouk dolů před všemi odvážnými, kteří se na dráhu ,,smrti'' vydali. Tady opravdu nejde o to vyhrát, ale zůčastnit se. Hezká Amanda a Top Gearový Richard navíc vtipně komentují a tak je čas od času příjemné podívat se na to jak do těla dostává od osudu někdo jiný než vy. * * * * ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Za tento pořad opravdu musím upřímně poděkovat. Díky němu můžu o víkendu zmizet zpátky do postele a dítko to ani nepostřehne. ()

Okara 

všechny recenze uživatele

Daleko raději mám anglickou verzi tohoto eliminačního závodu, kde na konci nikdo nezůstane suchý a mnoho bláznivých účastníků skončí bonusově s mydlinama, blátem nebo všemožnými barvami. Zajímavá trať, atraktivní moderátorka, vtipné připomínky komentátorů a zpomalené záběry s dokreslováním elektronickou tužkou. To vše vytváří na obrazovce uvolněnou atmosféru, před kterou se nejen nasmějete, ale sem tam zažijete i nějaké vzrušení při fandění svému favoritovi. 70% ()

Mariin 

všechny recenze uživatele

Dívat se pořád dokola jak někdo padá nebo se kasá, to by bylo za trest. Celý pořad je založen na primitivním chtíči sledovat opakované záběry pádů... ()

Ištván87 

všechny recenze uživatele

S Hammondem je sranda, o tom žádná. Krásné hlášky, typu, že má od maminky potvrzení, že nesmí lézt na pomateného panáka, nebo že jeho práci by zvládla cvičená opice, nebo většinou dost vtipná pojmenování jednotlivých soutěžících, to tenhle pořad nabízí měrou vrchovanou. Nicméně Amanda, ačkoliv je to kočka, tak mě občas trošku štve... ()

duklak2 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem několik dílů této soutěže a musím uznat, že překážky mají nápad, někdy i vtipnost provedení a nejvíce mě vždy zaujal nějaký soutěžící, který se na začátku dráhy plně soustředil, aby následně hned na začátku ztralil cenné vteřinky. Tato soutěž má určitý smysl, i když je vidět, že skoro vždy vyhraje ten, kdo je nejzkušenější. Myšleno tak, že prostě vyhraje ten z nejstarších:) ()

Drunk_Queen 

všechny recenze uživatele

UK Drtivá porážka nabízí další mně prospívající držkopády, u kterých skoro vždy umírám smíchy. Překážkové dráhy nepůsobí tak překombinovaně jako v USA verzi, jsou tak přiměřeně složité a podporující další zranění :). A aby toho nebylo málo, tak celou soutěž komentuje jako vždy bláznívý a velmi vtipný moderátor Richard Hammond, mně známý z TopGearu, Brainac: Šílené vědy, Crash Course a mnoha dalších. Jeho řeči a chování musí pobavit každého. Anebo možná jen mě, ale zato mimořádně :). Bez Hammonda na hodně podobné úrovni jako USA Wipeout. Kvůli Hammondovi ale o moc lepší :). 100% ()

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

Naprostá blbost.Soutěž kde si někdo de dobrovolně ubližovat a k tomu ani disciplíny nemusí dokončit.Za mě celkově 30% a dvě hvězdy. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Skvelý komentár Richarda Hammonda (Brainiac) dodáva tejto britskej podobe Takešiho Hradu intenzívny komediálny zážitok... ()

Reklama

Reklama