Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtípkov nezachráni film ( Team Jacob/Edward, kontrakt, gej tanečky, Jonas Brothers)? Asi nie, ale aspoň môžme vidieť rozdiel medzi kvalitnejšími a menej kvalitnejšími paródiami. Vampire Suck sa radí k prvej kategórii. __ Becca sparodovala hlavnú predstaviteľku (orig.) Twilightu tak náramne, až jej musím darovať imaginárneho Oskara. Bravo! Každopádne, mali sme tu aj horšie výtvory. Ja len vypínam mozog a nechám sa unášať na vlne viac-menej slušnej zábavy. P.S. - Znalosť predlohy povinná. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Peter Safran | Distribúcia: 20th Centurty Fox | Štúdio: Regency Enterprises | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 80,727,019 $ || Veľmi podarená a trafná komédia na ešte väčšiu komédiu zvanú Twilight. Len vypnúť kolieska, zo začiatku sa dobre baviť a ku koncu zaspať. V hore uvedených nárokoch na jedničku. ()

Reklama

dex2man 

všechny recenze uživatele

Imbecilní Twilight si o zparodování přímo koledoval,ale Vampires Suck se to moc nedaří..sice vystihuje blbost originálu i většinu trapných momentů(a že jich je),ale neumí s tím nijak naložit.Chybí originální nápady a většinou i vtipné momenty a VS se tak stává spíš kopií s jíným obsazením,než trefnou parodií... ()

draggo 

všechny recenze uživatele

Twilight sága si o zparodování přímo říkala, a tohle se povedlo. Svojí inteligencí to sice Twilight nepřevyšuje, ale bavil jsem se od začátku do konce a to je hlavní. Nejsem žádný zavilý odpůrce této ságy (jedničce jsem dal dokonce slušné 3 hvězdy), ale samozřejmě to za nic extra nepovažuju a tudíž mi tahle parodie přišla vhod a rparádně mě rozveselila. Team Jacob/Edward je prostě božííí :). /viděno na PC (WorkPrint): 80% a 4*/ ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Těšil jsem se na pořádnou porci zábavy, která si bude utahovat z tématu. Místo toho jsem se dočkal bezradné nudy, která se s každou další minutou stává otravnější. I když se občas nějaký fórek povede, je beznadějně utopen pod nánosem ubíjející nudy a otravné doslovnosti, která parodii v podstatě brání pořádně se do originálu zakousnout a vytěžit z něj cokoli co by rozesmálo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film se natáčel v Sheverportu, v Mindenu a v Bossier City v Lousině. (rafix)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)

Reklama

Reklama