Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

Zeebonk 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell dostane padáka, žena se na něj nasere, vyhodí mu věci před dům a zmrazí účet. Protože utratil všechny prachy za pivo a nemá na odtahovku, tak mu nezbývá než se zabydlet na předzahrádce svého domu. Během netradičního pobytu šmíruje sousedy, skámoší se s těhotnou ženskou co se přistěhovala naproti přes ulici, zaměstná znuděného negra a nakonec se rozhodne rozprodat své věci. Will Ferrell ve vážné roli není špatný, ostatně už bylo na čase si nějakou střihnout, akorát je to celé tak nějak o ničem. Nechápu účel točení takovýchto filmů, koho zajímá jak si nějaký zdeptaný looser zpytuje svědomí a rovná sračky uprostřed Arizony. Druhá polovina byla nuda a bylo mi to stejně všechno u prdele. Nečejte nějaké duševní obohacení, dokonce ani zábavu nebo odreagování, prostě jenom zabití necelých dvou hodin, které se dají využít mnohem produktivněji. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené a dobře zahrané. Will Ferrell se zas jednou vydal do poněkud serióznějších vod a nedělá zde ze sebe totálního idiota jako ve většině případů. Ačkoliv zde nemá až zas tak co hrát, tak jeho výkon je obstojný, až si člověk řekne, že těch 97 minut filmu bylo příjemně melancholických, zádumčivých, nekompromisních a relativně mile podaných. Zápletka neskrývá žádná velká dramata či nezapomenutelné situace, nicméně film si mě i tak získal právě svoji bezprostředností a prostým a surovým přístupem. Jako malé bonusy jsou zde linky s Rebeccou Hallou (opět potěšila) či Laurou Dern (taky potěšila). První režijní počin Dana Rushe tak vyznívá poměrně pozitivně a sympaticky! 7/10! ()

Reklama

josieaddms 

všechny recenze uživatele

Will Ferrell zahrál roli muže, u kterého jste se ani nedivili, jak je k němu osud krutý. Jestli platí že každý má to, co si zaslouží, tak u Nicka to platilo dvojnásobně. Koukala jsem na něj, samozřejmě se špetkou porozumění a soucitu, ale říkala jsem si, "choval si se jako idiot, tak tu teď zůstaň a změň se." Ovšem tenhle pohled na hlavní postavu dal filmu větší rozměr, a donutil vás přemýšlet. To fakt oceňuju. Vlastně jsem spíš sympatizovala s jeho ženou. Navíc se mu všichni snažili pomoct už od začátku, ale bylo v něm tolik hnusu že se nenechal. Fakt mě to hodně bavilo, a přišlo mi to dost přesné. Navíc byli velmi dobře zahrané i všechny vedlejší postavy, zvlášť ten kluk na kole ze sousedství, ten byl perfektní. Navíc na konci nenastal žádný happyend, ale pocit "je tady ještě co napravovat". Žádný sladký sentimenty, prostě realita. Film který mi určitě stál za devadesát sedm minut mého života. ()

Gimp 

všechny recenze uživatele

Tlustej kluk, tady navíc černej. To je úplnej zabiják tohohle druhu filmů. A přesto tam vždycky ten spratek je (viz Santa je úchyl). Nechápu. Alkáč Ferrellovi jde (je to takový to minimalistický herectví, což je vedle super extrovertního idiota půlka výčtu jeho hereckých poloh), linka s Rebeccou Hall i jeho ženou jsou v pohodě - melancholický ale nikoliv přehnaně sentimentální. Asi vás to těžko zklame, pokud od filmu neočekáváte, že jeho hrdina dostane životem přes držku vážně až na dřeň - Leaving LV se vážně nekoná. Ale v tom je ta pravá zenová moudrost - něco poděláte, něco napravíte a život jde dál. ()

U_S_O 

všechny recenze uživatele

Na takéto filmy asi musí mať človek už čo-to odžité (alebo odpité?) aby dokázal pochopiť a oceniť kvality tohto dramatického snímku. A ja mám len niečo po dvadsiatke a alkoholik tiež nie som, takže dej filmu išiel tak trochu mimo mňa. A Ferrell ani nepatrí medzi mojich obľúbencov, respektíve keď už musím, tak lepšie sa na neho pozerá v čistokrvnej komédii. Výpredaj domového zariadenia a cyklistickú šou teda oceňujem len dvomi hviezdami. (45%) ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama