Reklama

Reklama

Red Hill: Krvavý zapadákov

  • Česko Red Hill (festivalový název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Mladý policajt Shane Cooper (Ryan Kwanten) sa práve prisťahoval do mestečka Red Hill, kde sa chce usadiť so svojou tehotnou manželkou Alice (Claire van der Boom), aby si oddýchli od ruchu veľkomesta. Hneď v prvý služobný deň na novom mieste však príde správa, že z väzenia ušiel Jimmy Conway (Tom E. Lewis), nenapraviteľný vrah. Ten sa vracia do Red Hill, aby si vyrovnal účty s niektorými obyvateľmi mestečka. Pokojná služba sa tak pre Shanea rýchlo mení na nočnú moru. Ak má prežiť deň a noc, musí vziať zákon do vlastných rúk... (TV JOJ)

(více)

Recenze (105)

Epco 

všechny recenze uživatele

Austrálsky chlapácky film s presahom smerom k modernemu westernu. K tomu patrí neuveriťeľný hlavný hrdina, záporák skôr slasherovského vyznenia a predvídateľný záverečný zvrat či rozuzlenie. Ale sú tu naznaky na základe ktorých rezisera netreba zatracovať ba priam sa oplatí sem tam hodiť očkom jeho smerom. ()

Peddro

všechny recenze uživatele

Od začátku mi vadilo, že Cooper nemá zbraň a nosí prázdné pouzdro...Jeho výmluva, že jí nemohl najít....Neumím si představit, že bych nevěděl, kde mám zbraň. Mám dvě a mám je vždy pod kontrolou. A Cooper mi připadá jako naivní trouba... Při prvním setkání s Conwayem odloží dobrovolně pušku a vysílačku... ()

maromark 

všechny recenze uživatele

MFF KV - Osobně jsem se bavil. Nadsazený pohled na klasické westernovky, kde tvrdí borci rychle tasí své kolty se Patrickovi povedla. Dávám 75%. ()

___Tuco 

všechny recenze uživatele

tak tento film mne 100% příjemne překvapil. Nic není černobílé a že střílet a zabíjet by se (až na vyjímky...) nemnělo, rychlý začátek, hororové napětí a černý humor. ()

gustaw 

všechny recenze uživatele

Ať si říká kdo chce co chce mě ten film strhnul k tomu abych na něj zůstal koukat.... pro mě nemělo chybu, napětí a švih tomu nechyběl. ()

Související novinky

Třetí Expendables našli režiséra

Třetí Expendables našli režiséra

26.04.2013

Podle internetových klepů se Sylvester Stallone pokoušel ukecat Mela Gibsona, aby zrežíroval The Expendables 3 a vnesl tak do série ještě víc brutality. To ale nevyšlo. Náhradník zdaleka nemá tak… (více)

Reklama

Reklama