Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (545)

Pepinec odpad!

všechny recenze uživatele

Po nejdelších 125ti minutách svého života jsem otráveně vstoupil na profil tohoto filmu, že napíšu něco ve stylu "sračka", a půjdu si vyměnit tampon, když v tom okem zavadím o 62%... Vy na něčem ujíždíte, do kina chodíte spát, na televizi se koukáte z druhé strany, POMO vám slíbil bod za každou hvězdičku, nebo snad doma také serete do umyvadla??? Oscarová akademie by zasloužila po Willisovku "narvat deštník do prdele a rozevřít ho" za to, že tenhle antivtipný antifilm získal dvě nominace. O vás to psát nebudu, protože soudě podle zdejšího hodnocení jste už asi schopni všeho, včetně aplikování Willisovy metody na mou troufalou maličkost. Ale tímhle jste mě zklamali, jdu hodit svou uživatelskou topku do skartovačky. Šmankote, já rozumím tomu, že ten film je pro ženy. Ale to já přeci taky a jsem o dost lepší! ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Problém Bridesmaids by som videl v nevyrovnanom scenári a prílišnej snahe kopírovať Apatowa (prepálená stopáž, dlhé pomalé scény, zmeny tempa filmu, veľké zvraty a zvoľnenie v predposlednom dejstve...). Chcelo to poriadne preškrtať, prestrihať a mohla to byť bomba. I keď film u mňa prekvapivo o niečo lepšie fungoval v dramatických častiach ako v komediálnych. No musím oceniť po dlhom čase kvalitnú fekálno-dáviacu scénu! Melissa McCarthy hrdo prevzala žezlo po Jeffovi Danielsovi. ()

Reklama

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Jo, todle je Apatow podle mého gusta! Stále to mohlo být lepší, kdyby si to zrežíroval sám, po docela dlouhé pauze, kdy v jeho produkci vznikaly filmy spíše podprůměrné, je toto krásný návrat ke kořenům. Ženské jsou úchvatné a Melissa McCarthy si toho Oscara vlastně docela zaslouží... No a Chris O'Dowd je tu opět brilantní, Hollywood mu svědčí... ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Bridesmaids je takový ženský Hangover. Bavila jsem se výborně, jen některé scény mi přišly přepísknuté (svatební salon) a občas mě mrzelo, že Annie nemá trochu víc důstojnosti a zbytečně se ztrapňuje. Zajímavé ovšem bylo, kam až tvůrci filmu dokázali dotáhnou lidské dno, na které se dá dosáhnout, protože vždycky když to vypadalo, že už hůř být nemůže, tak bylo. Policajt byl skvělý. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Smrtonosné souboje o pozici nejlepší kamarádky vždy poněkud unikaly mému chápání, takže jsem se při sledování snímku raději zaměřil na chlapské hledisko. Ani já, z feministického donucení tolerantní jedinec, bych totiž nedokázal opravdově milovat ženu, které na vozidle nefungují brzdová světla a vyhazuje odpadky z okna. Jsem přesvědčen o tom, že do týdne na tento snímek spolehlivě zapomenu, ale zároveň se poněkud obávám toho, že nevěsta tlačící kokino uprostřed mnohaproudové silnice mne ještě párkrát postraší ze sna. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Muž, který sedí na svatbě Lillian vedle Kevina, je režisér filmu Paul Feig. (Brousitch)
  • Scéna, kde družičky vracajú, sa pripravovala tak, že štáb vyrábal umelé zvratky z ovsenej kaše, vody a potravinárskeho farbiva a nalieval ich do kelímkov, z ktorých si potom herečky nalievali mimo záberu do úst. (BlueNeon81)
  • Policista Rhodes (Chris O'Dowd) je ve filmu vidět, jak popíjí v baru, při čemž má na sobě uniformu. To je v Americe nepřípustné a za požívání alkoholu v policejní uniformě by jej stihlo disciplinární řízení. (hansel97)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama