Reklama

Reklama

Paris by Night of the Living Dead

Obsahy(1)

Dvojice si v kostele slíbí věčnou lásku a že jeden druhému pomohou ve chvíli, kdy přijde jejich poslední den. Jenže právě v okamžiku, kdy je ztvrzen jejich sňatek, se odněkud vyřítí krvežíznivé zombie a roztrhají oddávajícího na kusy. Manželský pár vytáhne zbraně a začne kolem sebe střílet jako divý. Místo líbánek jim začíná boj o holý život. (Ssimca)

(více)

Recenze (34)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Já jsem spokojená. Možná je to příšerně béčkové, vykrádající kromě známých zombie filmů, i pár ostatních. Já si povšimla "Nevěsty" z Kill Billa či Nea z Matrixu při likvidaci nemrtvých u motorky, dále Planety teror, Evil Dead a nemohla jsem si pomoci, ale při jízdě hlavní hrdinky přes Paříž na motorce, jsem viděla Enriquea Iglesiase v klipu "Escape":) Ale samotné vizuální, ponuře apokalyptické zpracování se mi moc líbilo. Sympatičtí, velmi schopní hrdinové a působivé scény. Např.: Náhodná destrukce několika staveb krásnou černovláskou. On již Bruce Campbell kdysi dávno věděl, že využití motorové pily, coby nástroje pro likvidaci "Smrtelného zla", je velmi efektivním a rychlým způsobem, jak s nimi zatočit:) ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Oumajgot to byla hrůza. Kdyby mi zlatá rybka splnila tři přání, jedním z nich by bylo, aby Grégory Morin tenhle krátkometrážní film nikdy nepředělal do celovečerní podoby. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Vtipný mi to nepřišlo ani trochu, ale s ohledem na fešnou hrdinku, permanentní akci a ne nejhorší efekty tomu ty dvě dám. ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Veľmi dobre pozerateľný, krátky akčný horor s prekvapivo dobrou atmosférou, hoci sa to zo začiatku nemusí zdať. Hlavnú úlohu si strihla sympatická Karina Testa, už známa z francúzskeho hororu Frontière(s) a predstavila sa tu vo viacerých dobre spracovaných scénkach, ktoré pobavili a miestami sa dokonca objavil aj strašidelný potenciál. Taktiež chválim vydarený, prefiltrovaný vizuál a privítal by som aj naznačené pokračovanie z Tokia. Celkovo ma to bavilo a možno by nebolo na škodu, ak by sa niekto podujal z toho urobiť celovečerák; keby tam pridali ešte pár nápadov a udržalo by si to konzistentnosť, tak by z toho mohol byť zábavný kúsok v štýle Resident Evilu 2 skríženého s Underworldom 2. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Vtipné to samozřejmě není, nápadité také ne. Každý se někdy zasnil a řekl si, že má beztak dost nakoukáno a že by zkusil nějaký amatérský kraťas pro radost. Naštěstí ne každý má tu odvahu svůj výtvor nabídnout dál, než jen coby projekci pro přítelkyni, psa nebo senilní babičku. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tuctová zombiárna jakých je bezpočet, ale...párkrát jsem se zasmál nejen s pancéřovkou. Nejlepší je devastace pařížských památek. Prchejte, Paříž je zamořená! Což to zkusit v Tokiu? ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Krátkometrážní horor natočený s pořádným kusem nadsázky. Takže se to musí brát jako hororová komedie. Ze začátku jsem si říkal to zas bude chujovina jakých je na netu mraky. Ale ono se to rozjede a dokáže pobavit. Čerstvě sezdanej páreček se ze zombíkama vůbec nemaže a kosí je ve velkým. A tak povedené efekty střídají ty méně povedený. No myslím si že si novomanželé představovali svůj svatební den trošku jinak. Ale co nakonec došlo i na to šáňo a došlo i na Happy End. Takže konec dobrej, všechno dobrý. Závěrečný titulky navnadí na " Tokyo by Night of the Living Dead " ale pochybuju že se toho někdy dočkáme. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Já se bavil dobře. začátek se svatbou byl zábavnej, zombie na motorce taky. Jen ta zbytečná přehnanost(viz. bazuka) mi přišla spíše docela slabá. Krví se nešetřilo a efektama taky ne. těch 12 minut nelituju. Ale na druhou stranu to není nic extra, spíše na to do týdne zapomenu. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Karina Testa je krásná, Paris by Night of the Living Dead je kvadratorní krávovina, Karina Testa je krásná, Grégory Molin je taky lepší než Korber, Karina Testa je krásná... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Docela povedený a především akčně / humorně pojatý francouzský krátkometrážní snímek, který rozhodně za těch dvanáct minut nudit nebude. Asi nejlepším na celém snímku je kromě solidní herečky i povedený hudební doprovod a speciální efekty. Ty jsou ovšem v některých místech pěkně digitálně trapné, což si u mě získalo několik mínusů v celkovém hodnocení. Asi nej scény jsou ty s katanou a rozprsklou zombie, která zachrání francouzskou památku, před zničením... ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Parádny krátkometrážny zombie splatter v štýle La Horde (2009), samozrejme omnoho nadsadenejší. Nenáročná, no zábavná a osviežujúca jednohubka... ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Pripomína mi to presne všetky tie sračkoidné zombie bludy, ktorými nás zahlcuje dnešný zábavný svetový priemysel. Aspoň vďaka za tú dĺžku. ()

topi 

všechny recenze uživatele

Humornej zombie krat´as s pěkným tmavým kamerovým filtrem a s mojí oblíbenou herečkou Karina Testa (Frontieres), které to tady setsakramentsky sekne!! Akce je výborná, humor pohodovej, jenom je škoda, že většina efektů vznikla na počítači. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Má to dvanáct minut, ale z toho pět minut jsou titulky. A celkově mně těch sedm stačilo. Láska a akce jde vždy dohromady. Tady je to spíš láska a sranda. Borka rozbije celou Paříž vším možným, stejně ale skončí tak jako ostatní. Dobře ona. Nicméně já jsem se jen nevěřícně smál. Za těch pár minut zábavy dám silný 2 hvězdy, bůh nás ale chraň, kdyby vznikl celovečerní film. ()

Reklama

Reklama