Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Recenze (545)

Bblondie 

všechny recenze uživatele

Chvílemi podprůměrné, chvílemi nadprůměrné...někdy ale fakt odporné scény jsem měla sto chutí přeskočit, třeba scéna ve svatebním salonu. V konečné fázi průměrný film. ()

karmenka 

všechny recenze uživatele

Vyborna romanticka komedia,v hlavnych ulohach iba zenske, to ma milo prekvapilo a namojdusu neskutocne bavilo! Vsetko zle sa na dobre obrati a kvapka vkusnej romantiky na zaver- mnam! ()

margita figuli 

všechny recenze uživatele

moje hodnotenie je mozno trochu moc stedre a s prizmurenymi ocami, ale musim povedat, ze podla nazvu bridesmaids som necakala brut-originalnu komediu s tym najlepsim co momentalne americka zenska komedialna scena ma. kristen wiig ma jedinecny komicky talent, ktory by jej aj petra polnisova mohla zavidiet. :). mozno som mala trochu problem so sraco-grcaciou scenou, ale ked sa nad tym zamyslim, aj ta tam mala svoje miesto a logicky tam patrila. skvele, skvele, skvele. tesim sa na dalsi film od tychto tvorcov. ()

Maxxz 

všechny recenze uživatele

Já a filmy spíše pro ženy? Těžko. Ale zkusil jsem to. A většinu času jsem se výborně bavil! Určitě pár much to mělo, ale i tak. Ode mě 70%! ()

Lacoo 

všechny recenze uživatele

Tento film a ine podobne, ako aj napr. sex v meste, by mali niest nalepku: nevhodne pre muzov, alebo: pozrite si nejaky dokument len nie toto. Uplna hlupost. Nesympaticky herci, trpky humor a nic viac. ()

Stephenz odpad!

všechny recenze uživatele

Romantická komédia USA - to vždy zapácha blbinou, česť výnimkam. Keby vyhlásili súťaž filmov s označením najstupidnejšia sračka roka, túto "komédiu" by som bezpochyby nominoval. Hneď prvých 20 sekúnd úplne nasprostastej jebačky mi napovedalo "vo co go". Nesympatické nány sa predbiehajú, ktorá je väčšia p..., prepáčte tie vulgarizmy, nechápem ako som sa na túto p.....u mohol pozerať takmer pol hodiny. ()

Kaat 

všechny recenze uživatele

Na Glóbech Ricky Gervais Bridesmaids vychvaloval až do nebe, tak jsem čekala skvělou komedii, vždyť družičky před svadbou? Z toho se dá vyždímat hodně. Místo toho ženská bez špetky důstojnosti, primitivní a trapný scény a vtipy,předvídatelnost.. prostě film, kde se nesmějeme scénám, ale tomu, jak je to špatný. ()

Fleur F. 

všechny recenze uživatele

Když jsem se podívala na plakát k filmu, řekla jsem si, že film protrpím a zařadím někam mezi pubertální odpad typu Road tripu. kupodivu se tak nestalo. Abych to ale spolu s akademiky považovala za film hodný dvou nominací na Oscara to ale také není. Ve výsledku můžu říct, že to má pár vtipných okamžiků, ale to jet ak všechno. Velkou službu na mých třech hvězdách odvedl Chris O´Dowd, kterého od Pirátů na vlnách prostě nejde nemít rád. ()

harado 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to skoukla na doporučení kamaráda a .......... tlemila jsem se jak blbec!! :-D Nechtělo se mi věřit, že postava Megan je Melissa McCarthy. :-D :-D Kristen Wiig je fakt boží. Komedii doporučuji také. :-) ()

JerryPilsen 

všechny recenze uživatele

Komedie o ženách pro ženy?Pár vtípků a trochu blití.Zpackáno a napraveno.klasický průběh s poučením.Nic navíc,nesourodé a až nesympatické postavy.Začátek mě vyděsil,ale dokoukal jsem. ()

Annette312 

všechny recenze uživatele

Konečně americká komedie, která není tak úplně typicky "americká". Už se mi fakt dlouho nestalo abych se u filmu smála, až by mi tekly slzy :D Podle mě jsou tam dost originální situace, scény o kterých si myslíte, že víte jak dopadnou a ony skončí úplně jinak :D Například u té scény, kdy Helen v autě brečí a svěřuje se jí se svým "smutným životem" bych normálně čekala, že si odpustí a budou best friend 4ever - a ona se jí začne smát a řekne že vypadá strašně :D nebo když tam ten dopravák nechá sežrat dort mývalům :D Prostě skvělý :D Navíc Kristen Wiig je velmi přirozená herečka a to se mi líbí - za mě 5 hvězdiček ;) ()

adui7 

všechny recenze uživatele

Čtu komentáře a nestačím se divit. Viděla jsem film v době, kdy jsem na něj vůbec žádné recenze nečetla, nezajímaly mě a upřímně se mi film líbil tak, jako dlouho žádný ne...ta scéna v letadle nebo když provokuje policajta různými "kousky" v autě...a to kamarádství mezi nimi..zdálo se vám to nereálné??..Já to kolikrát zažila s tou nejlepší kamarádkou, že na ni žárlím, když se mi zdá, že si mě nevšímá a má lepší kamarádku a nic se mi nedaří..,tudíž myslím, že film je i ze života..prostě pěkně natočený, pobavíte se i oddychnete. *****! :-) ()

Mikkys 

všechny recenze uživatele

Tolik trapných scén nacpaných do jednoho filmu jsem už dlouho neviděl. Zase jedna klasická trapná komedie, která absolutně není vtipná (až na jeden nebo dva momenty). ()

horrigan681 

všechny recenze uživatele

Přes dvě hodiny nevtipné, neoriginální romatické "komedie". Nelíbilo se mi na tom vlastně nic. Dávám jednu hvězdičku, jenom proto, že jsem viděl i horší filmy, což nemyslím jako pochvalu. ()

zuzulend 

všechny recenze uživatele

Film mě moc nezaujal.Možná,že kdybych byla starší,bavilo by mě to víc.Ale teď mi to přišlo zvláštní.Ale musím říct,že jsme se tam hodně nasmála.Některé scény stály opravdu za to a naopak místy to bylo až nudné. ()

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama