Reklama

Reklama

Bang

(festivalový název)
Francie / Švýcarsko, 2009, 90 min

Režie:

TK. Kim, Pat Marcel

Hrají:

TK. Kim, Pat Marcel

Obsahy(1)

Dívka Kim natáčí na video svůj život i životy neznámých lidí kolem sebe. Jednoho dne naráží na zlodějíčka Marcela… a prásk! Kim se do Marcela zamiluje a spolu rozjíždějí nebezpečný podnik: natáčejí bohaté lidi v obscénních situacích a pak žádají výkupné. Tvůrčí dvojice, která ve filmu ztvárnila i hlavní hrdiny, dokázala s minimálními prostředky natočit velice neobvyklý film. Kriminální love story, vyprávěná neotřelou a částečně subjektivní kamerou, která navíc reflektuje sama sebe i v ději, zaujme zvláštní atmosférou, vytvářenou nejen hutným a dynamickým černobílým obrazem, ale také díky použití různorodé hudby. Film prohlubuje i poetická zjemňující rovina, jež do filmu vstupuje prostřednictvím básní o životě, ztracenosti a lásce. Čím je film Bang? Nebezpečnou hrou? Filmem o filmu? Kriminální poetickou jízdou? Milostným příběhem spodiny společnosti? (MFF Karlovy Vary)

(více)

Recenze (5)

Dadel 

všechny recenze uživatele

To je nevýhoda digitálního filmu - je tak levný, že si svůj film může natočit každý čičmunda. Pokud ho jen pověsí na Youtube - v pořádku. Tam nenapáchá žádné škody. Horší je, když někdo nabude dojmu, že jde o umělecké dílo a zároveň zastává funkci festivalového dramaturga. Jedna hvězdička je za náznak děje 10 minut před koncem a za to, že TK. Kim je docela hezká Vietnamka (i naživo), a ve filmu ukáže prsa. Jinak ten člověk, co psal anotaci do festivalového programu, by měl jít dělat PR do nějaké politické strany. MFF KV je pro jeho talent příliš malý. ()

bassator odpad!

všechny recenze uživatele

45th KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2010 - FORUM OF INDEPENDENTS - Fórum Nezávislých (Bang / BANG / Bang) - Něco zcela příšerného!!! Na letošním festivalu mi dá dosti zabrat vybrat nejhorší film festivalu, bylo jich letos hodně a toto je jeden z fanoritů. Ale nejhoršího herce co jsem tu viděl o tom mám zcela jasno - Pat Marcel a že si i film režíroval? No už se nedivím proč to bylo tak strašné... - Být v Espace Dorleans ve 40 stupních bez klimatizace je nesnesitelné, ale ten film byl ještě horší... - 3. 7. 2010 - kino Espace Dorleans - Karlovy Vary - 0% ()

Sandcrew 

všechny recenze uživatele

Pro mě neskutečně silný zážitek. Film plný poezie ve francouzštině. Plný tragické lásky, absurdity. Silně doporučuji všem, kteří budou mít náladu, jako já, na spíše lyrický film. Všechny záběry v tomto filmu jsou točeny na první dobrou, možná právě proto má snímek specifickou, pro mě téměř neodolatelnou atmosféru. ()

PanhanyZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tyhlety renesanční osobnosti.. TK. Kim fotografuje, maluje, píše scénaře a točí filmy. Snad ji to malování a focení jde líp.. Tohle bych ji doporučil tak maximálně nahrát na youtube (jak již bylo zmíněno výše) a pak si to vložit do svého bloga, kde ji to jistě positivně okomentuje nemálo rozervaných pseudoartomilných romantiček. ()

Reklama

Reklama