Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hoteliér a starosta v jedné osobě se rozhodl s pomocí svých dvou nových společníků změnit klientelu. Po řadě úprav přijíždí první zámožní hosté. Tím začíná milostné dobrodružství nejen pro dcery starosty, ale i všechny zaměstnance a ubytované. (Grimaldon)

Recenze (3)

mira007 

všechny recenze uživatele

Zájezdní hostinec pod Alpami kdesi v Bavorsku ( lehce zaměnitelné s Doktorem z hor ) s kroji a muzikou a hlavně nahatýma němkama - ač bobrovité tak kupodivu pěkné. Dokonce i jedna čokoládová. Lze-li to hodnotit, tak v žánru primitivních erotických komedií je tahle z těch lepších a i co se týče nahoty tak v rámci žánru otevřenější. Scéna kdy čtyřka jde do hor a co nějaký orientační bod to striptýz mi přišla docela i šmrncovní a při představě , že u nás se točili normalizační sračky typu Muž na radnici, tak tohle dílo je za čtyři hvězdy. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Další z "bavoráckých" komedií s německým třeskutým humorem, padací mosty na kožených kalhotách, holky v dirndlech, atmosféra Alp a stájí s krávami. Příběh je jednoduchý, přijíždí turisté a a všichni chtějí využít veškerých výhod pohostinství. Každý si pod tím představuje něco jiného. Ve filmu nemůžou chybět typické figurky, které věrně provází německé erotické komedie a to nejen ty bavorácké - Josef Moosholzer a Franz Muxeneder. Opravdu hezkých dívek je pomálu, většinou německé mandy dost podobné našim slovanským typům. ()

Grimaldon 

všechny recenze uživatele

Krásné prostředí alpské vesnice dokáže diváka okouzlit. A když ne Alpy, tak starostovy dcery rozhodně ano. Zvláště ta nestoudně divoká v podání Evy Gross si okamžitě krade scény pro sebe. Není ale jediná, a tak se po celou, něco přes hodinku trvající stopáž, nudit rozhodně nebudete. ()

Reklama

Reklama