Reklama

Reklama

Gakuen mokuširoku: High School of the Dead

(seriál)
  • Japonsko 学園黙示録 HIGH SCHOOL OF THE DEAD (více)

Epizody(12)

Všichni bývali normálními studenty. Měli své obyčejné problémy s učením, v milostném životě, se šikanou. Ale to se jednoho dne změnilo. Svět zachvátila podivná pandemie, která vrací mrtvé zpátky k životu. Takaši s Rei se brzy přesvědčí, že budou muset překonat všechny zábrany, aby přežili. Spolu s dalšími si probojují cestu ze školy, aby zjistili, že svět se zbláznil. Dokáží skupinka středoškoláků a jedna zdravotní sestra přežít, aby se znovu setkali se svými rodinami, pokud již ovšem nejsou mrtvé, nebo přeměněné v zombie? (Zíza)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Udělám to ještě jednou, protože si to potřebuji ujasnit. Děláte si ze mně srandu nebo co. Tohle je jako každý Ecchi (no skoro) akorát že tu jsou zombie. Panebože..... asi nemám vkus ale tohle je strašná ale děsná sračka. Příběh, postavy, atmosféra naprosto o ničem. Je to jako by to jen někdo nakrelil a pak už se s tím přestal namáhat. Odpad. Asi fakt nemám vkus jako vy, ale opravdu vám nerozumím. Strašná většina Ecchi jsou stejný a tohle tam zapadá. No nic já radši budu koukat na KoreZombiie.

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

Cele mi to prišlo ako nejaka veľka Ova v ktorej dej extra nehra rolu. takže toto bude len akási ďalšia časť.

J-kob

J-kob (hodnocení, recenze)

A vznikat by měly už jenom OVA, vždy po několika měsících. Ale už nevím kde jsem to četl. Myslím že snad na /a/ takže tuhle informaci berte hodně s rezervou ;-)

FISHa

FISHa (hodnocení, recenze)

Tak mám zkouknu to a musim říci , že jsem nad míru spokojený...ano ecchi prvky bly v některých momentech spíše otravné ale po několika dílech si člověk zvykne.... jako celek je ale tato akční jízda parádní oddychovkou.... konec je dost otevřený a já doufám že druhá série bude.... takže se vás ptám, nevíte někdo jak je to s druhou serií? :-)

strougy

strougy (hodnocení, recenze)

Chjo, kdyby nebylo těch otravných ecchi prvků a hloupoučké doktorky, bylo by to mnohem zábavnější...

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

To už je 7 časť ejha o chvilu koniec a z potom si to vsetko stiahnem a pozriem. Takto po častiach by som bol furt nadaval ze chcem dalsiu časť :)

Fuska

Fuska (hodnocení, recenze)

zdravim, chtel jsem se vas zeptat, kde jste na to narazili? To koukate online na netu ci jak? Nemuzu to najit...Je to mozne shlednout jedine s anglickyma titlama? Ceske sem nenasel a na dabing je asi brzo...dik

J-kob

J-kob (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Flipperem a Jigvellem, hodnotit něco po tak málo dílech není dobré. Každopádně zatim máme venku šest dílů, já jich viděl pět a je to výborné! Rozhodně všem doporučuji. Ale dejte si pozor na jakou verzi koukáte nebo budete koukat, jedna je trochu cenzurovaná;-)

Naslund

Naslund (hodnocení, recenze)

Pokud budou své hodnocení aktualizovat s vycházením nových dílů, tak v tom problém nevidím. Není zas tak zlé někoho nalákat na něco čerstvého.

Uživatel Jigvell smazal svůj příspěvek.

Flipper

Flipper (hodnocení, recenze)

No tak pani akko možte hodnotit niečo po 2-4 častiach? Je to neprofesionalne...

Reklama

Reklama