Reklama

Reklama

Wrecked

  • Velká Británie Wrecked
Trailer

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu. (Ruuzha)

(více)

Diskuze

Indy21

Indy21 (hodnocení, recenze)

Mě spíš bylo divny. Kdo byl ten lovec a co byla ta těla co našel dál v lese. Jinak to pro mě byl průměrný film.

Larushka

Larushka (hodnocení, recenze)

Wancohoff1: souhlasím s tebou. Děsně mě v tom filmu štvalo, že se Brody chová jako idiot. Spoiler: Proč třeba nevolal o pomoc, alespoň chvilku, než zjistil, že je to beznadějné? O tom plazení někam do pryč, místo aby se snažil dostat nahoru, kde mohl tušit tu silnici, škoda mluvit. Velmi špatnej scénář.

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

tak pekne poporiadku  aby som nezabudol pisem hned po dopozerani : POZOR SPOILERs :
1.,preco hned ako sa vyprostil z auta (0:30:00hod) a spevnil si zlomenu nohu, preco sa plazil ???? preco sa plazil a zral mi nervy cely film? preco ked druhu nohu mal ok, (ked sa snou odrazal od zeme tak asi mal) preco si nezobral dve  palice/papeky, a nehopkal??? 2., preco  sa hned logicky nezacal plazit hore do kopca skade auto padlo, ale  trepal sa odveci uplne na opacnu stranu..3., ked sa plazim lesom, urcite sa naschval strepem do prvej jaskyne/diery ktoru zbadam.aby sa mi dobre z nej  trepalo von.
nechce sa mi tu rozoberat viac nelogickych veci, ktore boli v tomto filme, toto su myslim tie najpodstatnejsie. ale spat k filmu ako k celku.
videl som viac podobnych filmov (stuck, 127 hours, buried, este zo dva, nespominam si na nazov) no tento nepriniesol nic nove.stve ma len to, ze tvorcovia nedali pozor prave na tuto "logicku" vlozku filmu, ktora sa v tomto "survival thriller" zanry vyzaduje. vsetko to ale napriek x kixom zachranoval brody. davam 2 hviezdicky.

Džany

Džany (hodnocení, recenze)

Že by další nominace pro Brodyho ?. Btw. Ano taky si myslím, že se film bude držet spíše v "modrých barvách" na ČSFD :)

divak84

divak84 (hodnocení, recenze)

osobně proti Brodymu nic nemám, ale tohle podle mě bude propadák jak víno.

Redi

Redi (hodnocení, recenze)

Hm, tak trailer jsem v půlce vypl, zavánělo to spoilerováním a já v tomhle chci pěkné zvraty.

aaja___

aaja___ (hodnocení, recenze)

Ahoj. Nevíte prosím někdo, kdy bude premiéra? Díky za případné odpovědi

Chipešek

Chipešek (hodnocení, recenze)

trailer zaujal ... i přesto, že filmů se ztrátou paměti je v poslední době nějak moc

Reklama

Reklama