Reklama

Reklama

Dům na konci ulice

  • USA House at the End of the Street (více)
Trailer 1

Tajemství čeká na své odhalení. Jennifer Lawrenceová v hlavní roli amerického hororu. Rozvedená Sarah (Elisabeth Shueová) se nastěhuje se sedmnáctiletou dcerou Elissou (Jennifer Lawrenceová) do domu na kraji lesa. Nejbližší obydlí na konci ulice má být prázdné po rodinné tragédii (dospívající dcera v něm zabila oba rodiče), ale Elissa zjistí, že tam žije bratr vražedkyně Ryan. Starostlivá Sarah okamžitě vidí v samotářském chlapci nebezpečí, ale přesto mezi Elissou a Ryanem přeskočí jiskra a vzniká náznak romantického vztahu. Tajemství domu na konci ulice, o němž nikdo nemá tušení, čeká na své odhalení... Snímek Dům na konci ulice (2011) vznikl podle námětu známého režiséra Jonathana Mostowa (mj. Ponorka U-571, Terminátor 3), ale hodně dluží především klasickému Hitchcockovu hororu Psycho. Představitelka Elissy Jennifer Lawrenceová (nar. 1990) už sice měla za sebou svoji průlomovou roli Ree, starající se o své sourozence, v nezávislém filmu Do morku kosti (uvedeném na MFF v Karlových Varech pod originálním titulem Winter's Bone), zasloužené postavení hvězdy jí však přinesl až následující snímek, divácký hit Hunger Games. Roli její matky vytvořila Elisabeth Shueová, známá především rolí prostitutky z dramatu Leaving Las Vegas (1995). (Česká televize)

(více)

Diskuze

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Spoiler: hodne nelogickych chyb, Lawrence rozbila kladivem okno, kterym se protahla ven, klidne mohla kladivem toho kluka praštit po hlavě a mit kladivo jako obranou zbraň , ne ona kladivo odhodí a nema cim se branit (a to byla situace kdy podl jeji matku) takze nesmyslne natočeno..

Yoshimitsu

Yoshimitsu (hodnocení, recenze)

PATWIST

Ahoj, díky za odpověď aspoň někdo pomohl a vypadá to, že to bude asi ta písnička. Musel bych si film znovu stáhnout na připomenout si to, ale asi je to ta skladba ;) měj se a dík ;) 

Uživatel PATWIST smazal svůj příspěvek.

beba789

beba789 (hodnocení, recenze)

Havaj8

SPOILER Jeho rodiče byli feťáci a nedávali pozor, co děti dělaj.Dcera spadla z houpačky a zabila se přitom a rodiče ho potom převlékali za tu holku co zemřela a ten je poté zabil. A ty holky si bral proto, aby mu dělali jeho sestru (nasazoval jim modré čočky, protože ona měla zářivě modré oči)

Havaj8

Havaj8 (hodnocení, recenze)

Sme v diskuzi, takze zadny zpravy a to samy vrta hlavou i me. O co mu teda slo? Pokud teda zemrela ta jeho segra jako mala, proc teda schanel novy holky na ukrejvani ve sklepe? Doufam, ze se tu nekdo takovej najde, kdo to pobral...

na příspěvěk reagoval beba789

karlik4801

karlik4801 (hodnocení, recenze)

SPOILER! Vysvětlí mi někdo prosím do zpráv ten konec? Ta holka umřela už jako malá, nebo jak? Díky. 

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Hrabka: Aby ma niekto nechapal nespravne: Neocakavam od tohto filmu ze to bude najlepsi horor vsetkych cias, uz z traileru je jasny dej a vsetky mozne klise, ale cakam ze to bude aspon dobre spravene po remeselnej stranke, Pokial sa zvladne atmosfera a herecka stranka tak to moze vyjst aj ked je to klise.

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

Hrabka: A potom budu vypisovat siahodlhe komenty ako zle je to natocene a hadzat to do odpadu :-D

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Wancohoff1: Však v pohodě, to bylo jen tak všeobecně řečeno, že se určitě najdou tací, co na to budou čumět v CAMu, jen aby to viděli co nejdřív. ;-)

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

to som nepovedal.iba vravim ze je to vonku.... ja to aj tak nemam zaujem vidiet kym to nebude s 5.1 zvukom... zvuk robi 40% pozitku filmu pre mna...aspon  urcite co sa hororu tyka...

Hrabka

Hrabka (hodnocení, recenze)

Rychle se na to podívat, ať jsem první kdo to vidí, že tam vlastně nic nevidím, nevadí. :-D

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

st.jim: Tak to urcite ale v poslednej dobe je tej originality prilis malo a kazdy sa snazi spracovavat len osvedcene triky. Problem je ze aj tie menej osvedcene a pouzivane su natolko zname, ze uz nicim neprekvapia

st.jim

st.jim (hodnocení, recenze)

alienemo: těžko říct, člověk se přeci jenom nechá rád překvapit něčím novým (aspon já). uvidíme, co z toho vyleze :) 

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

st.jim: Mozno nie ale pokial to bude dobre spravene tak mam to ani velmi netrapi. V poslednej dobe som sa vzdal kriteria originalnosti pri hodnoteni filmov.

Patw

Patw (hodnocení, recenze)

deadman93: ten trailer je velký spoiler. Film nevypadá zrovna na něco orginálního. Mám pocit, že něco takového, tu bylo nejméně stokrát.

 (hodnocení, recenze)

Zdálo se mi to nebo z toho traileru šel pochopit celý film i s "tím" zvratem?

Daveoff

Daveoff (hodnocení, recenze)

deadman93
ta kapka mě taky zaujmula, napadlo mě, že by bylo zajímavé něco takového natočit ve slow-motivation a potom to dát pozpátku... možná to zítra natočím :)
ten film mě vlastně inspiroval! a to jsem viděl jenom trailer zatím! 

 (hodnocení, recenze)

jediné co mě na tom traileru zaujalo byla asi ta kapka puštěná po zpátku... jinak to vadalo jako obyčejná duchařina / řezničina... nezaujalo

moviesfan

moviesfan (hodnocení, recenze)

Jennifer jsem málem nepoznal. Trailer vypadá zajímavě, ale moje očekávání nejsou nijak velká.

Související novinky

Hladové hry bourají statistiky

Hladové hry bourají statistiky

26.03.2012

To jsou opravdu pozoruhodná čísla. Adaptace bestselleru Hunger Games zlomila o víkendu hned několik rekordů. S odhadovanými tržbami kolem 155 milionů dolarů jde o nejúspěšnější březnovou premiéru… (více)

Reklama

Reklama