Reklama

Reklama

Red Hill: Krvavý zapadákov

  • Česko Red Hill (festivalový název) (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mladý policajt Shane Cooper (Ryan Kwanten) sa práve prisťahoval do mestečka Red Hill, kde sa chce usadiť so svojou tehotnou manželkou Alice (Claire van der Boom), aby si oddýchli od ruchu veľkomesta. Hneď v prvý služobný deň na novom mieste však príde správa, že z väzenia ušiel Jimmy Conway (Tom E. Lewis), nenapraviteľný vrah. Ten sa vracia do Red Hill, aby si vyrovnal účty s niektorými obyvateľmi mestečka. Pokojná služba sa tak pre Shanea rýchlo mení na nočnú moru. Ak má prežiť deň a noc, musí vziať zákon do vlastných rúk... (TV JOJ)

(více)

Recenze (105)

crjules 

všechny recenze uživatele

Pomstychtivy Australec sam, proti nekolika neschopnym "strazcum zakona" v prazdnem westernovem skanzenu :) Po par minutach jsem pochopil, kdo je kladas a kdo padouch a o co tady i rezii vlastne asi jde. S nadsazkou natocene sceny, pro mne (at se nikdo nezlobi) , temer ala Machete-vcetne zjizveneho ksichtu. Byl jsem hlavne zvedavy na rezisera Hughese , tedy rezisera nadchazejicich Expendables III. Tak si rikam, chlapec za sebou dva kratkometrazniky, spoty,reklamy, pustim si nejakou jeho prvotinu. Pohodova oddychovka ***. A myslim, ze to i se Slyem bude v pohode :) ()

vozralec 

všechny recenze uživatele

Lehce divný thriller. Když mohli, tak vidláci nestříleli. Ostatní obyvatelé zapadákova asi odjeli. Nebo je sežral panter? ()

intro 

všechny recenze uživatele

Průměrný film s průměrným scénářem. Když nad Red HiLL ovšem nebudete moc přemýšlet a zkouknete ho jako oddychovou westerno/akční podívanou dá se na tenhle snímek celkem dobře dívat. ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Na začátku rozpačité, pak se to rozjede. Jen mi nějak přišlo, že byli všichni tak nějak trapně neschopní a nekompetentní (policajti dosti neschopní, také zemřeli spravedlivě všichni). Celkem trapný hlavní hrdina. No, aspoň že nakonec našel odvahu vystřelit z vlastní služební zbraně. Ne víc než 3 hvězdy, celkem spíše průměr. ()

meemini odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ale pořádná sračka panstvo. Stupidita napříč Red Hillem je jako mor a kosí šerifovi žoldáky jednoho po druhém a naprosto zaslouženě. Ukázka naprosto debilní variace na bratry Coeny a, kdoví koho ještě. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Hughesova prvotina v ktorej dokázal, že akcia a vytvorenie atmosféry mu ide na jedničku akurát vo vykresľovaní postáv to trochu škrípe. No napriek tomu vydarený debut, perfektne westernová atmosféra, krvavé scény, panter(zviera nie MCU charakter) a zaporák ala Michael Meyers akurát že SPOILER žiadnym záporákom nebol. za silné 4* ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dobrý filmík s několika zbytečnostmi. Například ti panteři tam v podstatě vůbec nehráli roli. Dá se říci, že je to napínavé, zvraty tu jsou též a k tomu dobrá hudba. Nadprůměr. ()

HEED 

všechny recenze uživatele

Tak trochu nešťastně natočený thriller o pomstě. O motivu se dozvídáme něco prvně až dlouho za půlkou filmu. Mezi tím probíhá tak trochu krvavý masakr. Protože mám však slabost pro australskou tvorbu, ta krajina je prostě nádherná, nemůžu dát míň než za tři. To je ale asi tak vše. Spíš je to takové dost táhlé a divák není dostatečně motivovaný k tomu, aby to chtěl dokoukat až do konce. ()

VanBradley89 

všechny recenze uživatele

Mělo to atmosféru, příjemný nádech westernu a dobrýho záporáka. Taky to, ale mělo digitálního pantera a hlavní hrdina větší kus filmu prochodil a nebo prospal. Proč to JImmy dělá jsem odhadoval od začátku a konec mi to potvrdil. Neřikám, že je to špatný, ale bohužel pro mě čekal jsem trochu víc. ()

wick 

všechny recenze uživatele

Průměr...výborný úvod se pak změní na obyčejnou historku o mstiteli jak z westernu, celkově neoriginální zápletka. Ale dívat se na to dalo. ()

jopal 

všechny recenze uživatele

Fakt nechapem tie ospevujuce kometare. Niektori protivnici sa spravali ako z osobitnej skoly a co dokazoval ten ostrostrelec, tak fakt moze zrat len nejaky 12 rocny zanietenec. Pointa bola dobra, aj atmosfera usla, ale ten film si viacej nezasluzi. Amaterske a naivne. ()

luongovaee 

všechny recenze uživatele

australske filmy jsou mi sympaticke a reziseruv budget debut nedopadl tak spatne. I kdyz se behem tisich scen, kde se nic zajimaveho nedeje, najde vzdy cas rozebirat diry ve scenari. ()

pepca72 

všechny recenze uživatele

Rád se kouknu na neamerickou produkci, Austrálie není vyjímkou. Ale tohle se nepovedlo. Ne že by to nemělo potenciál, filmy s touto tématikou jdou donekonečna točit, ale musí se to umět a nesmí to vypadat trapně. Toho popálenýho domorodce mohli snad pětkrát zabít úplně v klidu, ale místo toho se trapně nechají postřílet. A právě tato zhovadělost, pak přebije i jinak dobré herce, pěkné Australské prostředí a snaživý scénář. Ten panter tam být taky nemusel. Takže dvě* s odřenýma ušima. ()

Filatov 

všechny recenze uživatele

Jednou příjemností je fakt, že byl Red Hill uveden na MFF v Karlových Varech. Dále pak musím hodnotit tak, že jako režijní debut Patricka Hughese je film více než dobrý, protože nabízí kvalitní hudbu, vyníkajícího "záporáka" s cool brokovnicí, který má ovšem svou motivaci k činům a dále pak "hodné" policisty, i když se vlastně nakonec vše obrátí na úplném konci, který byl více než dobrý a dal vysvětlení, že nic není jak se zdá. Jen chování některých postav bylo občas nelogické. Pokud se film prezentuje jako "policejní drama ve westernovém stylu", tak nemám sebemenší výtku :-) ()

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama