Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Není to ani můj šálek kávy, ale musím uznat, že vtipné to opravdu je. Jen to může být někdy nervydrásající. Banda mladých puberťaček lítá po škole a vřeští..Pak ale stačí jediná hláška a vy si řeknete "Ať si lítaj holky šikovný". Některé postavy jsou opravdu komické. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Není to zrovna šálek mého čaje, ale musím uznat, že má spád že se bavím a mladší generaci se může obzvlášť líbit. Škoda, že je to tak uječený. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť viem, že to nie je nič úžasné a je to skôr trápnosť ale tá trubka, ktorú stvárnila Ariana Grande je neskutočne šibnutá a úžasná. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Souhlas s komentářem dogrose. Mladým se to asi líbí, ale vtipy jsou skutečně na hraně a často za hranicí nejen trapnosti, ale i srozumitelnosti - někdy to vypadá, že čím víc je vtip mimo mísu, tím lépe - a postavy se chovají jako blbci jeden jako druhý. ()

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Tak po dokoukání třetí a črvrté série v originále musím přidat hvězdičku navíc. Velmi příjemný seriál, který vlastně nemá nesympatickou postavu a to je veliké plus. Humor se sice někdy pohybuje na hranici trapnosti ( Rex ) takže převracím občas oči v sloup, ale kladné věci převládaj v hojném množství. Určitě musim vyzvednout český dabing, který se podle mě hodně povedl, ale v originále je to samozřejmě lepší. Co se mi nelíbí je český název V jako Victoria který je totálně mimo. Název seriálu je Victorious ( vítězství ) a hlavní postava se jmenuje Tori nikoliv Victorie. Toto je opět nezvládnuté. Pokud nemáte rádi pop music, tak se tomuto seriálu radši vyhněte, zpívá se tu opravdu hodně. Songy jsou to ale příjemné a některé si rád pouštím. Tori, Jade, Robbie, André, Jade, Cat a Trina mi budou chybět a je strašná škoda, že seriál není ukončen, ale končí čtvrtou řadou. Původně se mělo pokračovat, ale seriál byl překvapivě zrušen. Pokud chcete inteligentní humor ruce pryč. Pokud chcete být znovu teenagerem zapněte Nickelodeon a směle do toho. Victorious tvoři spolu s Icarly jeden z nejlepších kids/teen seriálů současnosti na které se dá koukat a strčí do kapsy všechny disney srač.. P.S. Pro fanoušky - Ariana Grande momentálně hraje v seriálu Sam a Cat. Jedná se o spin-off k Victorious a Icarly, bohužel po prvním díle musím říci, že je to hodně špatné. A Avan Jogia dostal roli v seriálu Twisted, který jsem zatím neměl možnost vidět. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Typická puberťácká komedie o starostech hlavních postav. Písničky jsou fajn, herci také, některé díly jsou nudné, ale jindy se těšíte na pokračování. Prostě průměr. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Je to trochu přiblbé, občas jednoduché. Někdy poněkud nedotažené, jindy zase přehnané. Pokaždé ale nesmírně zábavné! Victorious je seriál určený zejména pro mladší publikum. Ale zabavit může i ty, kteří mají věk cílové skupiny už nějaký ten rok za sebou. Občas je některý díl slabší. Občas je to trochu nahlas. Občas mě při sledování napadaly alternativní konce určitých scén (a možná, že to byly i lepší konce). Drobné nedostatky však výrazně převažují sympatické postavy i herci, řada povedených písniček či popěvků, čas od času nějaký sofistikovanější vtip či narážka. V kategorii sitcomů pro mládež Victorious jasně vede, protože... Je to zábavné, je to oddechové. Má to TheSlap.com a má to grády. Je to vysoce koukatelné. ()

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Na to, že to vysílá stanice Nickelodeon, která nejspíš stojí i za produkcí, je to příjemné překvapení. V žádném případě se to nemůže rovnat normální komediálním seriálům, ale nemám pocit že Victorious nijak škodí. Chválím snahu neudělat bezvýznamnou trapárnu jen pro malé děti, které tyhle podobné seriály tak zbožňují (nechápu). ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

První dvě série skvělé, ale potom čím je to novější díl, tím je horší. Nové díly mi nedávají ve většině případů smysl a přijde mi, že "vtipy" jsou vymýšlené narychlo a nedotažené. Navíc všechny postavy kromě Tori, Andreho a Triny se vyvíjejí k horšímu. Jade je čím dál protivnější, Beck slizštější a trapnější, Cat blbější (stejně jako nové díly) a Robbie s Rexem mě budou iritovat už napořád. Je to velká škoda, protože měl seriál podle mého skvěle našlápnuto. Měli by si u Nickelodeonu uvědomit, že v nejlepším se má přestat a nevymýšlet všelijaké koniny. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem hledal nějaký seriál na který bych se koukal , protože vše co jsem měl načatý tak jsem to dokoukal. Zadal jsem tady do podrobného vyhledávání seriály , a pouze mnou nehodnocené , a všiml jsem si tohohle seriálu. Přečetl jsem si děj , a celkem mě to zaujalo , tak jsem se koukl na youtube na nějaké trailery , a hned se mi trailer líbil. Tak jsem se na to začal koukat. Jsem zatím u dvacátého třetího dílu , a musím říct že tohle je skvělý seriál. Všichni v seriálu skvěle zpívají i hrajou. V každém díle je spousto vtipných scén , a zkvělého zpěvu. Nejlepším a nejvtipnějším dílem mi zatím přišel třináctý díl. U toho jsem se musel smát pořád. Avan Jogia a Victoria Justice jsou podle mě nejlepší postavy v celém seriálu. I když jsem zatím neviděl každý díl , ale u mě 100%. Strašně se těším až uvidím všech 58 dílů tohohle skvělého seriálu. Nemohu si pomoc , ale pořád se musím smát Ericovi Langemu , ten mě v seriálu vždycky rozesměje ze všech nejvíc. Jako učitel herectví je prostě skvělý. Herci co hrajou v tomhle seriálu tak jsem o nich nikdy neslyšel , ani jsem je neviděl hrát v něčem jiném , ale určitě se kouknu , protože to jsou podle mě úžasný herci. Po zhlédnutí prvních deseti dílů jsem na ČSFD vyřadil z mých oblíbených seriálů zlatá sedmdesátá , a přidal jsem tam tento seriál. Andre ( Leon Thomas III ) skvěle zpívá a hraje na piáno , ale v seriálu nijak moc nevičnívá. Je sice v každém díle , ale vtipný moc není. Beck ( Avan Jogia ) je v seriálu můj oblíbenec. Zkvěle zpívá , a hraje. A je dost vtipný. Cat ( Ariana Grande ) je v seriálu za takovou blbku, ale mě to celkem nevadí protože mi to přijde dost vtipný. A taky moc krásně zpívá. Jade ( Elizabeth Gillies ) je úhlavní nepřítelka Tori. V každém díle je naštvaná a někoho uráží , a díky tomu je dost zábavná. Trina ( Danielle Monet ) je Torinina sestra. Myslí si že má obrovský talent na zpěv , ale nemá. Není špatná , ale v seriálu jí moc nemusim. Robbie ( Matt Bennet ) je kluk který má loutku Rexe. Holky ho nechtějí a i rex ho uráží. Tori ( Victoria Justice ). O ní je tento celý seriál. Úžasně zpívá a hraje , a vždy mě rozesměje. Už jsem dokoukal celý seriál , všechny čtyři série , a pořád si myslím že seriál je skvělý. Jenom mi trochu vadil poslední díl , byl sice vtipný a zajímavý , ale myslel jsem si že když je poslední tak tam bude nějaké rozloučení , nebo že aspoň stráví všichni čas spolu. No ale nevadí. Skvělý seriál !!!! ()

Vera2613 

všechny recenze uživatele

Po rokoch som sa pustila do tohto seriálu, ktorý som neskutočne milovala. Bála som sa, či nebudem teraz už ako dospelá považovať tento seriál a humor za príliš detinské, no vôbec. Všetky postavy sú skvelé a zaujímavé ( možno s výnimkou hl.postavy Tori, ktorá je proste obyčajná). Pamätám si, že som kedysi nemusela Trinu, no teraz po čase musím povedať, že práve ona tam tvorila veľkú časť zábavy hoci bola dosť často otravná. Najlepšou a najvtipnejšou postavou je tam bezpochyby Jade (jej charizma a hlas ma dostával už pred rokmi). Taktiež rozkošná Cat. Victorious má asi tie najlepšie piesne aké som počula či už na Disney Channel alebo Nickelodeone. Plus samozrejme spevákov (už len samotná Ariana je toho dôkazom). Musím však aj podotknúť, že ako dieťa som si nevšimla mnoho vtipov, ktoré boli určené vyššiemu ročníku :D a že je ich tam požehnane. Každopádne asi za mňa bude hodnotiť nostalgia alebo zamilovanosť do tohto seriálu, keď dávam 5*. Odporúčam každému, komu nevadí šialenosť, jednoduchý dej a popové pesničky. :)) ()

Alice Ashley 

všechny recenze uživatele

K nám se ještě tento seriál nedostal, ale já si ho oblíbila i na Youtube v originálním znění. Není to seriál, který by mě zrovna nějak rozesmíval, ale oblíbila jsem si ho hlavně díky hudbě, originálním postavám a příjemnému obsazení..:)))) ()

PrincessB 

všechny recenze uživatele

Po všech těch podprůměrných "komediálních" seriálů pro teenagery je tohle příjemná změna. Některé části jsou stále ještě poněkud nedodělané a dětinské, ale seriál ničím neurazí a jde se u něj i docela slušně pobavit + příjemný soundtrack. /Viděla jsem v původním znění/ ()

Reklama

Reklama