Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(22)

Obsahy(1)

Yabe Satoshi je čerstvý absolvent pedagogické fakulty, který nastupuje do svého prvního zaměstnání plný optimismu a nadšení. Spolu s ním na stejnou školu nastupuje i velmi roztomilá ovšem trošku nešikovná zdravotní sestra Kuriyama Aiko. Yabe Satoshi se stává třídním učitelem třídy 6-3 a zde velmi brzy pozná všechna úskalí pedagogické práce. Třída 6-3 je sice na první pohled obyčejná třída plná jedenáctiletých dětí, ale jsou mezi nimi i tři dívky, které by běžný kantor popsal jako absolutně nezvladatelné! Přestože jde o sestry a navíc trojčata, má každá z dívek naprosto odlišnou povahu. Mitsuba je sadistická a na svůj věk velmi vyspělá. Futaba je velmi energická a má neskutečnou fyzickou sílu. Hitoha je na první pohled tiché a klidné děvče, které ovšem nesmíte obtěžovat nebo jakkoli stresovat, protože by to mohla být ta poslední věc, kterou v životě uděláte. Tyto tři dívky nejen že dávají panu učiteli neskutečně zabrat, ale navíc se rozhodly, že mu pomohou s jeho osobním životem a údajnou láskou k nové školní zdravotní sestře... (Jeoffrey)

(více)

Recenze (4)

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Příběh tří sester na základní škole, blíže v 6. třídě. Marui Futaba, energická dívka, která nemá problém uzvednout svého 180Kg tatíka. Naprosto ztřeštěná a stupidní, chvilkama se chovající jako zvíře. Nedovedu si představit, že dodělá základku. Marui Hitoha, prostřední dcera, miluje stupidní TV-seriál (něco jako Power Rangers) a působí na všechny okolo ultra negativní aurou. Marui Mitsuba, nejstarší ze sestrer. Moje favoritka. Má panovačné sklony a chtěla by si podmanit celou třídu, ne-li celý svět. Je sprostá a k Futabě se chová jako ke svířeti. Shrnutí: Mitsudomoe je velku zábavný seriál, nic tam není přehnané, ale i přes "živost" tomu chybí jakési kouzlo, které jsem třeba viděl v Kyō no go no ni, kterou pokládám za úžasnout. 13 episod rychle uteklo, ale nic ve mně nezanechalo. Bylo tam však pár scén, které mě velmi rozesmály. Hlavně tedy na začátku. Ke konci spíš nuda. 60% ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Roztomilé to je, vtipné je to taky většinou až bláznivé, charaktery jsou zajímavé a na mladé dívky velmi originální, příběhy také umí občas pobavit a opening je správně střelený a vůbec má to většinu atributů, které mám u anime rád, ale řekněme si na rovinu, že kdybych byl patnáctiletý puberťák ovládaný hormony, tak bych se královsky bavil, ovšem ve středním věku už člověk čeká od zábavy mnohem víc než jen neustále košilaté vtípky, dvojsmysly a zvrácenost, takže i když jsem se občas pobavil tak se obávám, že na to co jsem viděl zase velmi rychle zapomenu a tak výsledný dojem bude prostě jen lepší průměr. 6,3/10 ()

Reklama

HakuSaku 

všechny recenze uživatele

Podla mojho skromného názoru TOP 5 anime za rok 2010. To čo dominuje v Mitsudomoe sú jednoznačne charaktery a ich unikátnosť. Každá je svojím spôsobom šialená a spojená s určitým fetišistickým sklonom. Hladať tu nejakú hlbšiu myšlienku pokial ide o dej a jeho hĺbkový obsah je márne. Je to samozrejme dosť svojské anime a všeobecne tá loli tématika je háklivá vec a nie každému sadne. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Snít o učení na základní škole může leda blázen a tragický naiva. Satoshi Yabe jím je. Zřejmě ho nevyléčí ani pekelnický trojlístek sester Marui, jež ho deptají každou minutu tohoto seriálu. Všechny jsou na svůj věk nezvykle psychosexuálně vyzrálé. Pokud tedy za vyzrálost považujeme čtení porna a posedlost prsy... Z toho a jejich zlobivosti by mohlo vzniknout mnoho komických situací. Nudle z nosu, moč, prsa a křeček jménem Bradavka - komu by tahle směs nepřišla legrační, viďte? Ale ne, neberte tu ironii tak vážně, ten křeček docela legrační je. Slabé *** po 7 dílech. ()

Galerie (741)

Reklama

Reklama