Reklama

Reklama

Dům plný zvířátek

(seriál)
  • Německo Tiere bis unters Dach (více)
Rodinný
Německo, (2010–2023), 57 h 9 min (Minutáž: 25–30 min)

Předloha:

Sebastian Andrae (kniha), Berno Kürten (kniha) (více)

Hrají:

Floriane Daniel, Heikko Deutschmann, Sanne Schnapp, Michael Sideris, Lotte Hanné, Enya Elstner, Jule-Marleen Schuck, Moritz Knapp, Tabea Hug, Fynn Henkel (více)
(další profese)

Série(10) / Epizody(125)

Obsahy(1)

Desetiletá Gréta se se svými rodiči a sourozenci přestěhuje z Hamburku do malé vesnice, kde získal její otec veterinář nové místo. Městská Greta si velice těžko zvyká na nové prostředí, školu, sousedy. Narozdíl od ní její mladší sestra Lily je nadšená z venkovského prostředí a z nového domu a lehce se zžívá s novým prostředím. Až díky novému kamarádovi ze školy Jonasovi, s nímž zachraňují nejrůznější zvířata a „ubytovávají" je u nich v domě, si Greta uvědomí, že život na venkově může být velmi vzrušující. (Česká televize)

(více)

Recenze (2)

Yesqward 

všechny recenze uživatele

Tento seriál ma dosť prekvapil. Myslel som, že to bude tupý nemecký seriál bez zmyselných dialógov, ale je to fakt dobré, a odporúčam. Príjemné zabitie voľnej chvíľky. 80% ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Doktor z hôr pre deti. Nesúhlasím s distribútorom v tom, že je to určené všetkým vekovým skupinám. Je to dosť infantilné a po 3 dieloch som to zabalil. Kvalitatívne je to deutscheTV štandard a v Nemecku to pokladajú za pekný seriál. V podstate to posilňuje ilúziu vidieckej idylky. ()

Reklama

Reklama