Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Parodie naprosté modní blbiny nedopadne jinak než: OPDAD! Co také čekat od dua neumětělů. Nevím jak může být někomu zábavné sledovat nezábavnou frašku, kde nejen není žádný slušný gag, ale i herci by ho ani neuměli zahrát. Tohle jen utrhne x melounů díky známé předloze. Jedno však musím uznat > byl to větší horor sledovat než původní Stmívání apod. růžové upíry. NEDOPORUČUJI! ()

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Fuuuuck... to čo bolo... ty vole to je mazec... Twilight sám o sebe absolutne nepotrebuje ozaj žiadnu parody... toto bolo hrozné umocnené minimálne na piatu a ozaj nechápem ako sa to vôbec mohlo dostať na net... aaa ak som niekedy písal, že tzv. "stráta života"... určite to nemalo takýto dôraz ako tuna. -10/10 Úplne v pi*i ()

Reklama

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Dle mého lepší než originál. :-) Ten patří do knihy, ne do televize. U Vampires Suck jsem se bavil o mnoho víc než u normálního Twilightu, kterej je fakt romantická ptákovina s ptákovinovským dějem. Je jasné, že to tu budou podnodnocovat fanoušci Jacoba a Toho hlavního upíra, nemohu si vzpomenout na jméno..., ale mně se to líbilo víc. Ano. Je to blbost :-) A jestli jsem dal Twilightu 3*, tak tomuto musím zákonitě 4*! :-D (I když by to mělo být 1* a 2* :-)) Celkově bez hvězdiček: 30% ()

nirvana91 

všechny recenze uživatele

Možno Twilight a New Moon nestál za veľa, ale prečo by potom tento film mal? Sparodované to nie je bohvieako extra, moc som sa nenasmiala. Pravda, Beccine gúľanie očami malo blízko k tomu Bellinmu, ale po čase to proste začne iritovať. A Jacob s divnými pazúrikmi, chlapatou hruďou, divnými ušami a frňákom či Beccin otec, s nafukovacou Ančou? Podľa mňa sa snažili byť až moc vtipný, čím to celé dokazili. Aj keď Jacobova smečka tancujúca na Raining Man či "Black Eyed Peas" boli nice! :D To proste dali :D ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Vlkodlačí humor, Black Eyed Peas nebo objednávka číny fajn, ale tím bohužel končíme. Problémem upíří parodie překvapivě není to, že by byla až tak nechutná nebo strašná, spíš jen nudná. Naštěstí se stopáž pořád drží sotva na hranici adekvátní pro celovečerní film a fekální humor byl prakticky vymýcen. Druhá hvězda tak přistála jen za relativní neškodnost, protože pocit, že tenhle scénář byl napsán za odpoledne a že do Twilight se dá strefovat o poznání snadněji, zůstává až příliš výrazný. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)
  • Film je parodií na ságu „Twilight“. (ash99)
  • Ve scéně, kdy Becca (Jenn Proske) sedí před domem, projede kolem ní auto s jejími spolužáky, kteří jedou na ples. V další scéně, kdy přijede autem Alice (Helena Barrett), k ní Becca nastoupí, ale jedou na ples opačným směrem než spolužáci Beccy. (Rose.Doesnow)

Reklama

Reklama