Reklama

Reklama

VOD (1)

Mladý pár, George s Lindou, se rozhodnou pro nákup garsoniéry v luxusní čtvrti West Village v New Yorku. Uvědomují si, že splátky budou příliš vysoké, nicméně Linda věří, že prodá svůj dokumentární film o tučňácích, a George doufá v brzké povýšení. Lindin film ovšem HBO zamítne a vzápětí George ze dne na den přijde o práci. Vzhledem ke stávající recesi nemají ani oba mladí lidé šanci sehnat si jinou práci a nové garsonky se mohou zbavit jen s velkou ztrátou. Nezbývá jim než přijmout nabídku Georgeova nesnesitelného bratra Ricka, který může George zaměstnat ve své firmě v Atlantě. Zatím mohou bydlet v jeho vile. Cestou do Atlanty dvojice náhodou narazí na Elysium, idylickou komunitu, která se snaží žít po svém. Bude pro ně Elysium znamenat tolik potřebný nový start, nebo způsobí jenom další potíže? (TV Nova)

(více)

Recenze (170)

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Stejně jako Malarkey, kdyby v tom nehrála Jenn filmu bych si ani nevšim a udělal bych dobře. Protože nohy má Jenn vidět i jiných filmech, kozy sice ukáže, ale jenom bagristovi, nám ne. Humor měl zřejmě přestávku na oběd, protože jsem ho ve filmu jaksi nezanamenal a patrání po nějakých jiných esencích v tomhle filmu bylo taky marný. Je jasný, že bagrista tomuhle filmu dá pět hvězd, ale já tu kozí čest neměl čili dám dvě, ale příště radši budou po pokoji lovit mouchu, co mě tam kráva vlítla a bzučela. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Do filmu jsem šel hlavně kvůli Jennifer Aniston. No dobře, taky ještě kvůli Alanovi Aldovi. Říkal jsem si, že i když má tahle komedie tady tak nízký hodnocení, tihle herci mě prostě zklamat nemůžou. A hlavně, tohle hodnocení jsem tu naprosto ignoroval, prostě jsem se těšil na fajnovou komedii. Ale podruhý za jeden den mě hlavní herci brutálně zklamali. Jednou Adam Sandler u Jack a Jill a teď Jennifer Aniston v Tohle je ráj. Ve skutečnosti to není úplně špatnej film, ale některé scény jsou fakt na poblití, než na zasmátí. Třeba porod "na přírodno". Každopádně Jennifer do filmu šla naplno. Dokonce i ukázala víc, než jenom nohy, i když pod záštitou cenzurovaných kostiček. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Vubec ne tak dementni, jak by se podle hodnoceni mohlo zdat. Samozrejme je to americka komedie o komunite magoru zijici nekde v polich, takze se nekona nic moc inteligentniho a sem tam to sklouzne i k humusarnam, ale porad si to dokaze udrzet urcitou uroven a obcas prijit s nejakym fajn forkem. Takze zadnej komedialni naklad, ale dvojka Rudd a Aniston jsou fajn, film je vcelku sviznej a obcas jsem se zasmal, tak nevidim duvod proc nedat solidni 3*. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Pokud bych si mohl vybrat mezi ulehnutím po celodenním vyčerpávajícím zaměstnání v miniaturním bytě v New Yorku a spylutím s s přírodou mezi polonahými sjetými individuy kdesi v Atlantě, tak rozhodně volím sex na čerstvém vzduchu. Já si však z těchto variant vybrat nemohu a tak smutně konstatuji, že tohle není ráj pro filmového diváka, ale uživatelé dlouhodobě zamilovaní do Jennifer Aniston si důvody pro udělení nějaké té hvězdy rozhodně najdou. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Jen při zmínce o veganech nebo o komuně, která přijala alternativní styl života, se mi dělají osypky. Naštěstí Wanderlust není žádným závažným dramatem, který by se bral vážně - humor je takový zvláštní a jednoduchý, stojí převážně na vtípcích s nahotou, nebo řečích o koulích :) Někdy to bylo tak akorát a jindy prostě příliš (porod mimina..), ale zasmála jsem se a můžu říct že jako film, od kterého absolutně nic nečekáte a podíváte se na něj pouze jednou, Wanderlust obstál. Vrásky mi dělala trochu hlavní herecká dvojice, nehodili se k sobě a jednoduše mi nebyli ani za mák sympatičtí. Štěstí, že se tam objevil alespoň Alan Alda, který to po herecké stránce zachránil. Jen ho bylo příliš málo. Stručně a jasně oddychový film, na který se kouká docela dobře - ovšem s vypnutým mozkem. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejprůměrnějších komedií, co jsem zatím viděl. Průměr mezi průměry. Člověk se ani nezasměje a ani neurazí. Dost zajímavé. ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Komédia, ktorá má svoj špecifický charakter. Nevie, čím by zaujala. Jeden jediný rozmer zostal naplnený - herecká stránka uspokojujúca potreby diváka, ktorý si chce pozrieť niečo ľahké, oddychové, komediálne. Paul Rudd a Jennifer Aniston ako fungujúci a celkom uveriteľný pár. Avšak ten zvyšok - mix hippíkov, komercionalizmu versus naturalizmu, hraničných vtípkov, kvázi humorných postáv a scén okorenené hystériou a naivitou príbehu sa ťažko vstrebáva so spokojnosťou. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

50%, cca do 40 minuty je to fajn, zabávné a ústřední dvojice dobře funguje. Říkal jsem si, hmm to je příjemná oddechovka....bohužel před 1/2 se to zvrhne a spadne do hlubin estetiky, vtipu a vkusu. Škoda. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Hodnocení je hodně ostré, zase o takovou tragédii se nejedná. Párkrát jsem se pousmál a hlavně mi sedla J.Aniston s P.Ruddem. Nejde o inteligentní komedii, ale co čekat od Američanů. Dobrá stravitelná jednohubka, která neurazí.. 5/10 = 55% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Dejovo tak slabé, tak nevýrazné, že od nudy ma nezachránilo ani tých pár podarených vtipných scénok. Hodinu po skončení som už poriadne nevedel o čom to vlastne bolo. V pamäti mi utkvela len jedna informácia a síce, že sa J. Aniston hanbí ukázať holé prsia. To je asi tak všetko. 30/100 ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Z neznámého důvodu od filmu odcházím s dobrým pocitem, a to přesto, že zábavných okamžiků bylo zatraceně málo a těch otravných až moc. Proč nejsou Amíci schopni natočit film, kde bude nahota, bude se mluvit sprostě a zároveň bude bez nepřirozaných úchyláren (vždyť takhle nikdo nemluví!)? Budu milosrdný a dám 3* za ten, filmem možná nezaviněný, dobrý pocit. # [viděno: monitor, 5.1] # příběh 4 | hudba 6 | humor 3 | akce 2 | napětí 0 | pustil bych si znovu 4 ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Hodně pohodová komedie o hipících, lásce, nahotě, penězích a soukromí. Jennifer Aniston role sedla jako vždy, každý film ve kterém je, je vynikající. Dokonce mě překvapil i Paul Rudd i když mi není příliš sympatický, tak jsem si ho v tomto snímku celkem oblíbila. Celá atmosféra je skvělá. Všichni herci jsou dokonalí a vtipní. Nakonec vše dopadlo, tak jak mělo a já rozhodně nelituji zhlédnutí tohoto filmu, jelikož jsem se opravdu bavila - téměř po celou dobu. ()

predators 

všechny recenze uživatele

Dvakrát, přesně dvakrát jsem vyprskl smíchy! Celkově jde o pohodovou komedii, ale děsně dementní scénář a trapnost chování většiny jedinců, v čele s Paulem Ruddem, který si vystřihl snad jednu ze svých nejtrapnějších monologických scének, degradují Wanderlust o několik hvězd dolů. Potěší přítomnost stařičkého Alana Aldy, naopak cenzura Jenniferininých prsou může mnohé mrzet... :-) 40% ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Deti kvetov, alebo hippiesácky mierumilovný štýl života bol hodený ako návnada do vôd komédií a pobavenia, ktorá však rýchlo spadla na dno a tak sa "rybky" na ňu veľmi nechytili. Nechytil a nepobavil som sa ani ja natoľko, aby som ten film mohol pochváliť. To, že v hlavnej úlohe sa ukázala Jennifer Aniston, bolo najväčším plusom a spolu s Paulom Ruddom pár krát dokázali dobre odohrať humornú scénu, ale napriek tomu dej a spracovanie (napríklad momenty, keď starý ľudia úplne nahý bežali a spomalený záber kamery snímal ich nadbytočné, obézne kilá, alebo súboj dvoch rivalov o krásnu Lindu do ktorého musela zasiahnuť aj ona boli zbytočné a nedomyslené) zviedlo tento film pod filmový priemer. Tento krát 40 %. ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Klasická "wtf" komedie. Jednou se s chutí zasmějete, podruhý snahu o fór přejdete s tupým výrazem; a takhle furt dokolečka. Všecko samozřejmě přepálený (skoro bych to až zařadil mezi absurdní komedie), aby Jen mezi těma všema exotama vypadala jako nejnormálnější člověk planety, ale když ve Wanderlustu nehledáte nějaký ponaučení (bože, to bych se zbláznil), přežit to fakt jde celkem v pohodě. A kde jinde uvidíte ženskou rodit na verandě, na podlahu, přes kalhotky? ()

Reklama

Reklama