Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Petrson17 

všechny recenze uživatele

Tupíři ? Nic jsem neočekával, byl jsem zvědavý jaké vtípky vytasí tentokrát. No .. vtipy často dost neuvážené a snad už se nedá říct ani.. trapné.. nicméně .. já jsem se vcelku dobře bavil ! Podle mne, se tvůrci dobře vyřádili na původním Twilight a podle mého se jedná o oddechovou parodii .. Jedna z nejlepších parodií, které znám ! 45 % ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

Ale jo 2 hvězdy - 2x jsem se velice dobře pobavila.. v celku je to však hloupost, s trapnými hereckými "výkony". Mám ráda parodie, kdy je směšné to, že se stane něco nečekaného v jinak známém prostředí. Ale druhá půlka filmu mi připadala jako házení špíny a zbytečné zesměšňování něčí skutečné práce. To mi dost nesedí. ()

Reklama

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuuuck... to čo bolo... ty vole to je mazec... Twilight sám o sebe absolutne nepotrebuje ozaj žiadnu parody... toto bolo hrozné umocnené minimálne na piatu a ozaj nechápem ako sa to vôbec mohlo dostať na net... aaa ak som niekedy písal, že tzv. "stráta života"... určite to nemalo takýto dôraz ako tuna. -10/10 Úplne v pi*i ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Duo specialistů na parodie Friedberg/Seltzer neodolalo svodům zparodovat jednu z nejpopulárnějších a současně nejdiskutovanějších ság poslední doby Twillight a jejich snaha nebyla marná. Tím nejlepším, co parodie Vampires Suck (Upíři jsou na hovno) nabízí, je její představitelka Jenn Proske, s kterou Kristen Stewart pojí nejen nápadná vnějšková podoba, ale hlavně její výkon, který naprosto geniálně vystihuje herectví Kristen Stewart až do těch nejtitěrnějších detailů (vlasy dávající si xkrát za ucho, nervozně těkající pohyby apod.) Ostatní herci sice nejsou špatní, ale Proskeové se nevyrovnají (její herecký partner Matt Lanter hrající Edwarda za ní zřetelně zaostával). Aby se divák obstojně bavil, musí mít tentokrát nakoukáno hlavně dvojku Twillightu, a to opravdu důkladně, protože tentokrát je veškerá pozornost zaměřena na jednotlivé scény z dvojky, z kterých se právě vytěžily ty nejlepší a nejlépe fungující gagy. Tvůrci se opřou jen do pár celebrit (Chris Brown, Lady Gaga, Black Eyed Peas nebo Jonas Brothers) a to ani nijak významně a na ostatní významné filmy z letošní sezony se sice také dostane (třeba Alenka v říši divů), ale opět je to spíš jen okrajové ohlédnutí. Pokud jste antifanouškem ságy, tak si budete libovat, protože vtipy tvůrci chrlí kulometnou kadencí a zkouší na diváka všechno, pokud se nezasměje teď, tak o minutu později ano, protože vtipy dojdou až v samotném závěru. Uteče to jako voda a v dohledné době stejně není žádná jiná parodie na obzoru. 60% ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Jsem sice fanouskem Twilight, ale nevadilo by mi trochu ho zesmesnit... ale tady byla vetsina napadu az za hranici dobreho vkusu (namatkou Jacobova chlupata hrud se spoustou bradavek, Edwardovo pozadi, prohozeni stropem, priserni Zolturiovi, kluby fanynek atd.). Nektere (jako segway) se ale povedly. A musim uznat, ze herce vybrali celkem dobre (zvlast ustredni duo). Ano, zasmala jsem se, ale ne, znovu uz to nikdy videt nemusim. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)

Reklama

Reklama