Reklama

Reklama

Veterinář z Bondi Beach

(seriál)
  • Austrálie Bondi Vet
Dokumentární / Reality-TV
Austrálie, 2009, ? x 25-42 min

Obsahy(1)

V observačním dokumentu Veterinář z Bondi Beach odehrávajícím se na úchvatném pozadí nejslavnějšího místa v Austrálii, pláži Bondi Beach, budete sledovat veterináře ze Sydney dr. Chrise Browna a dr. Lisu Chimesovou. Seriál představí dobrodružství dr. Chrise a nabídne vám jedinečný pohled do světa jednoho z nejvytíženějších veterinářů v Sydney a zvířat, jejichž péči se každodenně věnuje. V případě zvířat, která potřebují péči specialisty, se dr. Chris obrací na dobrou známou dr. Lisu Chimesovou v SASH – tj. odborné klinice pro malá zvířata. Dr. Lisa je schopna poskytovat specializované zákroky a rovněž má přístup na specifické operační sály se špičkovým vybavením. Ve čtvrté sérii se dr. Chris a dr. Lisa setkají se zvířecími osobnostmi, k nimž patří želva Homer, pudlice Pearl a emu Dorothy. Kromě každodenní veterinární péče vyrazí dr. Chris rovněž na venkov do Victorie, kde bude léčit různé další druhy zvířat, od koňů po vombaty a opice. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (13)

subic 

všechny recenze uživatele

Na seriál se dá podívat ze 2 úhlů. 1) Pamatujete si na seriál Jana Krause Ze života zvířat (2001)? Ten byl mnohem působivější, co se týká případu přímo v ordinaci a o se týká přístupu veterináře při vyšetření, takový víc sedící do českého prostředí. 2) Tady se naši čeští veterináři můžou inspirovat, jak zlepšit a doplnit svoje služby a bez kyselých xichtů. Stejně to platíme my, nestojí to málo a to my majitelé psů a koček víme moc dobře a leckdy ani neprotestujeme, když se to týká našich mazliků. Celkově mi zde vadí takový ten hurá způsob, my jsme nejlepší, jak se dělají amíkovské dokumenty. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Kdybych toho surfujícího Kena neviděla rodit tele, tak bych se i hádala, že je to prostě nastrčenej herec. Tolik k panu veterináři. :-) Doufám, že peníze jdoucí z tohoto seriálu jdou beze zbytku právě na veterinární kliniky. Ráda se dívám, ale zároveň nezastírám, že bez paklu kapesníků to prostě nedávám. ()

Reklama

tahit 

všechny recenze uživatele

Skvělý seriál z veterinárního prostředí, takovou pohodu, takovou lásku ke zvířatům, to se jen tak nevidí a záběry jsou zajímavé, citlivé, dojímavé. Musím říct, že mám také rád domácí mazlíčky, psy a kočky, ostatně jiná zvířata také, především pro jejich bezprostřednost. A mnohdy jsou zvířata lepší, než leckterý člověk. Zasvěcení vědí, že dobrý veterinář, který dokáže všem těm různým zvířátkům opravdu pomoci a má svou práci rád, je důležitý člověk na svém místě. A ne doktor, kterému jde jenom o peníze. Ostatně seriál může posloužit i jako inspirace pro kvalitu služeb veterinářů v Česku. V tomto ohledu je tím nejcennějším přistup obětavých veterinářů z Bondi Beach. ()

Carol Pifková 

všechny recenze uživatele

U takýchto seriálov mi vôbec nejde o to ako dobre je to natočené alebo iné nedôležité prkotiny. Ako napísala Sakyvanity tak presne tak to aj ja beriem. Keď je dáke zviera v ohrození tak mi pri takýchto seriáloch slzy tečú potokom a keď ich zachránia tak aj tak ďalej plačem. Čo sa týka zvierat rozplače ma už aj smutný pohľad psa čo sa týka ľudí zanechávam si kamennú tvár. K ľuďom som nedôverčivá ako týraný pes. ()

Vyhy 

všechny recenze uživatele

1. série - 70 % Oproti jiným "konkurenčním" pořadům mi chybí větší detail na samotné zákroky. Zde mám pocit, že spíš vidíme omáčku kolem a samotný proces je upozaděn. V tomto směru vyniká Veterinář z Yorkshiru. Přesto je to fajn, Sydney je pěkné a různorodost zvířat je zajímavá. ()

Galerie (37)

Reklama

Reklama