Reklama

Reklama

Vesmírný krystal

  • Česko Hvězdný krystal (neoficiální název) (více)

Píše se rok 2032. Na kosmickou základnu je dopraven z Marsu neznámý vzorek horniny. Náhle však dochází k poruše energetického reaktoru a základna je výbuchem zničena. Uniknout se podaří pouze pětici kosmonautů v malé raketě. Časem však zjistí, že na palubě je s nimi i neznámá forma inteligentního života, která začíná likvidovat posádku. Začíná boj o přežití se zcela neočekávaným rozzuzlením. (FILM - VIDEO spol. s.r.o.)

(více)

Recenze (5)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Ďalšia vykrádačka vesmírneho monster slasheru, zabehnutého VOTRELCOM. Tento opäť ponúka podradnú zábavu, ale s tou výnimkou, že sa to vlastne všetko smerom ku koncu mení na rodinný snímok a postráda akúkoľvek logičnosť či už zo strany príbehu, alebo konania postáv. Remeselne to nieje vzhľadom k určite malému rozpočtu zlé, no námetovo sa tu opäť niekto inšpiroval tortou psíka a mačičky. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Spojit Vetřelce s E.Tem není zrovna dobrý nápad. Čistě teoreticky, kdyby to mělo fakt pořádný scénář, čímž myslím fakt pořádný, tak bych si to dokázal představit. Tohle má scénář řádně odfláklý, plný nelogického chování a blbých zvratů. Herecké výkony taky nejsou nic moc, soundtrack je hoden Zlaté maliny a taky je to dost nudné, hlavně ten začátek, než se začne něco dít, je skoro k nepřečkání. Jsou tam ale i klady - některé části jsou překvapivě napínavé, vzhledem k evidentně malému rozpočtu ty efekty ještě ujdou, stejně jako vzhled mimozemšťana (i když vypadá jako E.T., co je zevnitř osvětlený a kape z něj sliz) a kdyby si ten film vybral, čím chce být, tak by byl rozhodně lepší. Ale stejně, pokud ten film neuvidíte, tak o moc nepřijdete. 2* ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Kolega TERRORDROME to vystihl ve svem komentari naprosto presne, takze doplnuji jen nudny vizual a otresny soundtrack, ktery se do filmu vubec nehodil. Slabota slaba, ztrata casu. ()

TERRORDROME odpad!

všechny recenze uživatele

Tak som sa po dosť dlhej dobe nechal nalákať na film len kvôli plagátu, bez akýchkoľvek informácií o deji. Moje očakávania boli síce štandardne nulové, ale tejto slaboduchej sci-fi limonáde sa ich bez problémov podarilo ešte podliezť. Kozmonauti nájdu na Marse nejaký šuter z ktorého sa vyliahne obludka čo svojimi nezbednými chápadlami zabije a vicicia pár ľudí. Nič nové a záleží na tom aká to bude zábava. Tvorcovia sa však rozhodli že ich dielo bude tým najnezábavnejším a najnudnejším sci-fi brakom pod slnkom v ktorom bude najšokujúcejšou scénou krv striekajúca z rukáva pri zabití prvej obete. S každou mnútou je to stále horšie a horšie a ja sledujem párik ostávajúcich kozmošov ako sa potácajú v papundeklových kulisách vesmírnejj lode a zo všetkých síl sa snažím nezaspať. Medzitým ešte uvidíme aj nejaké prestrihy na obludku čo tam len čučí a vzdychá, pripomínajúc veľkú svietiacu žiarovku s očami. Napokon vyjde najavo že E.T nie je zlý a chce len volať domov, v tej chvíli som myslel že ma fakt zloží mŕtvica. Na záver filmu som sa potom musel nahlas rehotať, pretože naši hrdinovia sa s emzákom skamošia, hrajú spolu spoločenské hry a robia si priateľské naprieky. No a keď prišlo srdcervúce lúčenie za zvukov nejakého slaďáku v štýle Céline Dion tak som si povedal, "ja mám dosť"... a mal som. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Joooj, mam z tohoto filmu zly pocit. Preco to museli tak pokurvit ? Ked uz po extremne dlhej dobe ukazali vesmirneho votrelca, tak mi bolo do placu, co to za atrapu vymysleli a vypustili von do utrob vesmirneho plavidla. Priserka vhodna pre male deti v ranajsom vysielani. A ked sa s nim este aj skamaratili pri konci filmu, tak to som uz na film zanevrel. Preco vlastne boli s nim za dobre, ked im zvysnu posadku zavrazdil? To bola teda blbost, ale nejake svetle vynimky som vo filme postrehol a tak preto film hodnotim nejakymi hviezdickami. ()

Reklama

Reklama