Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Rodinka vyslaná z pekla na Zemi má za úkol zničit peklem obávanou vrtačku, která se má provrtat do zemského jádra. Rodinka se snaží zapadnout mezi lidi a jejich každodenní život a pomalu poznávají, že život na Zemi se jen málo liší od života v pekle. (MMR)

Recenze (3)

MMR 

všechny recenze uživatele

Nedávno jsem tady na tohle narazil, a jelikož název je stejný jako jedna počítačová hra, tak jsem na to byl zvědavý. Musím říct, že mě to dostalo od prvního okamžiku, skvělý druh humoru. „Psí golf!“ ()

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Po zhlédnutí všech epizod jsem se rozhodil seriál patřičně okomentovat. Neighbors from Hell je jakási slabá náhražka seriálu The Oblongs, sice se jako většina seriálů nesnaží kopírovat ostatní, ale humor je zde hodně podivný.. A je ho zde na málo. V jednu chvíli se seriál tváří jako noví Simpsonovi, v další se zase snaží o oplzlý humor, který se mu bohužel nedaří. Postavy jsou těžko oblíbitelné, stejně tak jako animace. Nemít seriál pouze 10 epizod, určitě bych s ním u prvních epizod přestal. 38% ()

ZackSawyer 

všechny recenze uživatele

Takové malé příběhy rodinky, která se snaží sžít s pozemským světem a zapadnout. Vnímavé oko nepřehlédne řadu popkulturních nařážek a absurdní až zvrácené koníčky jednotlivých členů rodinky. Je to taková pohodička před spaním, pro nás větší... ()

Reklama

Reklama