Reklama

Reklama

Rookie Blue

(seriál)
Ukázka z filmu 1
Kanada, (2010–2015), 51 h 5 min (Minutáž: 39–43 min)

Hudba:

Ron Sures

Hrají:

Missy Peregrym, Gregory Smith, Enuka Okuma, Travis Milne, Charlotte Sullivan, Matt Gordon, Ben Bass, Eric Johnson, Lyriq Bent, Noam Jenkins, Peter MacNeill (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Od dob seriálu Policie New York tady nebyl televizní seriál, který by odhaloval svět lidí pracujících pro policii. Seriál Rookie Blue vyplňuje tuto generační mezeru a nabízí svým divákům nejen pravdivý pohled na práci policie, ale i spoustu adrenalinu, milostných zvratů a opravdového životního drama. Tento hodinový seriál sleduje životy pěti nezkušených poldů vhozených do velkého policejního světa, kde i malá začátečnická chyba může mít následky v rozsahu života a smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (10)

Ukázka z filmu 1

Recenze (25)

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Dnešní technický a rozpočtový standart seriálů je automaticky několikanásobně lepší jak cokoliv před deseti lety a tedy se na to (ačkoliv se silným despektem) dá dívat. Realističnost jde bohužel stranou co se týká scénářů, asi se špatně prodává. Rookie Blue jsem stáhl jen ze zvědavosti a pilot je celkem v pohodě. Jedno klišé je následováno druhým, zvraty jsou předvídatelné, ale za určitých okolností je to snesitelný seriál a v hlavní roli je opravdu hodně sympatická Kanaďanka. ()

Idahou 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů který dokazuje, že hodnocení někdy klame. Jistě, není to kdoví jaká hitovka, bomba nebo život-měnící-seriál, ovšem v dané kategorii je to opravdu dobrý seriál. O jakéže kategorii to mluvím? Spíše oddechový seriál ze zajímavým prostředím, akcí a kvalitně zpracovaný. Dejme tomu jako první série chirurgů (než se z toho stalo ubrečené a natahované vztahové drááámo). Překvapivě to má i atmosféru která vás vtáhne do děje, či nechá napnuté. Velkou výhodou jsou pak i kvalitně napsané, obsazené a zahrané postavy, což neobnáší jen pěkné ksichtíky, ale partu, která vám pak bude chybět. Určitě nečekejte špičku kinematografie, ale velice dobrou zábavu, u které si asi třikrát řeknete, že to ta holka až zbytečně moc řeší. Doporučuji. Zkouknul jsem to dokonce i v dabingu od primy ()

Reklama

Mik_e 

všechny recenze uživatele

Je to naivní, často předvídatelné, charaktery vesměs idealizované, působí to jako soap opera, ale také jsou tam sympatičtí představitelé, neokoukaní, dialogy fajn...a dobře se na to kouká, až se stydím..:) DODATEK : po shlédnutí čtvrté série musím zvednout na čtyři. Zápletky sice moc uvěřitelné nejsou, navíc to dost evokuje soap operu vývojem vztahů hlavních protagonistů a hrou na city, ale výrazně stoupla kvalita a vtipnost dialogů...a o to víc se nemohu dočkat páté série, která má přijít příští rok. DODATEK II, 6. serie - fakt netuším, proč na to ještě koukám, stal se z toho hrozně tendenční seriál plný současných klišé, kterým nemůžu přijít na jméno...po stránce produkce pořád skvělé, ale jinak jsem už na tyhle multi-kulti VKVéčka asi vážně starej... ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Hodně příjemná kriminálka, kde místo řešení případů se spíše zaměřuje na chytání zločinců a klasických zásahů policie. A to díky tomu, že hlavní postavy patří mezi obyčejné policisty, které celý den tráví hlidkováním po městě. Herci jsou fajn, akce a vtip tam taky najdete. Pro mě velice příjemný seriál, který momentálně běží ve 4. řadě a pokud bude obnoven sleduji dál. Oblíbená postava - Gail a Dov. Za mě hodně příjemných 65%. ()

Naki 

všechny recenze uživatele

Pilotní díl byl povedený a možná mě i trochu nadchnul, proto jsem se těšila na další díl, ten mě ale bohužel zklamal. Nevím proč, ale hned od začátku jsem se nudila a neměla jsem sílu to vůbec dokoukat. Skončila jsem hned na začátku a vůbec toho nelituju. Je daleko více kvalitních seriálů než je tento, proto není důvod se s tímto zahazovat. ()

Galerie (1 108)

Zajímavosti (5)

  • Na konci 6. dílu 3. série má Dov Epstein (Gregory Smith) v ruce dvě jahody na špejli, tu v čokoládě podá Andy McNally (Missy Peregrym) a jedna mu zůstane, ale v dalších snímcích je jahoda na špejli jednou dole a pak zase nahoře. (willy1)
  • Na začátku 1. dílu 2. série, kdy Andy McNally (Missy Peregrym) nalévá džus, je možné si všimnout, že ve sklenicích je různé množství nápoje, v dalším záběru na sklenice je pak množství stejné a v dalším záběru jsou sklenice opět rozdílně nalité. (willy1)
  • Na začátku 12. dílu 3. série, kdy si Dov Epstein (Gregory Smith) bere z formy muffin, je možné vidět, že si ho bere z levého okraje, ale v dalším záběru je vidět, že muffin chybí na pravém okraji uprostřed. (willy1)

Reklama

Reklama