Reklama

Reklama

V jako Victoria

(seriál)
  • USA Victorious
Komedie / Drama / Rodinný / Hudební
USA, (2010–2013), 23 h 54 min (Minutáž: 24–46 min)

Tvůrci:

Dan Schneider

Kamera:

Mike Spodnik

Hrají:

Victoria Justice, Leon Thomas III, Matt Bennett, Elizabeth Gillies, Ariana Grande, Avan Jogia, Daniella Monet, Michael Eric Reid, Dale Waddington (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(57)

Obsahy(1)

Seriál sleduje dospívající dívku Tori Vegovou, která nastoupí na prestižní uměleckou střední školu v Hollywoodu. Od prvního dne ve škole si však Tori připadá mezi úžasně talentovanými studenty nepatřičně – zvláště pak před podlou operní divou Jade. S pomocí své starší sestry Triny a nových přátel včetně hudebně nadaného Andrého, zádumčivého mizery Becka, výstřední Cat a roztomilého, ale psychicky nevyrovnaného břichomluvce Robbieho si Tori uvědomí, že se pro zpívání narodila a že ji bavit lidi nejenom činí šťastnou, ale také jí od základů mění život. (HBO Europe)

(více)

Zajímavosti (5)

iCarly (2007) (seriál)

  • Herečka Victoria Justice si v seriáli zahrala dve rozličné postavy. Najskôr si zahrala MMA zápasníčku Shelby Marx v časti iFight Shelby Marx (séria 2, epizóda 20). O dva roky neskôr sa objavila v krátkom filme iParty with Victorious ako Tori Vega (zo seriálu Victorious). (Majky28)

Sam & Cat (2013) (seriál)

  • Ve 24. epizodě první série se objeví Nathan Kress, který ztvárnil hlavní roli Freddieho Bensona v seriálu iCarly (od r. 2007), kde měla hlavní úlohu i Jennette McCurdy, která si zde zahrála Sam Puckett. V epizodě se též objeví Matt Bennett, který si zahrál Robbieho Shapira, a Elizabeth Gillies, představitelka Jade West, ze seriálu Victorious (od r. 2010), kde předtím účinkovala Ariana Grande, představitelka Cat Valentine. Dalším zástupcem ze seriálu Victorious (od r. 2010), který v seriálu vystupuje, je pak Eric Lange. (ManOfPhoenix)

Drake a Josh (2004) (seriál)

  • Helen, kterou ztvárňuje Yvette Nicole Brownová, se taktéž v této roli objevila i v seriálu Victorious (od r. 2010), což oba seriály řadí do stejného univerza. (ManOfPhoenix)

Reklama

Reklama