Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

V roce 1939 napadli Zemi tzv. Neuroi a obsadili většinu Evropy. Netrvalo ale příliš dlouho a jejich invazi částečně potlačila 501. peruť „Úderných čarodějek“, které se podařilo pro lidstvo vydobýt zpět oblast bývalé Gálie. Válka ovšem ještě neskončila.
Druhá řada anime Strike Witches (2007) začíná na jaře 1945, kdy je Evropa zasažena další útočnou vlnou Neuroi. Od bitvy o Británii uběhlo teprve půl roku a nad oblastí Benátek se objevilo nové obří hnízdo, které si podmanilo většinu severní Románie. Vypadá to, že bude potřeba, aby členky 501. perutě opět zasáhly do světového dění. Jenže jejich útvar byl rozptýlen a dívky se rozutekly do celého světa. V zasažené oblasti se však podle všeho nachází i jedna z kamarádek Miyafuji, což dívku přiměje k tomu, aby začala jednat. Není to však jediný důvod, proč se vydat do Evropy. Tím dalším je i fakt, že jí přišel zcela nový dopis od jejího dávno mrtvého otce a vypadá to, že se týká právě Neuroi. (EMIA)

(více)

Recenze (4)

Prometheus69 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přišlo mi to docela zábavný jak to vzali prakticky od píky.... dokonce jsem přišel i na to proč oni jsou vlastně tak nalehko vždycky. :) Potěšil rozhodně i docela epický konec... Rappuzan to zabil totálně. :D Že to tentokrát bylo i o něčem jiném... Byl jsem dost mile překvapen. :3 V podstatě i docela zásadní změna od minulé série. Aj míň Hentai.... jako že na ty dlouhé záběry z pod sukně hlavních hrdinek, upnutých kožených gatěk a podobně... si začínám už vcelku zvykat. :) Tvůrci prostě nevsadily na to samé jak už to tak u těchto typů anime bývá... ale snažily se do děje vložit i něco nového jiného. Hádám že třetí série bude mít hodně společného z Witch Neuro... ale nebudu dopředu spoilerovat. jen prostě takové tušení. 8) Mě by to tedy rozhodně hodně potěšilo... už tak že SW2 od předešlé spíše Kawaii fantasy záležitosti... udělala hodně velký pokrok. musím 1 hvězdu jednoznačně přidat. Aby to nevypadalo že pořád jen chválím, ale hodnotím na jedno brdo... B) ()

Five By Five 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vlastne to je o tom istom ako prvá séria - niektoré epizódy vám dejovo až nápadne pripomínajú tie predošlé... Samozrejme ostala aj občasná nevinná nahota a našťastie aj zábava, ale to je celé... Ostali aj boje z mimozemšťanmi, tentoraz sú však už úplne jednostranné - zatiaľ čo v predchádzajúcej sérii ste boli na vážkach - teraz sú to už proste iba záporáci, ktorých treba zničiť a zabezpečiť tým prežitie ľudstva... Naozaj ma nenapadá nič, za čo by som mohol toto pokrovanie nadhodnotiť a preto iba lepšie 3* ... V pamäti vám ostanú len šteklivé scény vašich obľúbených postáv, kde ste sa pár krát celkom dobre zasmiali... ()

Palisander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Áno, boli aj zbytočné epizódy. Ale aj odkaz na 36 komnát Šaolinu/ (vo verzii s metlami :-)) alebo Prázdniny v Ríme (a to som naozaj nečakal). Kopa akcie a nohavičiek, tak ako v prvej sérii. O nepriateľoch som sa opäť nič nedozvedel. Čo už. Ale finále bolo dosť presvedčivé. Nezlomná tvrdohlavá bezhraničná odhodlanosť, ktorá napriek zúfalým vyhliadkam priniesla ovocie. Potešilo. ()

Reklama

Reklama