Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Před dvěma lety na Štědrý večer mu dívka zlomila srdce. Od té chvíle se Tačibana Džuniči bál znovu navázat podobný kontakt s jakoukoliv dívkou. Ale je čas to změnit! Dívky Morišimo Harukou, Tanamači Kaoru, Nakatu Sae, Ajacudži Cukasou a Sakurai Rihoko dostávají možnost ve čtyřech dílech zažít s Džuničim svou chvilku lásky v odlišných reáliích, jejichž prostřednictvím děj předestírá, co všechno se mohlo stát. (Zíza)

(více)

Recenze (10)

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Příliš jsem nechápal koncept romantického anime, v němž co 4 díly jsou věnovány jiné bábě, kterou balí jeden a ten samý hrdina. Rovněž mi přišlo zvláštní, jak moc se seriál soustředí na tělesné a sexuální vůbec. Oblíbené vysvětlení, po kterém lze vždy šáhnout: "Nojo, Japonci," mě tentokrát plně neuspokojovalo. Teprve pohled na wikipedii mi tu otázku rozřešil. Amagami SS je adaptací počítačové hry, přesně toho žánru, v němž se balí bišinky. Hra jich zřejmě nabízí šest, tak i v anime jich bude šest. Vhodně umístěné polibky a závěrečné finále, které dává jasně na vědomí, že k TOMU došlo, jsou odměnou za to, že si ve hře vedete dobře. Není divu, že hlavní hrdina nemá žádný pořádný charakter - jste to přeci vy - slintající a ukájející se v zatuchlé místnosti osvětlené pouze monitorem, plni přesvědčení, že jste největší romantici pod sluncem. Nebo je snad můj popis a názor stereotypní? Nojo, je, ale tomuto seriálu v tom nekonkuruje. Viděny díly 1-8. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

No tohle anime se mi strašně moc líbilo, že "ti dva" se dali dohromady v průběhu čtyř dílů. Prostě žádné běhaní kolem horké kaše. Cítíte k sobě něco? Proč se za to mlátit, odpírat, trápit se, když to jde tak jednoduše - prostě si to říct? Pak se mi tu ještě velmi líbil první opening a ending u bazénové dívky. Některé dívčí charaktery byly vcelku fajn, jiné jsem nemusela (například takovou Sae jsem měla chuť někam zakopat, tyhle čtyři díly byly pro mě trošku utrpením), ale jinak to celkem šlo. Nejlepší stejně byl konec s Morišimou, jak si tam hráli jako dospělí... :-D Jo a omlouvám se u obsahu. Ještě tam patří Nanasaki Ai, to je ta bazénová dívka s tím chytlavým endingem :-D Jsou to obstojné 3* ^^ Pokud máte dost toho, kdy to dvojici dlouho trvá, než se dají dohromady,tak tohle je pro vás. Je to vlastně skoro jako několik OVA :-)) Jen ten poslední díl to zabil X-D ()

Larky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aspoň prozatím nemám sebemenší problém s tímto typem anime. Školní život je mi nejbližší, takže nemám výhrady...bavil jsem se výborně, ikdyž to postrádá jakoukoliv originalitu. Každá slečna má pro sebe 4 díly. První dvě a poslední byli skvělé.A nejlepší - jednoznačně Kaoru...jo tu bych si dom asi vzal :).83% ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Prozatím jsem viděl 8 dílů, nemohu tedy hodnotit dál. Snad se k tomu ještě vrátím... Příběh 1: Tachibana-kun se beznadějně zamiloval do starší dívky Morishimo-sempai. Ta si s ním hraje, jsou tu lehké erotické scény (lízání nohy...) a obecně vzato mi připadalo, že je Jun`ichi naprosté tele a fakt bezvýhradní -pes-, který je jen zesměšňován. Bůh ví jak se stalo, že to mezi ním a Harukou vyšlo... Příběh 2: Osananajimi (jak v Jap říkají příteli s děctví) Tanamachi Kaoru. Energická a akční dívka s opravdu sexy účesem. Kdo ví proč, zrovna v tuto dobu se jí začne Jun`ichi konečně líbit, což si ze začátku nepřipouští, ale postupně zlehka začíná. No, zlehka.. Po pár chvílích s ním spí v posteli a domlouvá si rande. Konec. Prozatimní dojem: Tachibana mi připadal ve druhém příběhu naprosto odlišný od příběhu prvního. Choval se rázněji a nebyl taková srábora. Což mi vadilo. Zásadní změna osobnosti. Jen vizáž zůstala stejná. Druhá věc, co mi na této sérii prozatím extrémně vadí je, že jsou 4 díly věnovány jen a pouze vývoji mezi Tachibanou a druhou dívkou. Jakékoli další vztahy / postavy / akce jdou silně do pozadí a ztrácí to celkovou schopnost člověka pobavit... Doufám, že to nebude stejné i příběhu 3, 4, 5.... Zatím hodnocení: 45% ()

Tsukikage odpad!

všechny recenze uživatele

Hrozně dojemné rádoby romantické anime, jistě si hlavní hrdina získal duši nejednoho diváka svojí neúměrnou hloupostí a nadržeností. Já vím je to podle počítačové předlohy, podle hry, pro kterou nemám pochopení. Budiž hru si koupí jen ten, kdo jí chce, ale na anime se podíváte klidně ze zvědavosti, proto bych nezlechčoval hodnocení tím, že je to tak hrozné, protože to vzešlo ze hry. Sledovat toto anime je ztráta času. Hloupí a úchylný (to přece nevadí) hrdina a kupa krásných stejně hloupých holek jejichž snem je právě on, toto anime vás zavede až za hranice tuposti, chvílemi jsem měl zvláštní pocit, který jsem nikdy předtím necítil, poprvé se mi zvedl žaludek nad seriálem, děkuji za tento zážitek, ale myslím, že to nebylo nutné. ()

seth82 

všechny recenze uživatele

Veľmi príjemné prekvapenie po všetkých tých 24-dielnych vlečúcich sa love stories. Nie som veľký fanúšik práve tohto žánru, odporúčanie som dostal od známych, ale páčilo sa mi to, že dej nebol rozťahaný ako žuvačka a ku všetkému sa pristupovalo triezvo a celkom realisticky. Celkom dobrá hudba, zaujímavé postavy, ktoré dostali dostatok priestoru tak, aby si ich mohol divák obľúbiť (zdvojená osobnosť bola pre mňa asi tá najlepšia časť), jednoducho príjemný výtvor a ešte príjemnejším pokračovaním. ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nútila vaša sestra niekedy svoju kamarátku obliekať sa do šiat z vašich obľúbených pornočasopisov? Skákali spolu po posteli vo zvieratkovských kostýmoch zatiaľ čo ste ich vy natáčali videokamerou? Hmmm, ja som si aj myslel, že to nebude práve zo života...:) Napriek tomu je to však celkom milí a zábavný seriál a na rozdiel od hlavného hrdinu, ktorý mi príde dosť "pomalý" je väčšina dievčat veľmi sympatická... Mne sa páčili hlavne príbehy o prvých dvoch a poslednej... A inak, nikdy by som neveril, že je možné spojiť všetky tie príbehy do jedného uceleného - ale po zhliadnutí 25. časti viem, že to možné je... omg ()

daGGos 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Amagami SS už jsem měl v hledáčku delší dobu, ale stále jsem jeho sledování odkládal. Důvod byl jednoduchý, jedná se o adaptaci v Japonsku populárního galge pro PS2. Ne že bych měl proti tomuhle videohernímu žánru nějaké předsudky, koneckonců třeba Kanon má původ naprosto stejný, nicméně oproti této anime klasice, která stála hlavně na řešení problémů a traumat jednotlivých dívek a až pak na dobývání jejich srdce, je Amagami skutečně hlavně o té romantice a já osobně měl velké pochyby, že by mě bavilo sledovat pětadvacet dílů jenom o balení (a balíků tím rozhodně nemyslím). Když už jsem se však i v souvislosti s příchodem druhé řady konečně ke sledování dokopal, dopadl výsledek výrazně nad má očekávání. Děj: skutečně půjde výhradně o romanci (ačkoli na nějaké foukání bolístek tu také dojde), co se však výborně povedlo, je formát celého anime. To je rozděleno na 6 příběhových linií (7 pokud započítáme i poslední díl) vždy po čtyřech dílech. Každá dívka má tedy pro sebe vyhrazený prostor zhruba 80 minut, což sice může někomu připadat jako málo, ale dle mého názoru se jedná o ideální dobu na to, aby došlo k nějakému vývoji ve vztahu ústřední dvojice, ale zároveň příběh ještě nezačal nudit. Navíc se od sebe jednotlivé linky výrazně liší, takže zatímco se starší Harukou vztah připomíná spíše ten mezi paníčkem a psem a od toho se odvíjí i jednotlivé situace, úplně něco jiného už se děje ve chvíli, kdy je objektem touhy kamarádka Kaoru případně mladší nesmělá Sae a člověk se tak vždy může těšit na něco nového. Postavy: "Heroine" jsou různorodé (vzhledově i chováním) a jejich charaktery patří rozhodně k hlavnímu kladu celého seriálu. Osobně mi navíc ani žádná nevadila (i když ten hlas Sae může pro mnohé rozhodně být iritující, to nepopírám), přičemž to je v mém případě v žánru harémovek jen velmi vzácným úkazem. Se Subjektivem se pak neshodnu v názoru na hlavního protagonistu Junichiho, který dle mého za dívkami z hlediska charismatu zas tak moc nepokulhává, sem tam trefně okomentuje některou situaci a občas dokáže svými akcemi i velmi příjemně překvapit (třeba hned v prvním díle - hrdinové ostatních zdlouhavých romantických sérií by se měli učit). Hodnocení: Sečteno podtrženo, velmi příjemné překvapení a podle mne zasloužené ****. ()

Chinese Ashio 

všechny recenze uživatele

Príbeh č. 1 - MORISHIMA HARUKO - Už zo začiatku sa mi ti nepáčilo, pretože nemám v láske... nie, skôr neviem prísť na chuť takémuto príbehu v ktorom dostane rozmaznaná ludra (je to proste tak) všetko po čom túži a necháva sa rozmaznávať. Avšak, istým spôsobom to nebolo také zlé... takže som to nezatracovala a strašne som sa tešila na ďalšie diely a nevedela som sa dočkať Ayatsuji, pretože sa mi páčila už zo začiatku. 45% Príbeh č. 2 - KAORU TANAMACHI - Taktiež som si s ňou nesadla a rozmýšľala som, že tento príbeh (tj. 5-8 epizódy) preskočím, ale... nuž dala som tomu šancu - povedzme, že som mala dobrú náladu. Úprimne poviem, že ma to nesklamalo, ale... no ták! Lidi co je to s váma?! Práve keď sa tam niečo deje - oni sú v posteli, tak ona zaspí? Tak to si to s prepáčením pos*ali! Ale ved, okey, nebolo to zas také zlé... niežeby ma to nejako chytilo, ale tak... čo už? 55% Príbeh č. 3 - NAKATU SAE - Len čo tento príbeh začal mala som chuť rozprávačovi rozbiť d***u. :) Prečo? Lebo nie sme retardovaný, aby sme počúvali ako dedko s lampášom rozpráva rozprávky na dobrú noc. No a to isté som mala chuť urobiť Nakatu. Bože, to dievča je tak otravné! Existujú hranice hanblivosti! A, preboha! Rozprávať sa s automatom? To je... no dig. Nie, to nejde, musím to preskočiť.... tento príbeh... agr, to sa fakt nedá a ak si nechcem ešte viac skaziť náladu... nuž, smola no. 30% Príbeh č. 4 - NANASAKI AI - Hm... kto by si pomyslel, že sa mi tento príbeh bude tak moc páčiť? Najskôr som si myslela, že to bude hlúpe a myslela som, že mi Ai nesadne bo by to bolo celé o športe, ale nie. Ozaj sa mi to páčilo, ale... v tej predposlednej časti tie jeho halucinácie boli dosť od veci a v poslednej časti tohto príbehu ten stánok - no Bože! Myslela som si: "preboha, to už väčšiu pí*ovinu nevymyslia?" a vyprskla som smiechom. :D Nuž a teraz je na rade tá Rihoko. No bože... už teraz je mi jasné, že je strašne natvrdlá... ach jo, snáď to prežijem. 75% Príbeh č. 5 - SAKURAI RIHOKO - Bože, taká strata času! Má tiež niekto chuť si spolu so mnou obúchať hlavu o stôl? Celý čas sa tam akurát rozoberali neúspešné pokusy tupej Rihoko o diéty a blbý čajový klub. Najtrápnejšia, najúbohejšia, najnudnejšia časť zo všetkých. Odpad! Príbeh č. 6 - AYATSUJI TSUKASU - Značným spôsobom som sklamaná... neviem, ja... asi som od posledného príbehu čakala strašne veľa a možno som si myslela, že to bude až na tých 100%. Omyl. Tá rozdvojená osobnosť... no ja neviem a v jednej chvíli sa pred všetkými ukázala a bola s tými slečinkami nepriateľka na život a na smrť a potom... divné, ale faktom je, že koniec bol najkrajší zo všetkých a keďže sa mi nezdá, aby príbeh s Ai mal lepšie hodnotenie, dám to na rovnako. 75% Prvý opening bol fajn a ten druhý bol úžasný. Veľmi sa mi páčil. Takže to tiež prilepšuje k hodnoteniu. Nuž, po zhliadnutí aj posledného diela som dospela k záveru, že Tachibana je kretén. Koniec akosi nedáva zmysel. Risa tvrdí, že jej išlo iba o to, aby nebol znova zranený ako pred dvoma rokmi. Keby to tak bolo rozhodne by ho nechala tak. No nič, po miernom sklamaní sa už do ďalšej série púšťať nebudem a OVA šancu nedám. Priemerné 3* () (méně) (více)

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný nápad, narvať celú telenovelu do štyroch častí. Nemá to kedy začať nudiť a dá sa ich bez problémov zniesť aj šesť za sebou. Pekne sme si to vyskúšali s každou sukničkou v okolí a nikoho preto srdce nebolí :-). A dokonca ako bonus spoločná pointa všetkých minipríbehov v poslednej epizóde. Robte si čo chcete, ja odchádzam s Kaoru ;o). (Videné vrátane bonusov.) ()

Reklama

Reklama