Reklama

Reklama

Všechno musí pryč

  • USA Everything Must Go
Trailer

Will Ferrell nevede zrovna řádný život. Kvůli přemíře alkoholu přijde o práci i o manželku, která mu vyhodila všechny věci na trávník před dům. Dá se zase dohromady? (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (80)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Překvapivě vydařené a dobře zahrané. Will Ferrell se zas jednou vydal do poněkud serióznějších vod a nedělá zde ze sebe totálního idiota jako ve většině případů. Ačkoliv zde nemá až zas tak co hrát, tak jeho výkon je obstojný, až si člověk řekne, že těch 97 minut filmu bylo příjemně melancholických, zádumčivých, nekompromisních a relativně mile podaných. Zápletka neskrývá žádná velká dramata či nezapomenutelné situace, nicméně film si mě i tak získal právě svoji bezprostředností a prostým a surovým přístupem. Jako malé bonusy jsou zde linky s Rebeccou Hallou (opět potěšila) či Laurou Dern (taky potěšila). První režijní počin Dana Rushe tak vyznívá poměrně pozitivně a sympaticky! 7/10! ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Kdeže komédia, skôr riadne depresívna mini-dráma. Mini preto, lebo väčšina filmu bola dosť pasívna a skôr bola zameraná na psychický vývoj Nicka, ktorý v jeden deň stratil prácu a keď prišiel domov, zistil že aj manželku a celý dom. Ako sa s tým vysporiadať? No potom prišla tá nekonečná statická fáza nečinnosti, až na záver sa film zase o kus rozbieha a prináša zaujímavé zistenia všetkých súvislostí, ktoré predchádzali tomu dňu zlomu. Napriek tomu to bolo celkom dobré, ale komédiu od toho určite nečakajte. ()

Reklama

neoBlast 

všechny recenze uživatele

V mých očích další Ferrellův fail ve vážných rolích (i to Horší to už nebude velmi vybledlo a časem odkvetlo). Hlavní vinu na tom má velmi nevýrazná režie, protože Dan Rush si nevěděl vůbec rady s herci - všichni hrají jak byste očekávali v tom nejhorším slova smyslu a navíc všechny vedlejší charaktery jsou plošší než prsa Noomi Rapace před pubertou. Plus opravdu velmi otravná, neustále opakující se, indie instrumentálka v podkresu... 40 % ()

KOZEL84 

všechny recenze uživatele

Trailer dost jasně napoví,že nepůjde o žádné Ferrellovo třeštění a pro důkaz,že komedie může být smutná nemusím chodit nikam daleko.Normální věc.Ferrell to vezme stylem Bill Murray,a že komik umí hrát není nijak překvapivé (bych řek že je to spíš pravidlo a Stranger Than Fiction,taky nebyla čistokrevná komedie).Stokrát viděné to je a není.Will je jen mírně doštoucháván skvělými vedlejšími postavami/herci a jinak si to srovnává sám (není tu žádný trapně pohádkový Bagger Vance).Jinak další letní-nezávislá pohodovka pro Čt2.Nic lepšího neznám.4 ()

VasaX 

všechny recenze uživatele

Will Ferrel sedí sklesle a odevzdaně v křesle. Na trávníku. Před domem, který ještě nedávno býval jeho. A hraje nám táhlé bluesové sólo o zhrzeném muži, ke kterému se svět postavil zády. A všechno co se zdá být ještě stále pozitivní a nadějné, je jen blyštivá strana falešné mince a jediná útěcha je laciný alkohol z nonstopky. A ani ta mu nevydrží ani tak dlouho, jak by si přál... Po pravdě jsem se tohohle téměř sóla Willa Ferrela bál. Komedie a drama, Will, pár dalších poměrně neznámých tváří a druhých houslí. Kupodivu to funguje. Funguje to výborně a já musím konstatovat že jsem všechno do posledního písmenka Willovi zobal z ruky. Odevzdané tunelové vidění, snaha udržet věci takové, jak momentálně jsou, ať už je to třeba absurdní bydlení na trávníku před domem, jako by to byl obývák. Kamarádské partnerství s malým černouškem, platonické míjení s novou sousedkou od naproti. Všechno. I přes to, že jsem byl našemu tragickému hrdinovi minutu za minutou v zádech, nebylo to otravné ani násilné. Všechno skvěle fungovalo a Frank na dně táhne jako valach celý snímek za sebou hlava nehlava. Funguje to, je to vtipné, je to smutné, je to hlavně melancholicky zábavné. Kdo čekal vypráskanou komedii a ostré fórky se situačním humorem, ten to zhnuseně vypnul a šel se s talířem oběda dívat na American Pie 3 a jako zákusek si dal novou Saxanu a z kina odcházel s pocitem, že přístě musí jít na ty super bomba Spy Kids 4D. Ten samozřejmě odevzdanému násoskovi Frankovi dá jasné hodnocení Odpad. Pomeje přeci jen chutnají lépe jak perly, což? ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

  • Film byl sepsán podle novely Raymonda Carvera, pro Dana Rushe je to režisérský a scenáristický debut. (Kuzmik)

Související novinky

Will Ferrell zkusí drama

Will Ferrell zkusí drama

12.11.2018

Herec Will Ferrell (Megamysl, Táta je doma) je známý především z jeho komediálních rolí, to ale neznamená, že je mu drama úplně cizí. Naposledy si zahrál vážnou roli ve snímku Všechno musí pryč z… (více)

Reklama

Reklama