Reklama

Reklama

FRACEK vypráví příběh třináctileté Luli McMullen (Chloë Grace Moretz – KICK-ASS), která utíká ze zapadlého farmářského městečka v Nebrasce, aby za sebou nechala domov plný smutku a problémů a vydala se do třpytivého Las Vegas vstříc svým bláznivým a často naivním snům. Během svého strastiplného putování potkává řadu podivínů, odpadlíků i outsiderů a brzy ji společná cesta svede dohromady s dvojicí protikladných tuláků: Eddiem (Eddie Redmayne – TEORIE VŠEHO), kulhajícím kovbojem s dětskou tváří a ostrým jazykem, a půvabnou podvodnicí jménem Glenda (Blake Lively – TV seriál "Super drbna"). Díky nim Luli pozná mnohem víc, než čekala. Setká se se zármutkem i nebezpečím, stejně jako se zázrakem, něhou a těžce vybojovaným vědomím, že vše ještě není ztraceno. (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (71)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Ten trailer vypadal tak dobře a tak mě navnadil...o to smutnější byl fakt, že tenhle film je v podstatě úplně o něčem jiném, než na co nás lákal. Těžko jsem se rozhodovala, jaké hodnocení dát....zvláště jsem pak dlouho přemýšlela mezi 2 a 3*...nakonec jsem se rozhodla trošku nadsadit. Hrají tu skvělí herci jako Chloë, Blake, Eddie, Alec........i jejich postavy jsou hodně zajímavé jen co je pravda..........ale to co se tu odehrává po stránce dějovosti či příběhu...no potěš. Hlavně se nenechte zmást tady tím popisem...komedie? těžko....drama a road movie by sedělo. Sebere pistoli rodičům? Prdlajz, dostala ji k narozeninám. Loupežné přepadení? Cože? Jedno loupež a to nebylo ani přepadení, ale prostá loupež potom, co dostal dědula za pultem infarkt a tak jim nic nebránilo si ty prachy sebrat. Eddie se objevuje už dááávno předtím, než se Luli potká s Glendou...a je to prostě všechno jinak. Rozhodnutí 3* zvítězilo proto, že role Eddieho byla docela zajímavá, ne že bych nějak fandila pedofilům, násilníkům a bláznům...ale tenhle herec je strašně zajímavý, rozhodně ne typ typického krasavce a tím to bylo právě jiné a koukatelné. Jinak Chloë jen tak dál....už od Kick ass máš dobře našlápnuto a pokračuješ v tom. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

13-ročná Chloe so zbraňou v ruke vyzerá nebezpečne ako lepiaca páska na muchy. A ešte väčšia sranda v popise. Že Redmayne s mladíckou tvárou. Hej takou mladíckou, že vyzerá akoby sa kukal do latríny kde roztočili ventilátor. A tento krivák vo filme skoro 30-ročný sa normálne decka pýta či je ludrou a normálne ju balí. Že vraj vtip. Na úrovni pedofila. Potom prejde na tú Blake, ale ten pocit už nezachráni. ()

Reklama

vodkasesemte 

všechny recenze uživatele

You look just like your mother when I first met her - Blond and pretty - I will tell you something - Stay sweet - Las Vegas - Tvl, je příliš slabá na to, aby se ubránila, a je těsně u tý hranice, kdy o ni už mužou pedofilové jevit zájem - Gimp - Myslíš, že tam dojede? - Glenda - Tvl, to je tadle píča - Wily - Church is for brunettes - Well I want to live myself - Shirley Temple - Works like Mexican, but speaks American - You go to train them - Jediná možnost by byla, že mu tam nachcčije, pozná to, a pak mu dá přes držku. ale ne todle - Look did you ever stop to think that maybe you dont know everything? Now, did you ever stop to think that maybe someone twice your agemight maybe know a little bit more about getting out of a tight spot? - Yeah well I know enough to know that okie retard had ample enough time in that bathroom with little old me before your ass showed up - Everybody likes ice cream - No, they dont. I dont - Ergo, not everybody likes ice cream - As it therefore, hence - Smart and pretty, deadly combination - Some ppl find you somewhat kinf of attractive - In a furry little animal sort of way - For the future reference, pink is my worst favorite colour - Ona fakt mluví vzdělaně - Worst favorite - Worthy of note - Glendas a glifter - I need you to listen to me. If you ever think Im ever going to fall in love with a going-nowhere-fast shit-face cripple like you, thats never going to happen - Grimp mu byl asi málo - WTF - This fucking gunaint even loaded, you see? - No možná že trochu byla - Vem tu bouchačku a střel ho konečně do palice! - Jo, jo! jsi inteligentní mladá holka, tak nad čím váháš! - Ta holka má prostě smulu na chlapy - I ll give you a ride if that doesnt offend your sensibilities - Nechápu ten odpad, výborně zahraný, odsejpalo to, ani na chvíli jsem se nenudil ()

Filiman 

všechny recenze uživatele

Na film jsem se chtěl původně podívat jen kvůli Chloe, protože jsem doufal, že to bude fajn komedie a podle popisu to taky vypadalo docela dobře. Bohužel jsem tam ale žádné vtipné momenty nezaznamenal. Film neměl skoro žádný příběh, herecké výkony kromě Chloe na nic, sama to neutáhne. Nutil jsem se na to koukat jen protože jsem doufal, že se to zlepší, ale nezlepšilo. Normálně bych dal 1 hvězdu, protože jsem viděl i horší filmy ještě, ale za Chloe přidám ještě jednu. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Mám rád nezávislé filmy a ty, které se odehrávají na nějakém americkém zapadákově na jihu, ještě radši. Mám rád i Chloë a Redmayne mě zase zaujal v My week with Marilyn. Takže logicky jsem se na Hick i docela dost těšil, o to víc po shlédnutí traileru. Bohužel ve výsledku jsem hodně zklamanej, děj nudnej až běda, herecké výkony nevýrazné, stejně jako hudba. A Chloë? Podle mě má na podobné role ještě pár let čas, ale každopádně patřila mezi to lepší, co může tento snímek nabídnout... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (5)

  • Do role Glendin byla původně obsazena Kirsten Dunst, později však projekt opustila. (beyli)
  • Natáčelo se v amerických státech Nevada a Severní Karolina. (Cheeker)

Reklama

Reklama