Reklama

Reklama

Rookie Blue

(seriál)
Ukázka z filmu 4
Kanada, (2010–2015), 51 h 5 min (Minutáž: 39–43 min)

Hudba:

Ron Sures

Hrají:

Missy Peregrym, Gregory Smith, Enuka Okuma, Travis Milne, Charlotte Sullivan, Matt Gordon, Ben Bass, Eric Johnson, Lyriq Bent, Noam Jenkins, Peter MacNeill (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(74)

Obsahy(1)

Od dob seriálu Policie New York tady nebyl televizní seriál, který by odhaloval svět lidí pracujících pro policii. Seriál Rookie Blue vyplňuje tuto generační mezeru a nabízí svým divákům nejen pravdivý pohled na práci policie, ale i spoustu adrenalinu, milostných zvratů a opravdového životního drama. Tento hodinový seriál sleduje životy pěti nezkušených poldů vhozených do velkého policejního světa, kde i malá začátečnická chyba může mít následky v rozsahu života a smrti. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Svarec

Svarec (hodnocení, recenze)

Rookie blue mám mám rád, pro Missy Peregrim a Gregoryho Smithe mám slabost, ale zrovna nakoukávám pátou sérii a musím říct, scénáristi ten seriál úplně zrakvili :( Poprvé mě nasrali na konci druhé série s tou stupidní zápletkou kolem Samovi práce v utajení (Kdybych já rozhodoval o dalším osudu Andy a Swareka, bez milosti je vyhodím). A teď v nasírání úspěšně pokračují :) Přijde mi vtipné, jak se z Andy snaží dělat superpoldu a přitom už ji nechali totálně podělat tolik situací. A ostatní postavy na tom se svými zápletkami nejsou o moc lépe. Jako tenhle seriál byl vždycky spíš taková feel-good oddechovka, než nějaká špička, ale v páté sérii je prostě skoro všechno špatně. Jestli to takhle půjde dál, radši ať seriál po šesté sérii skončí...

Uživatel Svarec smazal svůj příspěvek.

Uživatel Svarec smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama