Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (585)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale já se neskutečně bavil. Jasný, je potřeba znát alespoň první dva díly Stmívání a podle mě i ty trapný upíří deníky a bůhví co ještě. Kvůli tomu jsem tam plno narážek taky nepochopil, včetně těch, které byly myšlený na to, po čem lidi v současné době v Americe šílej. Na druhou stranu si celej ten námět o zparodování řikal jako dlouho žádnej jinej nápad. A ono se to fakt docela povedlo. Pár scén bylo uplně parádních, že jsem musel utírat oči od slz a kupodivu se tam neobjevila ani jedna nechutná scéna. Autoři se od té doby, co se věnují parodiím asi poučili a udělali to vcelku jednoduše a dost funkčně. Vampires Suck je tak parodií, kterou nepochopí člověk, co s upíry nemá žádný zkušenosti. Takovejch lidí ale v současné době bude docela málo, takže je to vlastně jedno. Natočeno je to za jediným účelem a to pobavit. Podle mě se podařilo. ()

T2

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $36,661,504Tržby Celosvetovo $80,328,989Tržby za predaj DVD v USA $8,898,237 //počet predaných kusov 538,152 ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Párkrát se zasmát dalo, ale jinak je to spíš nepovedené. Místy až moc trapné a v druhé půli doslova zdlouhavé, což u parodie na Stmívaní je špatná vizitka. 50 Odstínů černé o level výše možná i o 2 výše. 4/10. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tvurci si tady trosku podrazej nohy, ono totiz jak chcete delat parodii na film, kterej ackoliv se bere vazne, tak sam o sobe vypada jak parodie. Tohle tak ve vysledku nektery sceny ze Stmivani, Novyho mesice a mozna i Zatmeni v podstate nijak nemeni a nejaka dobytkarna je tu tak jen obcas. Nicmene musi se tvurcum pricist k dobru, ze tady nedojde na zadny telesny tekutiny a podobne. Dalsi klad jsou herci, ktery sice absolutne neumi hrat, ale hlavni dvojka si naprosto dokonale tema gestama dela prdel ze svejch predobrazu Stewart a Pattinsona. Jinak k tomu neni moc co dodat, typicka sracka parodie, jakejch je posledni dobou spousta, ale sem tam se u toho clovek zasmeje a je to rozhodne zabavnejsi nez Stmivani. ()

Bloody13 odpad!

všechny recenze uživatele

Sračka, která bolí vážně až do konce. Nemám rád třpytící se upírky, Stmívání jsem taky neviděl, a proto si ani nedokážu vzpomenout, jaká vyšší síla mě donutila si tohle pustit. Film si sice dělá prdel z celé série Twillight, ale naprosto infantilnim způsobem, žádná scéna se nedá označit za povedenou, a už vůbec ne vtipnou. A pokud se tu tvůrci POKUSILI PARODOVAT i něco jinýho než jenom tuhle samo o sobě směšnou ságu, museli to v dané situaci někomu napsat na kozama vyplněný triko, aby to sadomasochistickej divák vůbec pochopil. Od podobných parodií si dám zase na dlouhou dobu pauzu. Dobře mi tak. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nejsem zrovna zastáncem parodie, ale zvědavost mi nedala.. Twilight zbožňuji a dokonale znám, proto mě některé scény docela pobavily. Musím uznat, že hlavní představitelé se povedly, některé vedlejší postavy docela také. Přesto bych mnoho trapných scén vyškrtla. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Najznesiteľnejšia paródia dua Friedberg/Seltzer? Možno, ale o skutočnej kvalite sa naisto hovoriť nedá. To by totiž niekto musel vymeniť toto neschopné režisérske a scenáristické duo, ktorých tradičný primitívny humor zabíja aj tie slušne vypointované narážky. Len úmysel parodovať silne kontroverznú upírsku ságu sám o sebe nie je plus, a to by si mohli jej zarytí odporcovia uvedomiť. S lepším vkusom to totiž akosi neladí. 30% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Sledovat parodii na Twilight je jako zvracet žaludeční šťávy do záchodové mísy, která se snaží vykládat vtipy, nicméně od dua Friedberg, Seltzer jsem viděl i trapnější počiny a vlastně si ti dva zaslouží poděkování, protože ve světle jejich opusu se ona slavná sací červená knihovna potopila do ještě hlubší žumpy. Trvám však na tom, že současný boom metrosexuálního pseudoupírství by si zasloužil ztrestat mnohem důsledněji.. A jen tak mimochodem, Jenn Proske, co se vzhledu i herectví týká, strčí tu osobní spermobanku…, pardon, chtěl jsem říct krevní banku, Edwarda Cullena Patyzóna hravě do kapsy.. ()

Psema odpad!

všechny recenze uživatele

Má to světlé chvíle, ale i ty jsou utopené v tvůrčí krizi dvou blbečků, kterým stále nedošlo, že parodie nevzniká tím, že vezmu scénu z určitého filmu a nechám ji přehrát bandu neschopů v laciných kostýmech znovu. Přesto snesitelnější než jejich ostatní "movies". ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Peter Safran | Distribúcia: 20th Centurty Fox | Štúdio: Regency Enterprises | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 80,727,019 $ || Veľmi podarená a trafná komédia na ešte väčšiu komédiu zvanú Twilight. Len vypnúť kolieska, zo začiatku sa dobre baviť a ku koncu zaspať. V hore uvedených nárokoch na jedničku. ()

zelvopyr 

všechny recenze uživatele

Banda amatérů natočila laciný remake pitomoučkého originálu. Nicméně docela s chutí. Mezi 2 a 3, několik scén se možná dá zapamatovat :) ()

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí, tomu stojí (vlasy) aneb za časů, od kdy již patizón nebyl jen pěkně hnusná dekorativní zelenina... Ono se říká, že když si člověk chce opravdu užít parodii, měl by většinu parodovaných filmů znát. To ovšem neplatí pro (pa)tvorbu dvojice neunavných žánrových onanistů Seltzer & Friedberg, kterým je šumafuk, jestli původní filmy znáte nebo ne, protože nějaký děj je tu až na posledním místě, přidušený a utopený ve skečích šroubovaných do maximální absurdity. Vampires Suck je pudrem na opruzená chlapská EGA, coby důsledek nejdelší reklamy na gely zvaný Twilight, který se sice zuby nehty snaží přiživit na senza-prima-kůl stylové vlně kolem zmíněné "tupérské" série, ale s podstatou parodie nemá podle mě nic společného. Všehovšudy dva úderný gagy, jedna maximálně přitažlivá Jenn Proske a snaha o jakýsi "příběh" toliko bolavá, jak skříplý varlata v kamaších. Největší plus tak pro mě obstarává využití skladby "If I Was Your Vampire" od Marilyna Mansona (z elegantně temné desky "Eat Me, Drink Me") při závěrečných titulcích. [final rate: 25%] ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

Je to kravina,ale pro mě rozhodně lepší než Stmívání, které vážně nesnáším.Takové záchvaty smíchy jsem u filmu ještě nikdy neměla! Bohužel, fanoušci sajrajtu bez smyslu pro humor to potopí až na (skoro) úplné dno čsfd. Achjo :) ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, kdyby mi ještě nedávno někdo řekl, že si dobrovolně seženu nejnovější film od tvůrců, kteří stojí za filmy jako Tohle je Sparta! a Disaster Movie, tak bych se mu vysmál do ksichtu s tím, že to spíše 21. 12. 2012 skončí svět. Jenže pak jsem zhlédl trailer a to mi nedalo. Je sice fakt, že parodovat něco, co samo o sobě je parodií, je docela lehké (stovky videí na YouTube jsou toho důkazem) ale i tak jsem se v některých scénách nemohl přestat smát. Beru, většina fórů byla stupidních, některé tam neměly co dělat (Lady Gaga, Gossip Girl) ale na tohle už jsem si zvykl, že tvůrci (obzvláště tihle dva) musejí do filmu nacpat co nejvíce nesouvisejících věcí. To ale nic nemění na faktu, že jsem se většinu času opravdu bavil, protože z duše nemám rád tento "fenomén". Takže ano, nadhodnocuju, ale vůbec se za to nestydím. P. S. Nerad to říkám, ale ta holka, co hrála Bellu (ehm, Beccu :-)) dokonale vystihla, co jinak schopná herečka Kristen Stewart zde předvádí… ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Nebudem sa tváriť, že je tento film pod moju úroveň, lebo som divák s vyberaným vkusom. Trt makový. Zasmiala som sa, pobavila a užila si príjemné zadosťučinenie za to, že twilightové šialenstvo mi pije krv už dosť dlhú dobu (a bohužiaľ asi aj piť bude, kým ho nevystrieda iná tínedžerská sračka). Čítala som prvú knihu a pozrela si obidva filmy, len aby som bola férová, že aspoň nadávam na to, čo poznám. Viem teda presne, čo na Twilight ságe neznášam a v tomto filme si z toho poriadne vystrelili tvorcovia aj za mňa. Nádherne vystihli všetky romantické obludnosti, ktoré bolo treba sparodovať - a ako podotýkajú aj iní hodnotiaci, zaobišli sa pri tom bez fekálnych či sexuálnych nechutností, čo iste napomáha príjemnejšiemu dojmu z filmu. Tých 77 minút nepatrí medzi výkvet komediálnej kinematografie, ale určite je dôstojným nasledovníkom toho, čo sa dalo pozerať predtým, než na niekoľko rokov zavládol v paródiách chaos a nechutnosť. ()

Reklama

Reklama