Reklama

Reklama

Nurarihjon no mago

(seriál)
  • Japonsko ぬらりひょんの孫 (více)
Japonsko, (2010–2011), 20 h (Minutáž: 25 min)

Předloha:

Hiroši Šíbaši (komiks)

Hrají:

Džun Fukujama, Aja Hirano, Hiroki Jasumoto, Hirojuki Jošino, Džódži Nakata, Ai Orikasa, Takaši Macujama, Ai Maeda, Nobuhiko Okamoto, Jui Horie (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(48)

Obsahy(1)

Rikuo Nura je obyčejný středoškolský student, v jehož žilách však koluje krev démona a jeho dům je plný nadpřirozených bytostí. Mladý Rikuo by se měl stát hlavou klanu Nura, takzvaným Třetím, ale nesnáší svou démonickou stránku a chce být obyčejným člověkem. Jeho dědeček si však přeje, aby se Rikuo stal jeho nástupcem. A je tu také spousta takových, kteří se Rikua chtějí zbavit, protože podle nich nemá na to, aby byl Třetím. (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Janko666 k tomuto seriálu (2)

Nurarihjon no mago (2010) 

Síla tohoto anime pramení z obrovského světa yokai, plného klanů, bojujících o moc, a všemožných monster a oblůdek (yokai), vycházejících z japonské mytologie. Takže, jestli se vám líbila Miyazakiho Cesta do Fantazie, mohli byste si seriál oblíbit. Příběhem si mě seriál zatím sice nezískal, ale za to má skvělé postavy. Určitě se budu dívat dál. EDIT: Mno, konec docela vyšuměl do ztracena, ale stejně se mi to líbilo. Nepohrdl bych další řadou. Lepší 3. ()

Sennen makjó (2011) (S02) 

Temnější a vážnější než první řada, a taky o nějakou tu úroveň lepší. ()

Reklama

Reklama