Reklama

Reklama

Dylan se snaží skloubit časově náročnou práci novináře se vztahy, práce ale pokaždé vítězí a zanedbávané přítelkyně se s ním brzy rozcházejí. Podle poslední expřítelkyně je Dylan emocionálně nevyspělý a bezohledný k citům druhých lidí. Podobný problém má i bystrá a půvabná Newyorčanka Jamie. Také jí žádný vztah nevydržel. Dylan i Jamie přísahali, že už se nebudou k nikomu citově vázat, aby si ušetřili další zklamání, a namísto hledání lásky si budou jen nezávazně užívat. Krátce poté přijíždí Dylan do New Yorku, aby se ucházel o místo uměleckého ředitele populárního časopisu CQ. Jamie pracuje pro CQ jako „lovec mozků“, jejím úkolem je přesvědčit Dylana, aby práci přijal. Z obchodních partnerů se brzy stávají přátelé, z přátel milenci. Nezávazný sex „bez emocí“ a jakýchkoliv očekávání se ale komplikuje, s láskou Jamie ani Dylan nepočítali... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (1 104)

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.8/10] | me: To najlepšie sme dostali v trailery,... ostatok je len ukecaná sexom popretkávaná záležitosť, ktorá nemá výraznejšie miesta a šlape podľa dobre známych vopred dohodnutých pravidiel. Tento krát však s Timberlakeom a Kunis medzi ktorými chémia funguje kvalitne a to je pre tento typ filmu najpodstatnejšie. Ak k tomu pridáme (okrem všadeprítomného sexu) pekné zábery LA, NY a výborného Woody Gay Harrelsona :) dostaneme pohodový mix na štandardný večer kedy sa každému niečo ujde ale nikto nedostane už nič navyše :)) ()

Šakal 

všechny recenze uživatele

Friends with benefits, to je jasně čitelná rovnice. Sex bez citů a jakýchkoliv závazků. „Problém“ (však) nastává, pokud se (časem) dostaví city. Kdo by to byl (před shlédnutím) řekl, že tahle tuctovka (předem určená k pošlapání a rozcupování? a (ne)jeden by si myslel, že na ní nenechá jednu nit suchou) bude v mnohém pravdivější a upřímnější než snímek http://www.csfd.cz/film/265642-blazniva-zatracena-laska/, který jsem si střihnul včera a notně si tím pokazil pohodový večer. Zásadní rozdíl je v tom, že snímek W. Glucka si na nic nehraje, je bezprostřední, odsejpá (přesněji řečeno v prvních 2/3), nechybí nadhled, nesnaží se poučovat, moralizovat a jako bonus to ústřednímu duu Kunis – Timberlake náramně šlape a dvojice se bryskně doplňuje. Na což si v případě Justina (ve světle lehce podobných rolí) začínám pomalu zvykat a přestává mě (to) již překvapovat, v případě Mily je to příjemné zjištění (překvapení). Takže: u mě dobrý a to je už od nepaměti za 3*. To i přes fakt, (který zde více než výstižně popsal uživ. O*R*I*N). Na druhou stranu, i to je život. Byť pravda, dalo se k tomu ROZHODNĚ dojít s větší invencí a nadhledem a nikoliv udýchaně doklopýtat, včetně konce, vystřiženého jak z Love Actually. Přesto (v rámci žánru) já byl (převážně) spokojen a tak budu (pro tentokrát) spíš chválit. P.s. Woody Harrelson, to je kapitola sama pro sebe. Jasný důkaz toho, že není malých rolí, pouze malých herců. S ním bych snad i na ten „lov kunďáků“ zašel :-) Ikdyž, přeci jenom bych dal přednost „buchtičkám „ (přičemž, né nutně, těm krémovým). 70% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

,,ŽÁDNÉ VZTAHY, ŽÁDNÉ CITY, JEN SEX. AŤ SE STANE COKOLIV, ZŮSTANEME PŘÁTELI“. ... ,,PŘÍSAHÁM“....... /// Z dějepisu, osobních zkušeností a romantických komedií víme, že ženský stejně dostanou to co chtěj. (Záleží jen, jestli to bude (pro nás) zábava.) Tihle dva se od začátku chovaj trhle, dialogy frčej neskutečným tempem a najednou je tady spousta vtipnýho sexu. (To u porna nemáte!) Tahle děsivě ukecaná romantická sbližovačka nabitá sexem a tedy sexem s milou Milou (soráč Justine, útěchou nechť je, žes mi nepřipadal jako debil) mě dlouho bavila. A dlouho mě mrzelo, že sexi vtipnej náboj ve druhý půlce nahradila dramatická část, která ubrala na tempu, vtipu a mě i na náladě. Ale třeba to ti s dramatičtějším srdcem budou vidět jinak. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Chtěl bych pokecat s Shaunem Whitem. 2.) Mám raději filmy o tom, co se stane před závěrečným polibkem (než ty o tom, co se děje potom). 3.) Přesvědčím se, že W.Harrelson je vtipnej i jako bukvice. 4.) Thx za titule ,,xtomas252“. /// PŘÍBĚH **** HUMOR ** AKCE ne NAPĚTÍ ne ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Z tohoto filmu se vyklubala překvapivě dobrá, vtipná, a dalo by se říci i originální romantická komedie, která se nebojí ukázat scény a přijít s nápady, které běžně ve většině romantických komedií neuvidíte. Ať už to jsou sexuální scény či nabourávání různých klišé, je to prostě zajímavé a zatraceně dobré. Mezi Justinem Timberlakem a Milou Kunis to úžasně jiskří, jejich vztah má šťávu a je celý takový nějaký jiný než všechny ty vztahy z těch stovek a tisíců romantických komedií, v nichž se to hemží zamilovanými slovíčky, spoustou nesmělých romantických polibků, a samozřejmě vysněnými svatbami. Nic takového v této komedii skutečně k vidění není, ale o to více je to skutečné a reálné, a o to více je to samozřejmě originální. A komedie získává ještě více na vtipnosti poté, co do hry vstoupí matka hlavní hrdinky, která je úžasně volnomyšlenkářská a s ničím si nedělá těžkou hlavu. Představení rodiny hlavního hrdiny je pak už jen příjemnou třešničkou na dortu, obzvláště potěší jeho malý synovec, který předvádí nezdařilé kouzelnické triky a je při tom neuvěřitelně roztomilý. Tuhle komedii si zkrátka budu hodně dlouho pamatovat a nemám důvod neudělit maximální hodnocení, jelikož jsem s výsledkem maximálně spokojený. Pět hvězd to jistí. ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Něco málo ze života tam je, šikovným scénáristou je to navíc načechráno do velmi efektní dialogové smršti. Bohužel film v závěru dojede přesně na to, z čeho si předtím víc jak dvě třetiny stopáže dělal srandu, tedy na obehraná klišé všech romantických filmů široko daleko… ale díky skvělým hercům mi to připomnělo, že i chlapi mají jemnou citlivou duši, která se občas nechá dojmout. :) [Blbý je, že jediným výraznějším dojmem den po zkouknutí je maximálně luxusní postavička Mily Kunis.] ()

Galerie (46)

Zajímavosti (25)

Reklama

Reklama