Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodná matka Dee Dee se po třinácti letech vrací s jedenáctiletým synem Trooperem do rodného města, které opustila beze slova vysvětlení stejně jako tehdejšího přítele Sama Timmonsa. Dnes si myslí, že právě Sam byl jediný muž, který ji opravdu miloval. Jenže teď už je ženatý a vede s manželkou Lydií veterinární kliniku. Trooper k němu silně přilne a brzy mu začne pomáhat s péčí o zvířata. Dokonce i Lydie, zpočátku ostražitá a žárlící, se postupně s chlapcem a nakonec i s Dee Dee spřátelí. Obyvatelé městečka si rychle oblíbí přátelskou, usměvavou a ke všem laskavou ženu, která si na náměstí otevře obchod se svíčkami, symbolizujícími podle ní světlo v temnotách, a začne pro ženy pořádat pravidelné svíčkové večírky. Ukazuje se však, že Dee Dee ukrývá tajemství, které dokáže otřást obyvateli městečka. Když nakonec vyjde najevo, jsou to právě Sam a Lydie, kdo jí podá pomocnou ruku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

nash. 

všechny recenze uživatele

Navzdory smutnému tématu idylická televizní pohoda, kde všechny dny jsou krásné, všichni lidé, kteří se objeví na plátně jsou dobří, laskaví a sluníčkoví, a všechny dramatické situace mají náležitě obroušené hrany, aby se ani ten nejcitlivější divák citově nezranil. Přes několik vydařených momentů tak příběh prošumí, aniž by po sobě zanechal nějakou výraznější stopu. ()

jasanka 

všechny recenze uživatele

Typické rodinné drama - láska, vztahy, potomci, práce, snaha zapadnout, zápletka a předvídatelný konec. Ve svém žánru průměr. ()

Reklama

DandaPiper 

všechny recenze uživatele

Chvílemi jsem si nebyl jist, zda Alicia Silverstone hraje matku s rakovinou nebo matku s rozrůstající se demencí. Ty její výrazy vyčerpanosti a únavy byly opravdu komické a později bolestné.. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Film se silným příběhem, který je ale velmi přidušen přeslazeným dějem, jež nudí k smrti. Absence zvratů a krkolomů posílá tenhle snímek tak dolu, že ho odtamtud nevytáhnou ani slušné herecké výkony. Hudba podivná, nevýrazná, vzhledem k žánru. 40% = 2/5, víc ne - za americkou hymnu na závěr a za všechny ty skvělé lidi ve filmu bych to nejradši poslal do odpadu, ale bylo by to nefér. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama