Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Recenze (32)

karlik4801 

všechny recenze uživatele

Na to, že to vysílá stanice Nickelodeon, která nejspíš stojí i za produkcí, je to příjemné překvapení. V žádném případě se to nemůže rovnat normální komediálním seriálům, ale nemám pocit že Victorious nijak škodí. Chválím snahu neudělat bezvýznamnou trapárnu jen pro malé děti, které tyhle podobné seriály tak zbožňují (nechápu). ()

dogrose 

všechny recenze uživatele

Škoda času, ale koukám na komentáře, mladým se to líbí. Vtipy omleté, hodně na hranici vkusu a trapnosti či za ní. Postava Tori lítá od správňácké holky k uječené pipině (její dabing mne úplně tahá za uši). Jednu hvězdu za učitele Sikowitze a blbku Cat. Takový sterilní seriál o hezkých lepších dětech na umělecké škole. ()

Reklama

cjmafia 

všechny recenze uživatele

Tak po dokoukání třetí a črvrté série v originále musím přidat hvězdičku navíc. Velmi příjemný seriál, který vlastně nemá nesympatickou postavu a to je veliké plus. Humor se sice někdy pohybuje na hranici trapnosti ( Rex ) takže převracím občas oči v sloup, ale kladné věci převládaj v hojném množství. Určitě musim vyzvednout český dabing, který se podle mě hodně povedl, ale v originále je to samozřejmě lepší. Co se mi nelíbí je český název V jako Victoria který je totálně mimo. Název seriálu je Victorious ( vítězství ) a hlavní postava se jmenuje Tori nikoliv Victorie. Toto je opět nezvládnuté. Pokud nemáte rádi pop music, tak se tomuto seriálu radši vyhněte, zpívá se tu opravdu hodně. Songy jsou to ale příjemné a některé si rád pouštím. Tori, Jade, Robbie, André, Jade, Cat a Trina mi budou chybět a je strašná škoda, že seriál není ukončen, ale končí čtvrtou řadou. Původně se mělo pokračovat, ale seriál byl překvapivě zrušen. Pokud chcete inteligentní humor ruce pryč. Pokud chcete být znovu teenagerem zapněte Nickelodeon a směle do toho. Victorious tvoři spolu s Icarly jeden z nejlepších kids/teen seriálů současnosti na které se dá koukat a strčí do kapsy všechny disney srač.. P.S. Pro fanoušky - Ariana Grande momentálně hraje v seriálu Sam a Cat. Jedná se o spin-off k Victorious a Icarly, bohužel po prvním díle musím říci, že je to hodně špatné. A Avan Jogia dostal roli v seriálu Twisted, který jsem zatím neměl možnost vidět. ()

Evanlyn 

všechny recenze uživatele

Je to můj oblíbený seriál. Mám ráda kanál nickelodeon, protože dělají serialy, které jsou vtipné narozdíl od seriálů z disney channel kde jsou seriáli docela trapné. Jsou tam docela vtipné postavy a nejraději mám ráda postavy cat a jade. Příběh tohoto seriálu se mi docela líbí a těším se až nadabujou čtvrtou serii. ()

Michi88 

všechny recenze uživatele

První dvě série skvělé, ale potom čím je to novější díl, tím je horší. Nové díly mi nedávají ve většině případů smysl a přijde mi, že "vtipy" jsou vymýšlené narychlo a nedotažené. Navíc všechny postavy kromě Tori, Andreho a Triny se vyvíjejí k horšímu. Jade je čím dál protivnější, Beck slizštější a trapnější, Cat blbější (stejně jako nové díly) a Robbie s Rexem mě budou iritovat už napořád. Je to velká škoda, protože měl seriál podle mého skvěle našlápnuto. Měli by si u Nickelodeonu uvědomit, že v nejlepším se má přestat a nevymýšlet všelijaké koniny. ()

Galerie (71)

Reklama

Reklama