Reklama

Reklama

Tichý dům

(festivalový název)
všechny plakáty
Trailer

Laura a její otec Wilson se rozhodnou strávit poslední noc na starém rodinném letním sídle, než bude zrenovováno. Vše probíhá normálně až do chvíle, kdy Laura uslyší podivné zvuky z druhého patra. Otec se rozhodne jít nahoru podívat. Dlouho se nevrací a tak se ho vydá hledat. Jenže to co objeví se jí vůbec nelíbí, zjistí že v domě někdo je a ona se nemůže z téhle smrtící pasti dostat ven. (topr harley)

(více)

Recenze (87)

Pantai 

všechny recenze uživatele

Pár opravdu silných momentů a strach zde působí zejména očekávání tušeného avšak neviděného. Občas mi vadilo dost nelogické jednání hlavní postavy, ale kdo ví, jak bych to zvládala já na jejím místě :-) Na konci možná trošku překombinované, ale ne tak moc, aby to změnilo můj dojem z filmu. ()

Maiken Algren 

všechny recenze uživatele

Uff, no takéto peklo sa za pár minút od začiatku filmu ešte nepodarilo rozpútať snáď nikomu. Len za pomoci nejakého šramotu a rozostrenej kamery, stojí za poznámku. Niečo úžasné. Až natoľko, že som ochotný (do istej miery) prepáčiť aj zúfalú a zúfalo otrepanú pointu. To sa naozaj nedalo vymyslieť nič lepšie na záver? ()

Easykill 

všechny recenze uživatele

Rok 2010 byl opravdu plodný, v tom roce a kolem něj vznikla opravdu spousta skvělých kousků! Jestli La casa Muda neboli tichý dům patří mezi ně, musíte zjistit sami. Protože snímku se celkem obstojně daří diváky dělit na dva tábory. A to hlavně proto, že film je kombinací hororových žánrů a často se setkává s nepochopením. Film je inspirován skutečnou událostí a navíc je celý natočen na jeden záběr! Což přidává extrémně na atmosféře! Laura a její otec přijíždí pomoct s opravou starého domu, který chce známý prodat. Jenže už je pozdě, tak chtějí s opravami začít až ráno. Chyba! Za mě tedy, neskutečně povedená atmosféra a tohle je přesně jeden z těch filmů, které je nejlepší sledovat v noci a sám! Věřím, že si někdo "cvrnkne"! Pár super jumpscarů a co to dokáže udělat. Celý film se skoro nemluví, takže pochopit se musí z toho mála co nám sdělí. V polovině filmu se to převrátí vzhůru nohama a divák vůbec neví, která bije. Solidní psycho! Za mě hodně povedený... Strašeníčko strašení.. ()

morbido 

všechny recenze uživatele

Hmmm...nevim...dojmy z la casa muda mam dost zmíšané.Z velkej míry za to može muj dementní bratr.Hold nemožete si užit film pri kterem má nekdo neustále debilné poznámky, prijebané komenty alebo vydává zvuky dementního orangutána.Takže by bylo vhodné si ho pustit znova o samote bez zbytečnych poznámek a neustálého rušená ze strany človeka jehož IQ dosahuje pravdepodobne iba výšky jeho veku.Místama mnel la casa muda dobrú atmosféru a umym si predstavit že byt sam a byt večer necítil by sem sa príjemne.Místama zas ale nudí...takže čas(alebo skúr další projekcia jestlik ní nekedy dojde) ukáže... ()

Figuto 

všechny recenze uživatele

No, nebýt té odfláknuté pointy, byla by to docela dobrá duchařina. Atmosférické chvíle byly, hudba, zvuky strašidelné , výborné... jenže když vám to začne docházet, přejete si, aby to tak nebylo... a ono je a tím se to pak celé spláchne. Takže škoda, zapomenu. ()

Torcida.hr

všechny recenze uživatele

Mohlo to být asi hezký, nebýt titulků, které vůbec neseděly. Táta na začátku řekl větu a ta se objevila pomalu v polovině filmu :D néé, ale vážně - strašně pomalý titulky, tak jsem to vypnula a počkám, až to najdu někde, kde titulky budou sedět. ()

Reklama

Reklama