Reklama

Reklama

Wrecked

  • Velká Británie Wrecked
Trailer

Muž (Adrien Brody) se probudí ve zničeném autě na dně hluboké rokle. Je zraněný, má zaklíněné nohy, nepamatuje si kdo je a už vůbec ne jak se sem dostal. Jeho jedinou společností je chrčící rádio, které vysílá zpravodajství ohledně násilné bankovní loupeže a mrtvola muže na zadním sedadle, jehož peněženka ho identifikuje jako jednoho z pachatelů. Musí zapojit veškeré základní instinkty v boji o přežití a v touze zjistit svou pravou identitu. (Ruuzha)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (123)

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Jako už jsem filmů na podobný námět viděl kvanta a hodně z nich bylo fakt dobrých. Wrecked je ovšem dost rozporuplný. Na jednu stranu ma parádního Brodyho, kterému divák tu bolest a utrpení věří. Problémem je ale poněkud sterilní scénář, který je sice zajímavý co se pozadí Brodyho postavy týče, ale samotný survival je rutinní a zdlouhavý až běda. Nehledě na podivná rozhodnutí hlavního hrdiny, které by se však daly omluvit otřesem mozku. A že byl tady Brody domlácenej ukázkově. ()

Spike23 

všechny recenze uživatele

Těchto filmů s podobnou tematikou je poměrně dost a každý mě zatím bavil. Asi to chce hodně velké umění, aby z toho někdo udělal něco tak neskutečně nudného, kde se po celou dobu neděje vůbec nic, když jsem se tedy ke konci dozvěděl, co se doopravdy stalo, už mě to ani trochu nezajímalo a byl jsem rád leda tak za to, že to můžu konečně vypnout a poslat do věčného zatracení magickými klávesy shift a delete. ()

Reklama

divak84 

všechny recenze uživatele

já nevím co si režisér myslel. špatně to natočené není.. ale ten nápad a provedení.. to se nemůže libit prakticky nikomu.. jen hrstce fandů Adriena. film prakticky o jedné činnosti (plazení z A do B) znechutí. Film bych přirovnal k trosečníkovi s (každému jasnými) rozdíly... Hlavní hrdina měl být spíše začínající herec, nevím proč zrovna Brody do toho šel, když si může vybírat i lepší kousky... Atmosféru i dýchající podmínky to má, to zas ne že ne. ale rozhodně složitý film pro opravdové nadšence. Hodnotím pouze provedení, nikoliv nápad a pointu (ta byla fajn)... ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Absolútne zbytočný film. Brodyho one man show a síce sa herec snaží, ale to jeho plazenie sa celým filmom už bolo na mna privela. Maximálne uťahané a len s jednou napínavejšou scénou (aj tá trvá len pár sekúnd) s pumou. 90 minút plných nudy a scenáristickej impotentnosti a čo mali byť tie vidiny? Strata času. ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Spíš by se to mělo jmenovat Ultimátní umění plížení aneb průvodce po výrazech A. Brodyho, které dělá při sexu. Nesmyslnost a absurdita v jednáního hrdiny je do očí bijící. Je neuvěřitelné, jak se i tak krátký film může táhnout. A za co ty dvě hvězdy... za pejska, za stopáž a za pokus zfilmovat celkem zajímavý námět. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Adrien Brody si v rámci skúšania kaskadérskych kúskov na vlastnej koži dal aj niekoľko kúpeľov v ľadovej vode. (Crael)
  • Plagát, ktorý zobrazuje Adriena Brodyho za rozbitým sklom, bol inšpirovaný filmom Straw Dogs. (Crael)
  • Adrien Brody ve filmu jí skutečné červy a brouky. (Taninaca)

Reklama

Reklama